Ha bu arada Okan hocaya da bir not düşeyim. Kerem giderken yerine transfer hazır diyenler seni mal gibi ortada bırakmıştı. Oradan ders cikarmadiysan geçmiş olsun kanatta kimi kullanirim diye düşün dur şimdi derbilerde planın direk zortluyor

Sevinmedi mi? Başka bir işle meşguldünüz herhalde. Hakem en yakın alandan çık demiş olamaz mı?
Bana barışın attığı golden sonra p şekil suratsız sevindiği tek gol göstersene

Her maç sonu 2 kişiyi sırtında taşıyıp tezahürat atan adamdan bahsediyoruz, maç sonu tiplerini de gördük merak etme

Osimhen'in sözleşmesi diğer futbolculara karşı elimizi kolumuzu bağlayacak gibi duruyor

Kardeşim barışın bir takım şeylerden rahatsız olduğu yaptığı röportajda belliydi

Bizim muhabirler osimhen sane gibi değerli isimler geldi ne düşünüyorsun diye sordular

Barış da; "Biz yerlilerde değerliyiz" demek zorunda kalmıştı

O zaman anladım zaten bunu dert ettiğini

Hatta iddia ediyorum Apo'da bu konuda dertli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupa'ya gitsinler bakalım ne kadar maaş veriyorlar.

Geçin kardeşim.

Herkes " zaten 10 senelik kariyerim var Galatasaray şu an para saçıyor bende heybeyi doldurayım" derdinde.

Yılda 100m TL verdiğin adam bile stres ve ter içinde para mevzusuna dertleniyor. Allah başka dert vermesin ne diyelim.

60 milyon euro koysun kulübün kasasına istediği yerde oynayabilir.

Ya da devre arasını beklesin 10 gün kala o mevkiye biz nasıl oyuncu bulalım? Kaldı ki Barış 5 mevkii yedekliyor.

Ha bu arada Okan hocaya da bir not düşeyim. Kerem giderken yerine transfer hazır diyenler seni mal gibi ortada bırakmıştı. Oradan ders cikarmadiysan geçmiş olsun kanatta kimi kullanirim diye düşün dur şimdi derbilerde planın direk zortluyor
elimizde kanat bollugu mevcut

fiyatı oyuncunun değerini belirlemiyor ki tek başına. pasaportu, sözleşme bitişi, maaşı, yaşı, kendi isteği, trilyon tane faktör var. barış'ı alacak leipzig türevi kulüpler alırken kar etmek ister. onun istediği de dursun özbek'in isteğini tutmaz. benfica mesela kerem'i potansiyeline göre ucuz bulduğu için aldı. çünkü yönetim yol vermeye hazırdı zaten ona. fiyat da ona göre şekillendi.
Barışın ederi 15-20 bandı

Barışı taraftar önüne atmak isteyen hep yönetim yancısı muhabirler
Bazen dediğinin doğru olmadığını bile bile kendi yalanına inanıyorsun. Bunun benzerini Kerem A. için de söylenmişti yok yönetim gitmesi için mobbing yaptı diye sonra gördük neyin ne olduğunu.

bu takımda ne yazık ki yerli topçuların hiç bir zaman kıymeti harbiyesi bilinmedi zaten , oyuncular da insan neticede sosyal medyada tribünde hatta sahada bile bunu hissediyorlardır
mecbur satacağız gibi görünüyor koyulacak madde ise çok basit oyuncu 5 yıl süresi boyunca tr de fb-bjk-ts de oynayamaz bu hükmün herhangi bir etrafından dolanma ihtimalide yok zaten
uğurcan-çalhanoğlu ve ferdi kovalamak lazım tr de yetişme uğurcan hem kaleci ihtiyacını giderir hem yerli keza çalhanoğlu ve ferdi de maç seçmeden anadolu deplasmanlarında bi taraflarını yırtacak topçular
sane-yunus-sallai gerekirse jacobs devre arasında kadar idare etmeli duruma göre artık kanat bakarız

Hedefleri olan büyük takimmiyiz belli olacak,büyük takim sezon baslamis 10 günü kalmışken as oyuncusunu satmaz ,git bakalım liverpool bayern filan yaparmı boyle bir aptallik

Barış yunus yerliler

osimhen icardinin maaşını görünce tabi ki yüksek maaş talep etmeye başladılar

50 milyon + payi ödemesi demek 60 demektir zaten bu yondeyizdir gercektende umarim. Gitmesini istemiyorum ama gidecekse boyle gitmeli.

Gidin lookmanı alın satın bu herifi daya yarar gelmez. Kerem’e adamlık dersi vermeye çalışırken kendi ne hale geldi

Geri
Üst Alt