- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
yoo adam kendi gitmek istiyormusBarış’ı medyada yaptıkları şerefsizce oyunlarla sattıracaklar yönetimde buna müsade ediyor. Asla satılmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo adam kendi gitmek istiyormusBarış’ı medyada yaptıkları şerefsizce oyunlarla sattıracaklar yönetimde buna müsade ediyor. Asla satılmamalı.
Haydaaaa
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bir oyuncunun satış bedeli hayatın olağan akışına aykırı değilse bir şey olmaz."bir kulübün bir oyuncuyu belirli bir süre içinde a ülkesine satarsa, oyuncuyu ilk aldığı takıma ciddi miktarda tazminat öder" maddesinin pratikte delinebilir olduğunu düşünüyor musun? fikrini merak ediyorum.
böyle bir maddeyi koydurmak elbette ki koydurmamaktan iyidir. fakat bu maddenin etrafından dolanmak isteyen bir şekilde dolanır ve bunun önünde hukuken de bir engel olmaz gibi geliyor. soruşturma açılması konu değil, soruşturma açılır. ancak sonunda bir şey olmaz. serbest piyasa yahu, isteyen istediği takıma oyuncu satabilir gayet.
Nah aynı profilbarisin muadili belli
Armaud Lauriente birebir ayni profil
sallai dolduramaz mı
Kimse adına konuşma renkdaş, konuşulan paralar az buz değil. Gitmek istemeyen gitmez zaten. Ancak konuşulan bu paralara kimse de yok diyemez. Ancak iyi bir planlaman varsa, ucl dk gibi organizasyonda iyi oynar daha iyi paralar kazanırım diyebilir, o da mümkün değil. Konuşulan rakamları bir daha rüyasında göremez.Baris ,ucl oynamak varken asla gitmek istemez ,dursun mobbing yapmaya kalkmaz umarım cocuga
Keçiören başkanı heyecandan coşmuştur şimdi. Transfer bittiği an miami'ye kaçar
O cografya da iki mac yapana 10m dan kapiyi aciyorlarGüney Amerika piyasasina girip ordan bir iki oyuncumu alsak acaba? Ordaki oyuncular bari 7-8 milyon maas istemez.
Taraftar bazı topçuları çok büyütüp bazılarını da çok küçültmeye meyilli oluyor bunu anlıyorum ama kulüp yönetiminde daha akılcı düşünmek gerekiyor
Barış süperstar değil öyle bir potansiyeli olsa avrupadan en azından bi 30 fln teklif alırdı
10m maas teklif gelse gidermiydin araplara üstadAklın yolu 1 abi
Durduk yere instada kara ekran paylasımı + antrenmana çıkmama
Ne bekliyorduk ki
Net gitmek istiyor
Yönetime bok atmak için pusuda yatma bu kadar dostum kulüp kac tane teklifi reddetti. Size kalsa boeyde 20 ye gidiyordu. Yönetimi hepimiz elestiriyoruz ama onlar bile bu kadar salak değilSatmayacaksin bukadar basit 1 sene daha kal ucl oyna diyeceksin ki baris oyle uyumsuz bir oyuncu degil bunu herkes biliyor barış oyle birsey diyeceğine zerre ihtimal vermem ,esas yönetim nakit para icin mobbing yapar dursun denen heriften her pisliği beklerim
Evet o zaman söylenen kadar değerli bir topçu değil barış?tekliflerin barış'ın potansiyeliyle ilgisi yok. avrupalılar barış'ı öncelik görmüyor çünkü çok pahalı. maaşı da az olmaz. kanat, oyuncu arzı yüksek bir mevki. arda güler gibi anormal bir yeteneği 18 yaşında 20'ye kaçırdılar buradan. o bantlarda bulsalar götürürler. menajerler zaten galatasaray'ın aşağı yukarı beklentisini bildiği için, çok zengin kulüplerden chelsea falan istemedikçe teklif gelmesi kolay değildi.
İnsta'da siyah ekran paylaşımı ve 2 gündür antrenmana çıkmama gitmek istediğine açık gösterge bence. Muhabirleri boşverinBarışı taraftar önüne atmak isteyen hep yönetim yancısı muhabirler