Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.096
- 9.119
- 2.398
170 saat daha kasacaz sanırım. Avrupa ligleri kapandıktan sonra 24 saat içinde ne tutarsak artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter senin karşına gelebilecek bir rakibin şuanda. Adamın yaşlı oyuncusunu alıyorsun adamlarda gencini alıyor ve sen o rakibi yenmeye çalışıyorsun mantık olarak hatalı.Hani çöptü Pavard? Gsc öyle ilan etmişti
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Alaaddin tepem
Sille yolum,
Selçuklu, fuar, zafer, kunduracılar
Meram bağlarım, fakültem
Musalla mezarlığı
Battı çıktım
Batırdım.
Tırlattım.
ne ayaksınAlaaddin tepem
Sille yolum,
Selçuklu, fuar, zafer, kunduracılar
Meram bağlarım, fakültem
Musalla mezarlığı
Battı çıktım
Batırdım.
Tırlattım.
Bende onu diyorum işte 30 yaş adamlar. Mert Barça yapasalar yadırganmaz demiş ondan dedim bende. Burada genelde her futbolcu çöp ilan ediliyor. Gerçi Gsc çöp derse o transferde tutar haniİnter senin karşına gelebilecek bir rakibin şuanda. Adamın yaşlı oyuncusunu alıyorsun adamlarda gencini alıyor ve sen o rakibi yenmeye çalışıyorsun mantık olarak hatalı.
Yani takımda 1-2 adet böyle topçu olabilir bu normaldir de biz bütün stratejimizi büyük takımlardan çıkma topçuların üzerine kuruyoruz.İnter senin karşına gelebilecek bir rakibin şuanda. Adamın yaşlı oyuncusunu alıyorsun adamlarda gencini alıyor ve sen o rakibi yenmeye çalışıyorsun mantık olarak hatalı.
Sen ne ayaksın ulan muzne ayaksın
Geçmiş olsun Feramuz'un dikkatini çektin yakana yapışır.Sen konyalı değilsin kolpacı Ahmet.
Her konyalı bu güzide şiiri bilir...
Çektirtme katanamıne ayaksın
Fransa milli takım oyuncusu. Uçmamak lazım.Pavard bek değil, stoper hiç değil ne olduğu belli değil