Hala kaleci ve sag bek yok, Baris giderse bir de onun yerini dolduracaklar emi

Orta saha keza eksik

Bizden birsey olmaz bu sene

Yerli sınırını napıcan şimdi bu adam Dünya Kupası + CL’de 2-3 tane güzel iş yapsa napcan?
Napicaz CL de Allah aşkına Barış olsa nolur olmasa nolur ne yapacak tek başına geçen sene young boys az bilmem ne maçlarında ne yaptı mesela? N'olacak o zaman iş yaptı hadi yine 50'ye sattın o gün yerinin dolacaginin garantisini veriyorsunuz sanirim

Abi her gitmek isteyeni göndereceğiz diye bir durum yok yav. Bizim işimize gelmiyorsa sözleşmesi içerisinde işini yapsın.. Bu mantıkla kimseyi tutamayız ki

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kardeşim neden yönetime sallıyorsunuz

Barış gitmek istiyor olamaz mı

Ben öyle inanıyorum

Gitmek isteyen kim olursa olsun aha kapı orada

Getirsin parayı çeksin gitsin
oyuncu ayrılmak istemese ortalık böyle köpürmezdi zaten. belli ki ayrılmak istiyor, millet ucl falan diyor ama senelik 10-15 milyon maaş geldikten sonra ucl'yi öpeyim der çoğu insan

Bonuslarla beraber 35 milyon euro teklif etmişler. Yönetim imkanı yok kabul etmez. 50 keş ve Keçiören’in payı. Diğer türlü imkan dahilinde değil.

Bir de oyuncu satışıyla değer yaratabilen bir futbol aklın yok senin.

Sen başarıyı gelire dönüştürüyorsun şu an.

Satış gelirini kullanıp da yerini makul doldurdum diyeceğin tek case Marcao Abdülkerim olayı başka yok.

Başarıyı riske atacak satış da çift yönlü risk demektir, ederini buldu sat denkleminde değiliz mevcut durumda.

Gs'nin dünyanın en kaos dolu kulübü olduğunu demiştik. Başladı yine entrika, kaos, kavga dolu transfer günleri. Seviyoruz bu işi

Söveriz ederiz de en azından bu konuda doğruyu söylüyor

Yönetim maşalığı yapmıyor bazı şerefsiz itler gibi

valla onlar ne kadar yönetim yalakası is ebu da tam tersi reyting için taraftarı yönetimle karşı karşıya getirmekten çekinmeyecek bir herif

son yıllarda verdiği hemen her haberin yalan çıkmasıyla iyice zıvanadan çıktı

şidmi genel söylenti barışın gitmek istediği yönünde ama bu kaleciye parayı bulamadılar satıyorlar diyor

doğru değilse bu şimdi adilik şerefsizlik değil mi

Yazın başında 40M

Ligin üçüncü haftasında 60M.

Takımın en önemli 3-4 oyuncusundan birini CL’ye bir ay kalmış DK’ya 11 ay kalmışken satıp yerine aynı kalibrede birini alsan kulüpler sana da yüksek fiyat çekecek

Abi 3 sene önce icardi’nin 10m maasini bile baris belki hayatim boyunca kazanamayacagim diyordur

10m civari maas teklifi gelmişse tabii gitmek isteyecek

Rasyonel düsünmek lazim

Su an aldiginiz maasin 5 katini teklif etseler arkaniza bakmazsiniz abi

Adam gitmek istiyorsa ne yapcaz renktaş

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satmayacaksin bukadar basit 1 sene daha kal ucl oyna diyeceksin ki baris oyle uyumsuz bir oyuncu degil bunu herkes biliyor barış oyle birsey diyeceğine zerre ihtimal vermem ,esas yönetim nakit para icin mobbing yapar dursun denen heriften her pisliği beklerim

Geri
Üst Alt