barisin muadili belli

Armaud Lauriente birebir ayni profil

Satmayacaksin bukadar basit 1 sene daha kal ucl oyna diyeceksin ki baris oyle uyumsuz bir oyuncu degil bunu herkes biliyor barış oyle birsey diyeceğine zerre ihtimal vermem ,esas yönetim nakit para icin mobbing yapar dursun denen heriften her pisliği beklerim
Ben açıkça yönetimi bu sefer suçlayamam

Barış'ın bizzat yaptığı işler var çünkü

Siyah ekran nedir

İdmana çıkmamak nedir yaa

Tamam kardeşim bizi istemiyorsan güle güle

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında en önemli nokta son söylediğin nokta

eğer bu iş ciddi aşamaya geldiyse daha pazarlıklar sürerken şu anda alternatifini indirmemiz lazım yoksa 1 isteyen 3e çıkar satıştan sonra kalan sürede
Kesinlikle dogru ama biz ne zaman satacamiz oyuncunun önce alternatifini indirip sonra sattik?

Hep satis sonra da yerini dolduramiyoz plansiz projesiz isler

Elit kulupler boyle durumları hissederek önceden oyuncunun yerini dolduruyor sonra satıyor misal geçen sene ,barışa cok benzeyen eren dinkciyi 5milyona almak varken veya oguzu alsak hem yerli oyuncumuz olurdu hemde hazırlıklı olurduk

hepsi solak. bu da çok ideal değil.
ve zaniolo'ya güvenmiyorum.
barış giderse 2 adam gerekir bana göre.
barış versatil bir adam. sağ, sol kanat direkt oynayabiliyor. forveti de yedekleyebiliyor.
Taraftar bazı topçuları çok büyütüp bazılarını da çok küçültmeye meyilli oluyor bunu anlıyorum ama kulüp yönetiminde daha akılcı düşünmek gerekiyor

Barış süperstar değil öyle bir potansiyeli olsa avrupadan en azından bi 30 fln teklif alırdı

Geri
Üst Alt