ben barışa da ve şimdilik olayın aslını öğrenmeden yönetime linç başlatmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum

ha geçen sene yapılan hata yine yapıldı ki gitme ihtimali yüksek olan ve transferin son gününe kadar teklif gelebilecek adamların arkasında erkenden planlar yapılmadı

Aidiyeti sınanmamış hiç kimseye büyük sıfatlar yüklememek gerek. Tamamen profesyonelce yaklaşanlar var, duygularını hesaba katanlar var. Her insan aynı değil sonuçta

Şu an satılamaz Eray, zamanlama cok yanlış hic süremiz kalmadı 4 tane as eksiğimiz varken 5 olacak ve düşün bu adam yerli haziran temmuz ayı olsa ok
Tamam işte bizde onu diyoruz. Her ne kadar bok gibi yönetiliyor olsak dahi bu bok gibi yönetenlerin bile yapacağı iş değil

Baris‘a istedigi zami vermedik bence

Yoksa illa gidecegim diye trip atan biri degil
Herkes zam istiyor.

Oyuncular kendi arasında maaş muhabbetini kaynatmıyor mu sanıyorsun?

Herkesin şunu bilmesi lazım 4-5 senelik mukaveleye imza atıyorsan maaş konusunda çok fazla bir şey deme hakkın kalmıyor. Ekstra performans gösterdiğin için maaşı iyileştirmesi yapılır da kıstas aldığın kişi Icardi, Osimhen olamaz.

Yönetimin bu konuda aksiyon alması lazım.

Kardeşim barışın bir takım şeylerden rahatsız olduğu yaptığı röportajda belliydi

Bizim muhabirler osimhen sane gibi değerli isimler geldi ne düşünüyorsun diye sordular

Barış da; "Biz yerlilerde değerliyiz" demek zorunda kalmıştı

O zaman anladım zaten bunu dert ettiğini

Hatta iddia ediyorum Apo'da bu konuda dertli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaw ne aposu, ne barisi, gitsinler avrupada top 5 ligden bir takimi sampion yapsinlar gelip öyle konussunlar, avrupada 1-1,5 milyon zor kazanacak adamlar gelmis trip atiyor

Gümrük maçında gol atıp sevinmemesi, icardi oyundan çıkarken sahanın 50 metre uzağından çıkması, siyah ekran atması falan hepsi planlıydı aferin çocuk aferin
Sevinmedi mi? Başka bir işle meşguldünüz herhalde. Hakem en yakın alandan çık demiş olamaz mı?

Soyle düşünün, arsenal tam bugunlerde Sakayi satarmi hic ? Ki adamlar zaten oyle birsey hissettiği sezon onun muadili adami alir yerini doldurur

Eren Dinkci icin teklif yaparmiyiz acaba? Freiburgun iki kanat icin 6 oyuncusu var ve Eren gecen sene ilk 11 de fazla oynamamisti. Baris giderse bir ekstradan Türk alternatif olsun diye kadro da
Barış gitmese de almalıyız o çocuğu.

Gitmek istiyorsa izin verilmeli ama istedigimiz fiyata ve seneye fenere transfer olmamak sartiyla

Evet o zaman söylenen kadar değerli bir topçu değil barış?

fiyatı oyuncunun değerini belirlemiyor ki tek başına. pasaportu, sözleşme bitişi, maaşı, yaşı, kendi isteği, trilyon tane faktör var. barış'ı alacak leipzig türevi kulüpler alırken kar etmek ister. onun istediği de dursun özbek'in isteğini tutmaz. benfica mesela kerem'i potansiyeline göre ucuz bulduğu için aldı. çünkü yönetim yol vermeye hazırdı zaten ona. fiyat da ona göre şekillendi.

Barış kalmalı. 50+Pay acaip iyi teklif ama Barış'ın kalması daha da acayip iyi bir durum.

Geri
Üst Alt