Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.633
- 27.808
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim zorla satacak cocugu"Aidiyet henüz test edilmemiş mecburiyettir"
Herkesten beklenilemez
Baris‘a istedigi zami vermedik bence
Yoksa illa gidecegim diye trip atan biri degil
Ben açıkça yönetimi bu sefer suçlayamamSatmayacaksin bukadar basit 1 sene daha kal ucl oyna diyeceksin ki baris oyle uyumsuz bir oyuncu degil bunu herkes biliyor barış oyle birsey diyeceğine zerre ihtimal vermem ,esas yönetim nakit para icin mobbing yapar dursun denen heriften her pisliği beklerim
Sinsi herife bak sinsi herife. Şampiyon olduk Nelsonla onu napcan
Bazilari da diyor ki yönetim baski yapiyormus alttan satilmasi icinYonetim satmak istemiyor teklifleri reddediyor adam instada siyah ekrani niye paylasti sizce. Yonetimi bende elestiriyorum zaman zaman ama bu konuda yonetimin ne sucu var ?
Sinsi herife bak sinsi herife. Şampiyon olduk Nelsonla onu napcan
Kesinlikle dogru ama biz ne zaman satacamiz oyuncunun önce alternatifini indirip sonra sattik?aslında en önemli nokta son söylediğin nokta
eğer bu iş ciddi aşamaya geldiyse daha pazarlıklar sürerken şu anda alternatifini indirmemiz lazım yoksa 1 isteyen 3e çıkar satıştan sonra kalan sürede
Öyle bir şey yok. Yönetimi çok eleştirdik ama burada böyle bir şey yapmadıkları kesinYönetim zorla satacak cocugu
Taraftar bazı topçuları çok büyütüp bazılarını da çok küçültmeye meyilli oluyor bunu anlıyorum ama kulüp yönetiminde daha akılcı düşünmek gerekiyorhepsi solak. bu da çok ideal değil.
ve zaniolo'ya güvenmiyorum.
barış giderse 2 adam gerekir bana göre.
barış versatil bir adam. sağ, sol kanat direkt oynayabiliyor. forveti de yedekleyebiliyor.