Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Bu anket kapanacak: .
Singo ve Akanji için 7 milyon Euro maaş istedikleri söyleniyor. Maaş bütçesinin cılkı çıktı. Bu maaşlar ödenebilir değil

Bir kaleciye 30 milyon bonservis vermek istesek şu dakika kafayı kırıp 26 yaşındaki donnarumayı +maaş ile ikna etmeye çalışırdık.

Olm 25 milyonu donnaruma için versek zaten herifler al git der. Yıllık +4 milyon verecek sponsor da çıkar o herif için.

Bence hiç bir topta yokuz kaleyi çok ucuza mal etmek ana amacımız.

2 senelik pakette
YaşBonsMaaşToplam
Costa2540550
Donnaruma26301050
Ederson3225841

Şu şartlarda costaya 60+ istiyorlar bunu geçelim.

Akıllı yönetim gider haziranda 5 sene ödeme planıyla trubini 30a falan almaya çalışırdı. Herif aylardır yangın atıyor. Ondan öncesi de zaten iyi kaleciyim diye bağırıyordu.
Lammens için beklenti ne ona bakmak gerekir. Şu şartlarda en iyi aday sanki o gibi durmakta. Hem u23 kuralı hemde diğerlerinden daha uyguna gelebilecek gibi durması.

Ederson falan bırakıp doğru adımı atmamız lazım

Lammens yada Tzolakis hangisiyse ben de onlardan birinin hemen bitirilmesini isterim açıkcası Ederson ile uğraşmak yerine. U23 kuralına uydukları için aynı zamanda bize ekstra yabancı hakkı demek bu aynı zamanda mesela Akanji+ Bissouma(konuşulduğu için yoksa ben güvenmem bu oyuncuya balon meselesi yüzünden) alabilirsin demek bu.

Onu bilemezsin total rakam belli olmadan, dediği doğru olabilir.

Genel olarak yayın ve katsayı denklemi çok kompleks hale geldi, şu an GS şu kadar kazanacak diyenlerin alayı sallıyor.

Kesin olan tek şey 18 küsür katılım payı

Üstüne galibiyete 2100 beraberliğe 700

Diğerleri katılımcılara katsayılara vs çok bilinmeyenli bir denklem
onu biliyorum hatta galiba avrupa birliği ülkesi mi değil mi gibi bile katsayı çarpanı değişimi bile var - tam emin değilim ama apayrı bir segment vadı sanki.(Young boys örneği yanlış kalıyor herkesin dediği)

ama ülke olarak 1 takım ya da fazla takım katılımında "Türkiye için ödül havuzu" kapsamında sadece TV yayın + UEFA kulüp sıralamasına göre katsayı farkı var diye biliyorum . Uefa kulüp sıramalan zaten sadece seni bağlıyor ama TV yayın geliri ortak havuz diye aklımda kalmış.

onun dışında fenerin katılıp katılmaması bizi direkt etkilemiyor diye biliyorum

Geri
Üst Alt