Istese bile konu o, bu muhabirin ağzına düşmezdi başkan. 2 aydır hala kapatamadığımız yerleri kapatmamış olmazdık bence mesela. Bu anlamda bir bölge daha boşa düşecek demez endişelenmezdik. Net fiyat koyar geliyorsanız buna gelin derdik bence. Boey satışı herkesi tatmin etti olsa bile buna benzer olurdu. Ibo ile Kavuk ile bu kadar oluyor malesef. Tabi bu benim düşüncem

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Boey'in de antrenmana çıkmadığı falan düştü. Barış eğer giderse kaça gidecek göreceğiz. 30+5 giderse haklısın ama bize net 50 milyon kalacak şekilde giderse ise herkesi tatmin eder zaten. Yerini doldurma konusunda Erden Timur'a daha çok güvenirdim burada endişene katılıyorum

bir linç etmelik post yazayım mı

gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.

barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.
bizim taraftar nankör osimheni al baskan diye diye kapisinda yattilar simdi aldik simardik baskana sövebiliriz modu basladi, kerem gitmedi biz mobbing ettik, atamadiginda yuhaladik kendi topcumuzu. simdi fenerle adi geciyor hain ettik. cuvaldizi kendimize batirmaliyiz!!! nankörlük yapiyoruz!!!!

kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.

oyuncuya da laf edilmez.
Her gitmek isteyen adamı kendi isin olmadan göndermek iyi bir sey falan degil. Transfer dönemlerimizde iyi bir yonetimimiz genelde olmadigindan hep böyle geçiyor zaten. Ya paramiz olmuyor yada işi yapacak kişi

Yav veli ne anlatıyorsun. Gedson ile ne ilgisi var. Gedsonu biz benficaya sattık mı öyle bir madde koyduk mu ? Hayır. Tazminat maddesi olsa rize ve bjk şeyimin hüllesini bile yapamazdı. Bunda anlaşılmayacak ne var
"hülle işi" etik dışı ama yasa çerçevesine uydurulabilecek bir şey diyorum bunda anlaşılmayacak ne var? gedson-bjk-benfica-rize işi de hülleydi demiyorum ki?

gedson-rize işi de etik dışı ama yasal çerçeveye uydurulmuş bir işti onu diyoruz. normal bir transfer miydi gedson'un rize seviyesi bir takımda oynaması? oyuncunun bunu kabul etmesi falan?

barış üzerinden bir örnek vereyim:

neom barış'ı 50 m euro'ya hull city'e sattı.

hull city 6 ay sonra ya da 1 sezon sonra barış'ı fb'ye sattı.

ne diyebilirsin bu duruma? serbest piyasa. alan razı satan razı? sabaha kadar itiraz et. senin neom'a yazdığın madde 3. bir takım olan hull city'i bağlar mı?

neyse artık bu konuyla ilgili daha alıntı yapma. size laf anlatacağım diye yarım saattir uğraşıyorum. anladık ki anlamıyorsunuz. kızma da.

satış sözleşmesine "tr'ye satılamaz ya da tazminat öder" maddesi konulduğunda uygulanabilir olduğunu sanmaya devam edin. ne diyeyim.

oyuncuya da laf edilmez.
Aylardır anlatıyorum kral ama simarikliktan doğan bir durum maalesef. Belmas Cengiz yönetimlerini unutmuşlar

Neden her şey sürüncemede kalıyor? neden açıklama yapılmıyor ? Taraftar muhabirlerin elinde oyuncak oldu

Bonuslarla beraber 35 diyor herifler ya :asd: şu şartlarda ben gitmek istiyorum diye direnen herife saygım falan da olmaz

Senelik 10 milyon inanilmaz para, Baris bunu kabul ederse birsey denmez

Fakat bonuslarla beraber 35‘i katiyyen kabul etmemeliyiz

Elimize en az 45 kalmali

Barış'ı satılacaksa Keçiören'in payı hariç en az 40 milyon euro kazanacak şekilde satmalıyız.

Barış satıldığı anda 20 milyon peşinle Uğurcan'ı kadroya katarız. Geriye kalan 20'ye de ikna edebilirsek Sancho gelir.

Uğurcan'a 20 verdiğin denklemde Barış'ı 40'a satmanın da bir önemi kalmıyor

Kimse Galatasaraydan büyük değildir, bizde gönlü olmayanı bizde istemeyiz.
Barış gitmekte ısrar ediyorsa 60-70M euroya satılsın ama şu Keciöğrengücünün 20% payını çözmek lazım satıştan önce.

Geri
Üst Alt