Bu kadar dillendiyse artik bir cift kelam edebiliriz.

1) hepsi tivitler selale gibi atiyor simdi ama isin asli astari aoru isareti. Baris mi istiyor bu isi yoksa yonetim mi barisa "iyi teklif bu sen ne durumdasin" diyor?

2) en onemlisi bu- 1 yonetici yok, cikip isin icerigini , durumunu 2 cumleyle bir yere baglanip aciklamiyor. "Boyle teklif var, baris degelrendirmek istiyor " ya da "geldiler ama beklentimiz ve en onemlisi evladimiz Barisin istegi karsilanmazsa asla dusunmuyoruz zaten" diyebilmeli.

Cunku her bilinmez anda taraftar ortadan ikiye bolunecek, bir taraf barisa yuklenecek post yuzunden, obur taraf yonetime yuklenecek.

Sahsen ben BAY transfer ihtimalini bu yaz bekliyordum ama sezon baslamis, 3 hafta olacakken, CL ye 1 ay kalmisken degil...oncesinde olmaliydi.

Hic bir halt bilmiyoruz sumuklu muhabirlerin yazdigi haric ve bu insani sinir ediyor cok fena sekilde.

Free isak gibi yakinda araplar free baris hashtaglere baslar

Kerem zamanında moskovaya gitmedi diye mobing yapılıp kaptnlıgına kadar almıstı cenk efendi

simdi barısa aynı muamelenın yapıldıgını düsünmüyorum ama

barışta bunu yapacak karakterde bi adam degil

hertürlü ortada kaldık

suclu kim

Şu an isterse 50 milyon versinler 10 gün süren var ,buyur nasil yerini dolduracaksin, süremiz kalmadi

Yerli oyuncu havuzuna bakıyorum da bizim seviyemizde çok az adam var.

Bizim acilen kendi yerlilerimizi alıp yetiştirmemiz lazım.

Barış ve Kerem bunun en iyi örneği.

Kardeşim barışın bir takım şeylerden rahatsız olduğu yaptığı röportajda belliydi

Bizim muhabirler osimhen sane gibi değerli isimler geldi ne düşünüyorsun diye sordular

Barış da; "Biz yerlilerde değerliyiz" demek zorunda kalmıştı

O zaman anladım zaten bunu dert ettiğini

Hatta iddia ediyorum Apo'da bu konuda dertli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Dinkci icin teklif yaparmiyiz acaba? Freiburgun iki kanat icin 6 oyuncusu var ve Eren gecen sene ilk 11 de fazla oynamamisti. Baris giderse bir ekstradan Türk alternatif olsun diye kadro da

Yönetime bok atmak için pusuda yatma bu kadar dostum kulüp kac tane teklifi reddetti. Size kalsa boeyde 20 ye gidiyordu. Yönetimi hepimiz elestiriyoruz ama onlar bile bu kadar salak değil
Şu an satılamaz Eray, zamanlama cok yanlış hic süremiz kalmadı 4 tane as eksiğimiz varken 5 olacak ve düşün bu adam yerli haziran temmuz ayı olsa ok

Geçmiş olsun bunlar iki sene önceden gideceği belli olan Muslera’nın yerini daha dolduramadılar barışın yeri hiç dolmaz

Bir oyuncunun satış bedeli hayatın olağan akışına aykırı değilse bir şey olmaz.

Burada mevzu anlaşma metinlerinin olağan dışı olmaması.

Onun dışında da örneğin X bedele A kulübüne sattın sonra A kulübü kısa sürede X+2 bedele sattı diyelim, burada tazminat maddesi koyan kulüp itirazda bulunabilir ve süreç incelenir. Emsal karar var mı bilmiyorum ama bu toplara kimse kolay kolay girmez.
'Hayatın olağan akışına aykırı olmamak' koşuluyla etrafından gayet de dönülebilir bir durum. Ben de öyle düşünüyorum. Güzel bir cümle ile durumu özetledin.

Oyuncuyu alıp hemen 1 ay sonra satmak, ya da x bedele alıp x/2 bedele satmak gibi bir absürt durumlar olmayacak tabiki.

Kadronun tamamlanmasi icin kaleci stoper transferini beklerken baris gidecek ha?

Geri
Üst Alt