- 29 Temmuz 2011
- 17.199
- 8.783
- 1.588
4-0 biten Kayseri maçından sonra Günay kalsın demek kolay kalede ama o çıkmadığı korner gibi 0-0 giden maçı patlatirsa o gün herkes buna güven olmaz, kaleci almayan yönetim hain filan der.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın ama Muslera da yan toplara çıkmıyordu.4-0 biten Kayseri maçından sonra Günay kalsın demek kolay kalede ama o çıkmadığı korner gibi 0-0 giden maçı patlatirsa o gün herkes buna güven olmaz, kaleci almayan yönetim hain filan der.
Bence o gundem bitti, hoca net sekilde 2 ihtimali koydu:bugün şu barış işinin çözülmesi lazım iyi ya da kötü
kalmış 1 hafta uğraştığımız şeye bak
Abi öncelik olarak sağ bek stoper lazım apokerimi seven biri olarak çok dağınık oynuyor sallai ile asla yola çıkılmaz sağı solu belli değil faullüde oynuyor sağ bek stoper orta saha kaleci alınmalı ama diğer üç mevki daha elzemkalecinin önemini bilmeyen bşr futbol forumu
günayyn idarw edeceğini düşünmeniz daha komik
geçen haftada sallai sağbekde idare eder diyordunuz!
vallah yazık kimlerle futbol konuşuyoruz!
En elzem yer kaleci. Atanin tutanin en iyisinden olacak.Abi öncelik olarak sağ bek stoper lazım apokerimi seven biri olarak çok dağınık oynuyor sallai ile asla yola çıkılmaz sağı solu belli değil faullüde oynuyor sağ bek stoper orta saha kaleci alınmalı ama diğer üç mevki daha elzem
Yildizlar ne diyor Rabiot icin?Rabiota hemen teklif yapmamız bağırtti![]()
tamam işte o 2 ihtimal farklı sonuçlar doğuracak, birinde kanat almak zorunda kalacaksın vsBence o gundem bitti, hoca net sekilde 2 ihtimali koydu:
1) oynar , gol atar vs ,elini "ozur" diye kaldirir armayi oper. İcardi bi story patlatir kaptan olarak biter.
2) gormeyiz ortalikta, hoca bileti kesti deriz.
Ustunde kafa patlatmaya gerek yok, transfer islerine odaklanmali yonetim.