Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Bu anket kapanacak: .
yalnız yönetim mi göndermek istiyor yoksa barış mı gitmek istiyor

bunu bilelim önce

karakolluk fırsatçı bir herif işi gücü reyting

o yüzden taraftarın önüme yönetimi atıp reyting peşinde koşması normal
Barış gitmek istiyor 10 milyon yıllık ücret teklif etmişler. Bize de 30+5 deniyor bizimkiler 30+5'e satmayacağız demiş 60 milyon istemişler yada 50 milyon+ %20 payı da siz ödeyin anlaşın denmiş sanırım. En azından haberler bu şekilde.

bir linç etmelik post yazayım mı

gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.

barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.

50+ ya satılmazsa ve barıs sakatlaık yada formsuz bır donem gecırırse asıl sız yangınk gorun. Bence 50+ ya gitmeli giden 1 sene sonra geri donuyor nasılsa

8i de Keçiören’e gidecek. Elde birşey kalmadı yav
60 tan 1 kurus dan aşagiya hayatta satmam istedigi kadar gitmek istesin oyuncu. 40 a satmak kar falan değil. Hem yerine yerli adamim yok gidecem 20 bayilacam zaten. Birde yerine adam almamda gerekiyor. Isin pay ayagi falanda var. Bunlarin ustune zamanimda kisitli 10 gun yani.

3 sene daha sözleşmesi olan oyuncuna teklif geliyor ama kulüp için makul bonservis verilmiyorsa gidemezsin abi.

Ben senin yerini 30 milyona anca dolduracaksam seni 60'tan aşağı satmam.

Çünkü senin yerine alacağım adamın senin gibi olup olmayacağı ne malum?

Örnek: Sacha Boey'in satılması.

Gitmek istiyorsa engel olmamak lazim cünkü bu durum performansini etkiler

Ama bizim istedigimiz fiyata gidebilir

Para kafasini karistirmis olabilir bu cok dogal

Umarim kalmak ister ve yolumuza devam ederiz cünkü bizim icin cok degerli bir oyuncu

Bu neom prens selman'ın takımı mı cidden ? Biri sanki öyle bir şey demişti. Öyleyse para çoktur bunlarda

Evet abi lookman alınacak. Atalanta da Galatasaray gelse de oyuncuyu sataak yav inter 50 teklif editor futbolcu da orayı isyor ama biz yine de 20ye Galatasaraya verelim diye bekliyor.

Bir diğer bekleyen de milan. Herkese 150 ama Galatasaraya 35 leao demişler. Bu oyuncuların hepsinin de hayalini süslüyoruz bu arada.
Hayal görmeyin abi barış gittiği anda mal bir herifin birini getirirler 4-5 milyon maaştan 3 sene de sözleşme yaparlar bonservis maaş derken barışın parayı ona gömeriz zaten.

Barış gitmek istiyor 10 milyon yıllık ücret teklif etmişler. Bize de 30+5 deniyor bizimkiler 30+5'e satmayacağız demiş 60 milyon istemişler yada 50 milyon+ %20 payı da siz ödeyin anlaşın denmiş sanırım. En azından haberler bu şekilde.
Oh ne âlâ.

10m Euro ile oyuncuyu ayart. Bonservisi düşük tut.

Bizim yöneticiler yemez bu oyunu bence.

Barışı isteyen hemen alsın ama istediğimiz fiyata. Zaman daralıyor, biz nasıl alacagiz yoksa başkasını bu zamanda?

Geri
Üst Alt