Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insan çocukluk aşkına almanyadan aldığı teklifin 2 katına gelmez

ramosu gram sevmem biz 5-6 verirken herif 1-2ye sevillaya dönmüştü

ilkkan gündoğar ders al kolpa almancı seni
Bunu benzer seyi bende gecende soyledim, yok Ilkay soyle boyle iyi oyuncu dendi. Aga adam 35 yasinda bu saatten sonra parayi sececekse zaten Galatasaray'da ne isi olabilir? Buraya gelecekse ona gore para alacak.

Bugün de Barış Alper’i transfer etmişiz, hayırlı uğurlu olsun

Abi şu lükse bak ya, hiçbir başarı tesadüf değildir harbiden

Ondan sonra birde bu kadroyla kıyaslayıp güncel kadronun iyi olduğunu bile söyleyenler oluyor.
Bizim bu kadrodan bir tek torreria ve leminayı bu adamların seviyesine koyabilirsin.Diğer oyuncular yanlarından bile geçmez.

Ama Okan hocaya göre ihtiyaç yok.
Dünkü maçı izlliyorum takım savunması sahaya yayılmada falanda sıkıntı varda.
Ama en büyük sorun orta saha arkadaş.Geçtim alternatifi bize ilk 11’e otta saha lazım.
Malesef okan hocayla falan avrupada başarı zor.Israrla inar ediyor bazı hatalarında.

Birde ben artık şu oynamazsa küser bu yedek kalmaz bu oynamazsa olmaz gibi cümlelerden nefret ettim.
Mesela apo.Yedek kalmayı sorun yapacaksa lemina ,sara,icardi vss yedek kalmayı sorun yapacaksa hiç transferde yapmayalım.Çok ciddiyim avrupayada gitmeyelim.Böyle büyük klüp olunmaz.Böyle anlayış olmaz.Bu adamlar bedavaya oynamıyor.Çok ciddi paralar kazanıyorlar..Bu klüp kimsenin nazını çekmemeli.

Herseyi bir kenara bıraktım Ilkay Arabistan dışında bizden kazanacağı parayı nereden bulacak?

Eyvah Cuesta'nın sözleşmesini uzattık

Sunderland Lucimi için klübüne 28 milyon euro ve oyuncuya 3 milyon euro teklif etmiş. Oyuncu kabul etmiş ama klübü bırakmıyormuş. Piyasa uçmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt