Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.896
- 33.804
- 2.478
Casper gol atmis akbile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha guzel olurSallai degil zanioloyu alsinlar.
barışın 50 milyona satıldığı senaryoda
15 milyon uğurcan
15 milyon genç gelecek vaadeden scout bir isim
20 milyon ferdiye okey misiniz
Yok o dallama zaten fenerli ,barışın menajeri de gs liBu Barışın menajeri Yunus'taki hırt değil di mi? Eğer oysa ciddi sıkıntı, kasıtlı olarak zam almak için NEOM haberlerinin salındığını düşünüyorum.
Bu yaz denedik kısmen, nolacak bakalım.Her gelen genç Barış ve Kerem gibi gelişim göstermez ama hiç denemiyoruz. Düşük maliyete yerli genç transferlerini sürekli denemeliyiz.
Günay varken alacağın kalecinin artı katkısı %10 olacaksa barış ı kaybetmenin verdiği zarar %30 un üzerinde olacaktır. Seçim yağ dersen barış kalsın kaleci gelmesin derim. Kaleciyi Barış ın satışından gelecek para ile alacaksak gerek yok…Acaba hedefleri taraftari bu kivama getirmek mi yoksa?
Lammens ve Kislyak haberleri epey artmaya başladı umarım ikiside olur tertemiz u23 kontenjanından 2 wonderkid
Çok sevinirim. Super olur.
Super olur.
Bu yaz denedik kısmen, nolacak bakalım.
Bir de u21 izlerken Barış o ekipte ciddi fark yaratıyordu, Sami ile ben özellikle alınmadan 1 yıl öncesinden söylüyorduk Barış’ı.
Şu an o potansiyele belki sahip olan Can Uzun ile Eren Dinkçi var, başka bilmiyorum.
Deniz bey keyfiniz yerine geldi adeta