osimhen olmadıgı icin barışa bu kadar ihtiyac var gibi göründü bence

osimhen oynarken onun yoklugunu hissedecegimizi sanmıyorum tabi sallai jakobs eren fln oynayacak atletizm düşmeyecek

Boey sattık 35 milyona, 20 harcadık sağ bekimiz yok şuan.

Ders almıyor bazılarımız.
Boey'i satmadık diyelim gitmek isteyen ve motivasyonu sıfırlanan Boey bir daha o katkıyı veremedi ve Bayern'de yaşadığı sakatlıkları bizde yaşadı. Sonuç ne olurdu peki? Bakınız Nelsson. Barış gitmek için ısrar ediyorsa şu anda ederine yani elimize net 50 milyon kalacak paraya veriyorlarsa satılmalı. Barış kalmaya ikna edilebilirse kalmalı.

oyuncu ayrılmak istemese ortalık böyle köpürmezdi zaten. belli ki ayrılmak istiyor, millet ucl falan diyor ama senelik 10-15 milyon maaş geldikten sonra ucl'yi öpeyim der çoğu insan
Ya renktaş daha ne olsun

Siyah ekran paylaş

İdmana çıkma

Tamam yaa çek git kardeşim

Getir parayı bir de Türkiyeye satış yasak desinler gitsin beyfendi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun ve liseli çetesinin keyfi bilir ,10 gün kalmış listelere ,küfür yemek gs olası şampiyonluğuna mani olmak istiyorsa yapsın mobbingi göndersin çocuğu zorla ,bizde kendisini sepetleriz

Ben planlama olmadan satmam Barış’ı

Gönderince yerini doldurma ihtimalin yok şu an.

Satışı görüp yüksek bedel isteyecekler üstüne.

aslında en önemli nokta son söylediğin nokta

eğer bu iş ciddi aşamaya geldiyse daha pazarlıklar sürerken şu anda alternatifini indirmemiz lazım yoksa 1 isteyen 3e çıkar satıştan sonra kalan sürede

Barış antrenmana cikmiyorsa 40 istiyorsak 50 bir daha cikmadi ise 60 böyle devam etmeliyiz paşa gönlü bilir 10 gün sonra tıpış tıpış gelir

Aynen barışı 30'a ver, Kerem'i 12 'ye verdin şimdi dertlenip duruyorsun suyun karşı tarafına giderse diye.

Abi 3 sene önce icardi’nin 10m maasini bile baris belki hayatim boyunca kazanamayacagim diyordur

10m civari maas teklifi gelmişse tabii gitmek isteyecek

Rasyonel düsünmek lazim

Su an aldiginiz maasin 5 katini teklif etseler arkaniza bakmazsiniz abi
Gitmek istemesi rasyonel.

Kulübün de hakettiği bonservisi istemesi rasyonel.

0+0=0

Son düzenleme:
barış ayıp etmiştir

degeri 60 a düşmüştür

Sane Zaniolo Yunus var 1 tane daha 23 yaş altı potansiyelli kanat alırız tamam
hepsi solak. bu da çok ideal değil.
ve zaniolo'ya güvenmiyorum.
barış giderse 2 adam gerekir bana göre.
barış versatil bir adam. sağ, sol kanat direkt oynayabiliyor. forveti de yedekleyebiliyor.

Jamesle Moutinho paketinde vardı sonra soruşturma falan yediler.
"bir kulübün bir oyuncuyu belirli bir süre içinde a ülkesine satarsa, oyuncuyu ilk aldığı takıma ciddi miktarda tazminat öder" maddesinin pratikte delinebilir olduğunu düşünüyor musun? fikrini merak ediyorum.

böyle bir maddeyi koydurmak elbette ki koydurmamaktan iyidir. fakat bu maddenin etrafından dolanmak isteyen bir şekilde dolanır ve bunun önünde hukuken de bir engel olmaz gibi geliyor. soruşturma açılması konu değil, soruşturma açılır. ancak sonunda bir şey olmaz. serbest piyasa yahu, isteyen istediği takıma oyuncu satabilir gayet.

Barışı satıp yerli sınırını nasıl dengeleyeceksiniz mesela?

Kimi alacaksınız hem 3.forvet oynasın hem kanat oynasın?

Geri
Üst Alt