Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-0 biten Kayseri maçından sonra Günay kalsın demek kolay kalede ama o çıkmadığı korner gibi 0-0 giden maçı patlatirsa o gün herkes buna güven olmaz, kaleci almayan yönetim hain filan der.
Haklısın ama Muslera da yan toplara çıkmıyordu.

Eger A class kaleci alinmayacaksa 24 yaş alti gekecek vadeden kaleci alinabilir.

Yabanci siniri orta sahada kullanilmali

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucumi denen herifte kaldi Bologna'da galiba.

bugün şu barış işinin çözülmesi lazım iyi ya da kötü

kalmış 1 hafta uğraştığımız şeye bak

Beşiktaş'ın önümüzdeki saatlerde Tiago Djalo transferini bitirmesi bekleniyor. (Di Marzio)

Kenan Yıldız nasıl bişiye dönüştü ya helal olsun valla , ele avuca sığmıyor oyunda resmen.

topu alan herkes ona oynuyor

bugün şu barış işinin çözülmesi lazım iyi ya da kötü

kalmış 1 hafta uğraştığımız şeye bak
Bence o gundem bitti, hoca net sekilde 2 ihtimali koydu:

1) oynar , gol atar vs ,elini "ozur" diye kaldirir armayi oper. İcardi bi story patlatir kaptan olarak biter.

2) gormeyiz ortalikta, hoca bileti kesti deriz.

Ustunde kafa patlatmaya gerek yok, transfer islerine odaklanmali yonetim.

kalecinin önemini bilmeyen bşr futbol forumu

günayyn idarw edeceğini düşünmeniz daha komik

geçen haftada sallai sağbekde idare eder diyordunuz!

vallah yazık kimlerle futbol konuşuyoruz!
Abi öncelik olarak sağ bek stoper lazım apokerimi seven biri olarak çok dağınık oynuyor sallai ile asla yola çıkılmaz sağı solu belli değil faullüde oynuyor sağ bek stoper orta saha kaleci alınmalı ama diğer üç mevki daha elzem

Abi öncelik olarak sağ bek stoper lazım apokerimi seven biri olarak çok dağınık oynuyor sallai ile asla yola çıkılmaz sağı solu belli değil faullüde oynuyor sağ bek stoper orta saha kaleci alınmalı ama diğer üç mevki daha elzem
En elzem yer kaleci. Atanin tutanin en iyisinden olacak.

Dünkü hasan sasla semih sentürkün yayinini izliyorum

Semih’in avrupa listesinden haberi yok 12’si son diyor

Hasan diyor 2 eylül avrupa listesi son, semih nasil yani 2’sinden sonra yazamiyor musun listeye diyor hahahahaha

Bence o gundem bitti, hoca net sekilde 2 ihtimali koydu:

1) oynar , gol atar vs ,elini "ozur" diye kaldirir armayi oper. İcardi bi story patlatir kaptan olarak biter.

2) gormeyiz ortalikta, hoca bileti kesti deriz.

Ustunde kafa patlatmaya gerek yok, transfer islerine odaklanmali yonetim.
tamam işte o 2 ihtimal farklı sonuçlar doğuracak, birinde kanat almak zorunda kalacaksın vs

Beşiktaş, El Bilal Toure'yi şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Atalanta ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Dün ilkyari sara maestro gibiyken,2.yari hem torreira hem saranin düşmesi ile jakobs ve sallai tarafı error verdi epey.

Ortasaha stoper ve sagbek şart artık.Rakibi ortasahaya gelmeden bozan 2 stoper var arda unyay davinsonla.arda da yedek ne yazikki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt