"bir kulübün bir oyuncuyu belirli bir süre içinde a ülkesine satarsa, oyuncuyu ilk aldığı takıma ciddi miktarda tazminat öder" maddesinin pratikte delinebilir olduğunu düşünüyor musun? fikrini merak ediyorum.

böyle bir maddeyi koydurmak elbette ki koydurmamaktan iyidir. fakat bu maddenin etrafından dolanmak isteyen bir şekilde dolanır ve bunun önünde hukuken de bir engel olmaz gibi geliyor. soruşturma açılması konu değil, soruşturma açılır. ancak sonunda bir şey olmaz. serbest piyasa yahu, isteyen istediği takıma oyuncu satabilir gayet.
Bir oyuncunun satış bedeli hayatın olağan akışına aykırı değilse bir şey olmaz.

Burada mevzu anlaşma metinlerinin olağan dışı olmaması.

Onun dışında da örneğin X bedele A kulübüne sattın sonra A kulübü kısa sürede X+2 bedele sattı diyelim, burada tazminat maddesi koyan kulüp itirazda bulunabilir ve süreç incelenir. Emsal karar var mı bilmiyorum ama bu toplara kimse kolay kolay girmez.

Bu iş kac hafta önce dillendiginde söylemiştim,dursun denen herif ve çetesi mobbinng yapar çocuğa diye

gökhana inanırım haluga inanmam

Baris ,ucl oynamak varken asla gitmek istemez ,dursun mobbing yapmaya kalkmaz umarım cocuga
Kimse adına konuşma renkdaş, konuşulan paralar az buz değil. Gitmek istemeyen gitmez zaten. Ancak konuşulan bu paralara kimse de yok diyemez. Ancak iyi bir planlaman varsa, ucl dk gibi organizasyonda iyi oynar daha iyi paralar kazanırım diyebilir, o da mümkün değil. Konuşulan rakamları bir daha rüyasında göremez.

Taraftar bazı topçuları çok büyütüp bazılarını da çok küçültmeye meyilli oluyor bunu anlıyorum ama kulüp yönetiminde daha akılcı düşünmek gerekiyor

Barış süperstar değil öyle bir potansiyeli olsa avrupadan en azından bi 30 fln teklif alırdı

tekliflerin barış'ın potansiyeliyle ilgisi yok. avrupalılar barış'ı öncelik görmüyor çünkü çok pahalı. maaşı da az olmaz. kanat, oyuncu arzı yüksek bir mevki. arda güler gibi anormal bir yeteneği 18 yaşında 20'ye kaçırdılar buradan. o bantlarda bulsalar götürürler. menajerler zaten galatasaray'ın aşağı yukarı beklentisini bildiği için, çok zengin kulüplerden chelsea falan istemedikçe teklif gelmesi kolay değildi.

2 eylüle kadar kaleci ve stoper transferi bitecekmiş kulübe yakın bir kaynaktan bilgi aldım

barış niye siyah ekran yerine adam gibi acıklama yapmıyor

Satmayacaksin bukadar basit 1 sene daha kal ucl oyna diyeceksin ki baris oyle uyumsuz bir oyuncu degil bunu herkes biliyor barış oyle birsey diyeceğine zerre ihtimal vermem ,esas yönetim nakit para icin mobbing yapar dursun denen heriften her pisliği beklerim
Yönetime bok atmak için pusuda yatma bu kadar dostum kulüp kac tane teklifi reddetti. Size kalsa boeyde 20 ye gidiyordu. Yönetimi hepimiz elestiriyoruz ama onlar bile bu kadar salak değil

tekliflerin barış'ın potansiyeliyle ilgisi yok. avrupalılar barış'ı öncelik görmüyor çünkü çok pahalı. maaşı da az olmaz. kanat, oyuncu arzı yüksek bir mevki. arda güler gibi anormal bir yeteneği 18 yaşında 20'ye kaçırdılar buradan. o bantlarda bulsalar götürürler. menajerler zaten galatasaray'ın aşağı yukarı beklentisini bildiği için, çok zengin kulüplerden chelsea falan istemedikçe teklif gelmesi kolay değildi.
Evet o zaman söylenen kadar değerli bir topçu değil barış?

Geri
Üst Alt