Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.411
- 14.040
- 1.728
Zanioloyu Araplara paketlemeye calisalim. Yerinde olsam ordan iyi bir 3 senelik sözlesme kapmaya calisirdim ve 2 sene sonra zaten belese postalarlar ve Italya'ya döner.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep Buruk kimi sevmiyorsa o sizi doğruya götürecektir. Kerem fanı, Dursun Özbek fanı, Muslera düşmanı![]()
Suraya getiriyorum, zaten sezona mal olacak bir tablo cikarsa bizim camiada yonetim yanar bu bariz. Buna avrupa surecide dahil artik 3 sene uzerine.Seçim garanti bu arada başka kimse yok bunlarin karşisina çikacak.Eşref vs dursunda bile eşref bayaği gerideydi.Gelecek rakibin parasi yada nüfuzu olmali.
Yayın havuzunda ortak olan EU ve non EU olmaktı sanki de, güncelde bu bağlam var mı ülke özelinde tam hatırlamıyorum.onu biliyorum hatta galiba avrupa birliği ülkesi mi değil mi gibi bile katsayı çarpanı değişimi bile var - tam emin değilim ama apayrı bir segment vadı sanki.(Young boys örneği yanlış kalıyor herkesin dediği)
ama ülke olarak 1 takım ya da fazla takım katılımında "Türkiye için ödül havuzu" kapsamında sadece TV yayın + UEFA kulüp sıralamasına göre katsayı farkı var diye biliyorum . Uefa kulüp sıramalan zaten sadece seni bağlıyor ama TV yayın geliri ortak havuz diye aklımda kalmış.
onun dışında fenerin katılıp katılmaması bizi direkt etkilemiyor diye biliyorum
Işaret alırsa gemileri yakar duramaz. Herkesten çok Galatasaraylı. Sana ihtiyacımız var modunu açmamız lazımErden timur 2028'e kadar yok.
Yakmaz geçen programin birinde oglumun büyümesini görmek istiyorum demişti. Kendince haklıda.Işaret alırsa gemileri yakar duramaz. Herkesten çok Galatasaraylı. Sana ihtiyacımız var modunu açmamız lazım
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
O dedigin var onu net hatirliyorum. O yuzden Young boys 52 almis referansi bizim icin emsal degil hatirladigim kadariyla.Yayın havuzunda ortak olan EU ve non EU olmaktı sanki de, güncelde bu bağlam var mı ülke özelinde tam hatırlamıyorum.
@V. Haydar Geven daha detaylı incelemişti, konusunu da açtı orada vardır bilgisi.
Gala ile büyümek konulu ders aldıralım Lemina'danYakmaz geçen programin birinde oglumun büyümesini görmek istiyorum demişti. Kendince haklıda.
Yada okan hocayı yollayıp yerine dünyaca ünlü bir hoca getirip ligte maksimum 2. olup hem yönetimden kurtuluruz hemde okan düşmanlarını mutlu ederiz Win winIşaret alırsa gemileri yakar duramaz. Herkesten çok Galatasaraylı. Sana ihtiyacımız var modunu açmamız lazım
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bizde atasporu dostum iyi giderken herşeye çokmak sokmak. Bu sene ibo ile kavuk'u seçtik aparat olarak malesef.Yada okan hocayı yollayıp yerine dünyaca ünlü bir hoca getirip ligte maksimum 2. olup hem yönetimden kurtuluruz hemde okan düşmanlarını mutlu ederiz Win win
YB 25 milyon paund kazandı totalO dedigin var onu net hatirliyorum. O yuzden Young boys 52 almis referansi bizim icin emsal degil hatirladigim kadariyla.
Sadece TR de bolunecek kisim TV mi ya da bir kac alt kalem mi tam hatirlamiyorum. Oda abarti meblag degil "bolunecek" olan. Ama her turlu 2M gene paradir ayri konu.
Musait olunca bir bakacagim eskiden detayli dokumu vardi bu isin biraz
Bildigimden degil yav surekli yazilan dillendirilen sey diye oyle dedim. Her konusuldugunda masallah arttiriyor herkes. Ondan oyle dedim.YB 25 milyon paund kazandı total
Brugge ya da Feyenoordla mı karıştırdın bilmiyorum da. Son 16 olmadan 50 görmek imkansız.
Ki bunlar ülke payından da daha çok aldılar.
Ilk 11'den ziyade, adamlarin kadro genisligi/yedekleri bizden iyi. Bizde 3-4 tane dogru duzgun sonradan oyuna girecek ve fark yaratacak biri yok.
Bildigimden degil yav surekli yazilan dillendirilen sey diye oyle dedim. Her konusuldugunda masallah arttiriyor herkes. Ondan oyle dedim.
"Puan almamis sonuncu bile " vs vs diye gaza geliyor millet