Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Baris neden Arabistan'a gitsin kariyerinin en iyi zamaninda Avrupa'da oynamak varken? Bizden de iyi para aliyor zaten. Milletin gazina gelmeyin.

Barış gitmek istiyordan ziyade, yonetım barışı arabistana gitmeye zorluyor kısmı bana daha olası geliyor malesef…

Aynını arda ya da diyordunuz, yok lig başladı yok kaptanlık verildi 10 no verildi falan niye gitsin.

Kerem yavşağında da yaptınız yok zaha gitti rahatladı zaten niye gitsin falan cart curt

Yine dön dolaş aynı muhabbete geldik.

Ulan millet bi kere olsun şu formayı giymek için can atıyor bizimkilerde de ben ronaldo oldum kafası

Baris only wants neom mu yoksa?

Iyi para verdilerse anlarim, ama baris götluk yapacak topcu degil

Isteyen de getirir masaya 45-50 koyar keciören payi haric

Boşverin kaleci stoper sağ bek felan derhal şu çocuğun maaşını yükseltin. Barış kaledede oynar stoperdede

9-10 milyon euro’luk kalecilere genç diye 20 milyon verilecek ve ucuz olacak.

Galatasaray kalesini karizma olarak dolduramayan hiç bir kaleci başarılı olmadı tarihte.

Saçma sapan işler yapmayın. Zar atılacak yer değil kale. İki tane ihtiyara divanda hoş görünmeye çalışmayın. Muslera her zaman gelmiyor önüne 25 yaşında.

23’ünde Belçika dışına çıkmamış adama 20 kimse vermez

Son cümle mantıksız. İyi kaleci olması için ille 21 yaşında mı çıkması lazım? 28 yaşında hala çıkmamış olsa anlarım da, 23 normal yani, çıkmamış olabilir.

Geri
Üst Alt