"hülle işi" etik dışı ama yasa çerçevesine uydurulabilecek bir şey diyorum bunda anlaşılmayacak ne var? gedson-bjk-benfica-rize işi de hülleydi demiyorum ki?

gedson-rize işi de etik dışı ama yasal çerçeveye uydurulmuş bir işti onu diyoruz. normal bir transfer miydi gedson'un rize seviyesi bir takımda oynaması? oyuncunun bunu kabul etmesi falan?

barış üzerinden bir örnek vereyim:

neom barış'ı 50 m euro'ya hull city'e sattı.

hull city 6 ay sonra ya da 1 sezon sonra barış'ı fb'ye sattı.

ne diyebilirsin bu duruma? serbest piyasa. alan razı satan razı? sabaha kadar itiraz et. senin neom'a yazdığın madde 3. bir takım olan hull city'i bağlar mı?

neyse artık bu konuyla ilgili daha alıntı yapma. size laf anlatacağım diye yarım saattir uğraşıyorum. anladık ki anlamıyorsunuz. kızma da.

satış sözleşmesine "tr'ye satılamaz ya da tazminat öder" maddesi konulduğunda uygulanabilir olduğunu sanmaya devam edin. ne diyeyim.
Bana son 20 yılda veya daha öncesinden böyle yüksek bonservisli bir topçu için yapılmış 1 tane hülle örneği verebilir misin. 50 milyon verebilen hiç bir takım hülle işine girmez, giremez. Lafta kolay ama pratikte imkansız iş. Hull city dediğin şeyi yapsa ingiltere federasyonu ebesini şey eder

30+5'e kafasını alırsınız. Bize net 50 milyonu vermeliler. Osimhen'de gitmek istiyordu seve seve verdik o kadar basit. Dirayetli durmalı yönetim Barış gitmek istese bile.

Bana son 20 yılda veya daha öncesinden böyle yüksek bonservisli bir topçu için yapılmış 1 tabe hülle örneği verebilir misin. 50 milyon verebilen hiç bir takım hülle işine girmez, giremez. Lafta kolay ama pratikte imkansız iş
Jamesle Moutinho paketinde vardı sonra soruşturma falan yediler.

Barış gidiyor
Lookman geliyor

Ne dersiniz?
I Cant Taron Egerton GIF by Apple TV+

Barış gidiyor
Lookman geliyor

Ne dersiniz?
İsterse Messi gelsin.

Senin sisteminde oynayan ve tutmuş bir oyuncunun yerine aynı bedelle başka birini almak bana mantıklı gelmiyor.

50'ye sattın yerini 25'e dolduruyorsan mantıklı.

Ayrıca o gelen parayla da bir iki tane daha ayarlı oyuncu alarak yerli havuzunu geliştirmek lazım.

Yoksa federasyona karşı yerli kuralında elimiz iyice güçsüz olacak.

cl'de oynayacağı bi sezonda para için saudi'ye gitmeyi aklından bile geçirebilen adamdan 40 milyon kazanmağa itiraz edemeyiz

40 nakit takımın mevcut ücretleri düşünülürse süperin ötesinde bi mebla şu ortamda

Bana son 20 yılda veya daha öncesinden böyle yüksek bonservisli bir topçu için yapılmış 1 tabe hülle örneği verebilir misin. 50 milyon verebilen hiç bir takım hülle işine girmez, giremez. Lafta kolay ama pratikte imkansız iş
onun çetelesini tutmuş olma ihtimalim nedir sence? nasıl bilebilirim bu sorunun cevabını?

diyelim ki tarihte hiç örneği yok. bu ilk olmayacağı anlamına gelmez. sana teknik olarak da yazdım olabilirliğini. önünde hukuki bir engel de yok. daha da uzatmayalım istersen.

Son günlerde en etkili oyuncumuzu almak istiyorlarsa 45 artı payı odemeliler bence Barış da bu parayı asla goremez tekrar değerlendirmeliyiz yeri dolar dolmaz ama denemeliyiz ve mevkisi boşta değil aslında ondan aldığımızı alamayiz ama alamadigimiz başka şeyler alırız belki pozitif bakmak lazım burada bizim istedigimiz fiyata gitmesi kritik illa gidecekse

Kecioren'in ne sucu var bunda? Abuk subuk anlasmalar yapmadan once dusunmek lazim bunlari. Ya da ilk senesinden sonra verirdin wlleeine 250k ekstra cerez parasi susarlardi.

Geri
Üst Alt