Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Yav daha yeni sözleşme yenilemedi mi bu eleman zaten. Atmasaymış sözleşmeye imza sokarım neomuna. Hayatında hiç arabistana gitmiş mi de bu ısrar var.

Hicbirsey diyemez önceki 2 sene kim şampiyon yaptı takimi dursun ve cetesimi
Hoca ,ağırlık koyacak dominant karakterde degil ama yapması gerekir git yap bakalım kafana gore benzer şeyleri terime pepe klopp gibi hocalara ,farkında degil bu şekilde taviz veriyor
Neyse konussakta değişen olmayacak, bizim hoca o karakterde birisi degil maalesef
İstese de diyemez, çünkü 1. tercih olarak isteyip de 6 ayda postaladığı tonla adam var. Hocanın eli zannettiğin kadar güçlü değil yani. Kendi aldırdığın adamı 6 ay sonra istemiyorum diyorsun, eyvallah diyip yerine başkasını alıyoruz anında, hala konuşuyor musun derim ben yönetici olsam mesela. :D

Şu forumun kendi kafasında herkesi dünyanın en iyi galatasaraylısıymış parayla pulla işi olmazmış gibi imgelemesine çok gülüyorum, aynı şeyi kereme de yapıyordunuz şimdi sövüyorsunuz. Şu yeşilcam distopyasından bir çıkalım osimhen dahil icardi de buna dahil kendi çıkarlarına uygun düşen daha iyi bir fırsat olsa onlarda giderdi sektör böyle bir sektör çok gereksiz yüceltiyoruz insanları fatih terimler bülent korkmazlar bindebir o çok düşük bir olasılık.
Dediklerin doğru ama İcardi ve osimhen için dediğin doğru değil zira parayı 2.plana attılar ama böyle topçular nadirdir çoğunluğu böyle değil ve bu normal bir durum.

Barisim gitmez diye umuyorum.Ama bu koyuk araplar sacma sapan bir para teklif etmis olabiller bu durumda barista bir bakayim demis olabilir.Buna kizilmaz,gitmesini hic istemiyorum ins gitmez.Olasi bir gidisinde de barisa kizmam.

Barışı extra severim ama genel olarak söylüyorum, bir oyuncu ederini buldumu SATACAKSIN. Asıl konuşulması gereken ederini bulup bulmadığı, herkesin bir fiyatı var, herkes vazgeçilmez değil.

Uğurcana yönetim gidemedin dedi gitmedi oturacak futbolunu oynayacak. Haziran ayında bulsaydı kulübü gitseydi.

Her sene transfer sezonunun bitimine 10 gün kala bir oyuncunun ben gidecem tribiyle mi uğraşacağız.

Alt yapidan cikan yunus bile gitmeyi düsündü baris niye gitmesin? Alacagi parayi bakar adam

barış için 30 milyon ve yukarısı bonservise kesin satılır,
bu durumda kendisine teklif edilen yıllık 8-10 milyon euroya da kendisi gider.
bunlara yapacak bir şey yoktur.

Geri
Üst Alt