Herkes zam istiyor.

Oyuncular kendi arasında maaş muhabbetini kaynatmıyor mu sanıyorsun?

Herkesin şunu bilmesi lazım 4-5 senelik mukaveleye imza atıyorsan maaş konusunda çok fazla bir şey deme hakkın kalmıyor. Ekstra performans gösterdiğin için maaşı iyileştirmesi yapılır da kıstas aldığın kişi Icardi, Osimhen olamaz.

Yönetimin bu konuda aksiyon alması lazım.
Bence maas konusunda ipin ucunu kacirdik

Sen bazi oyunculara 10-15 milyon maas dagitirsan, Baris gibi, Yunus gibi takimin temel taslari 1.5‘a falan oynamaz

Sadece Baris icin degil Sanchez, Lemina ve Yunus icin de zam istiyor haberleri cikti.

Bir yerimizde patlayacagi belliydi bu maas olayi.

kerem in ifb den 5 alacagini duydu heralde

o kontratı veririz kendisine

7-8 fln ucuk meblaglar

Kanat var forvet yok forvet var ortasaha yok dönemi geri mi geliyor acaba.

Elde 3 kanat kalıyor. Yunus, Sane, Sallai.

Sallai sağ bek oldu dersek kaldı 2 kanat. Sane'nın performans durumu yoruma açık.

Biz hem kanat hemde 3-4 mevki yedekleyen adam bulmak durumundayız. Hadi bulun bakalım.

Bence maas konusunda isin ucunu kacirdik

Sen bazi oyunculara 10-15 milyon maas dagitirsan, Baris gibi, Yunus gibi takimin temel taslari 1.5‘a falan oynamaz

Sadece Baris icin degil Sanchez, Lemina ve Yunus icin de zam istiyor haberleri cikti.

Bir yerimizde patlayacagi belliydi bu maas olayi.
Araplardan 40m Euro alan adam sana 15-20 ye geldiyse bu başarıdır.

Buna hayıflanan gitsin istediği maaşı veren yeri bulsun bakalım.

Osimhen de Icardi de yüksek maaşları itip geldi. Mutlu oldukları yerdeler.

Sen ipin ucunu kaçırdık diyorsan o zaman Icardi'yi de Osimhen'i de almayacaktık bunun başka yolu yok.

O zaman hiç satamayız en gerzekçe fikir bu olur
Satmayalım zaten 34 yaşında saçları hafif ağarmış da olsa oyuna 70 de girerken görelim kendisini ve Yunus’u.

2002’den sonra Muslera dışında bayrak adam yok takımda resmen. O isim olsun Barış ve Yunus da.

Biri zaten gidip geldi. Sara, Zaniolo, Jakobs, Sallai’yi satsınlar çok istiyorlarsa hepsinin yeri dolar şu an.

3 yıl sonra elde kalır diye kabul edip üç yılı sportif riske atmamalıyız bu kadar iyi giderken.

Çünkü bir GS kuralı gidenin yeri asla dolmuyor en az 3-5 sene.

Kardeşim barışın bir takım şeylerden rahatsız olduğu yaptığı röportajda belliydi

Bizim muhabirler osimhen sane gibi değerli isimler geldi ne düşünüyorsun diye sordular

Barış da; "Biz yerlilerde değerliyiz" demek zorunda kalmıştı

O zaman anladım zaten bunu dert ettiğini

Hatta iddia ediyorum Apo'da bu konuda dertli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlam karmasasi olusmus.

"Biz yerlilerde degerliyiz" mi "Biz yerliler de degerliyiz" mi demek istedin?

yönetimin eleştirilecek yönelerinden birisi de kontrat sözleşmeleri detaylarının doğru düzgün paylaşmamaları

yıllardır eleştirdiğim bir konu

son 2 yıldır barışla kaanla abdülkerimle ilgili kaç kez kontrat iyileştirme haberi çıktı ben bilmiyorum artık

şimdi biz barışla yakın zamanda kontrat iyileştirme yaptık mı yapmadık mı bilmyioruz

yaptıysak ve tekrar istiyorsa ona göre konuşulur yapmadıysak ona göre

gerçekten 3 milyonu filan beğenmiyorsa ona göre konuşulur yok daha az alıyorsa ona göre

kardeşim adam gibi açıklayın şu işleri

Osimhen Alınmadan önce de demiştim ben maaşı olayında büyük krize sebep olacak diye görünen köy kılavuz istemez

Geri
Üst Alt