Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
Okan hocanın yönetime karsi pasif kalması bence kabul edilebilir birsey degil ,3 sene şampiyon olmus ,senin ve camianın hakkını korumayan ve senin sayende o koltuklarda oturan baskani korumak cok saçma, benim istemediğim oyuncu takımdan gidemez diyemiyor ,yonetim bilir diyor

Okan hocanın yönetime karsi pasif kalması bence kabul edilebilir birsey degil ,3 sene şampiyon olmus ,senin ve camianın hakkını korumayan ve senin sayende o koltuklarda oturan baskani korumak cok saçma, benim istemediğim oyuncu takımdan gidemez diyemiyor ,yonetim bilir diyor
Öyle bir şey yapabilecek durumu yok. Yönetim de sana 75 milyona forvet aldık, ne konuşuyorsun der öyle bir durumda.

taraftarla inatlaşsn ağlaya ağlaya gider

fatih hoca bile yaşadı

hala daha taraftarla inatlaşıyor

göreceğim onu cl maçlarından sonra!!!!
ki bu kafayla %99 rezil edecek

clde kimse yedek kadroyla çıkmayacak

milyonlarca gsli yağladı bekliyor klavyeleri

Öyle bir şey yapabilecek durumu yok. Yönetim de sana 75 milyona forvet aldık, ne konuşuyorsun der öyle bir durumda.
Hicbirsey diyemez önceki 2 sene kim şampiyon yaptı takimi dursun ve cetesimi
Hoca ,ağırlık koyacak dominant karakterde degil ama yapması gerekir git yap bakalım kafana gore benzer şeyleri terime pepe klopp gibi hocalara ,farkında degil bu şekilde taviz veriyor
Neyse konussakta değişen olmayacak, bizim hoca o karakterde birisi degil maalesef

onurum fblidir size bu bilgiyi vereyim

dün osterwoldenin küçücük pipisini bile büyük gördü

ki kendisi pipi uzmanıdır

o pipiye büyük dedi
bu küçücük şeyi anca bir fbli büyük görebilirdi

benim 6 yaşında ki oğlumun bile bundan büyük
inanmayanlar olacak ama harbi daha büyük

Bi vefat durumu filan vardır belki ya gaza gelmeyin hemen. Ha satma işi varsa yıkmak lazım ortalığı. Barış parasıyla gelecek hiç bi topçu gelmesin.
He is buraya varir 5 6 insan benzer tivit sallar ortaya o zaman tepki olurda. Su an " bi durun bakalim yav" demek lazim.

Aksam eski cik var- yaparlar muhabbetini

Ilginc olan kısım 10 gün sonra listeler verilecek bize sadece stoper ve kalecide yetmez ki ,hoca 3 oyuncuyla ortasahayi götürürüm diyor sanirim

Gunaydan as kaleci olmaz ama diyelim öyle arkasında bir kalecimiz bile yok şuanda son gun 10 de rezilliğin seviyesi artıyor günler geçtikce. 75 milyona forvet alıninca takım 2011 barcelona olmadı. Ama Hoca ve yönetim oyle oldugunu dusunuyor herhalde.

9-10 milyon euro’luk kalecilere genç diye 20 milyon verilecek ve ucuz olacak.

Galatasaray kalesini karizma olarak dolduramayan hiç bir kaleci başarılı olmadı tarihte.

Saçma sapan işler yapmayın. Zar atılacak yer değil kale. İki tane ihtiyara divanda hoş görünmeye çalışmayın. Muslera her zaman gelmiyor önüne 25 yaşında.

23’ünde Belçika dışına çıkmamış adama 20 kimse vermez
Çok doğru
Simovic
Taffarel
Mondy
Muslera
Hepsi kariyerli millî takım kalecileriydi.

Söyleyip istediği cevabı alamadıysa yapar ama.

Okan hoca da ben istemem ama başkan bilir gibi konuşuyor 10 gündür demeçlerinde.
Kimse kimseyi zorla satamaz. Gitmek isteyip de gönderilmiyorsa futbolcular genelde tepki veriyor bakınız Isak, Gyokeres, Osimhen örnekleri. Barış'ta asla bu karakterde bir oyuncu değil, belki bambaşka bir şey özel hayatıyla ilgili.

9-10 milyon euro’luk kalecilere genç diye 20 milyon verilecek ve ucuz olacak.

Galatasaray kalesini karizma olarak dolduramayan hiç bir kaleci başarılı olmadı tarihte.

Saçma sapan işler yapmayın. Zar atılacak yer değil kale. İki tane ihtiyara divanda hoş görünmeye çalışmayın. Muslera her zaman gelmiyor önüne 25 yaşında.

23’ünde Belçika dışına çıkmamış adama 20 kimse vermez

ya genç kaleci ne
kim kaleciye yüksek paralar veriyor

donnarumma boşda ona nile kimse bermiyor

EDERSONU ALIN ULAN!!!

Yönetim istifaya davet edilmeli artik

Beceremiyorsaniz defolup gideceksiniz, burasi fb degil
2026 secim geliyor zaten. Tum agustos bekledik. 10 gun daha sabretmek lazim.

Bu sefer enteresan taktik yaptilar. Ederson donnaruma vs saldilar millet kendi icinde o daha iyi bu daha iyi dedi. Mesgul ettiler biraz.

Bakalim sonu nereye varacak

Geri
Üst Alt