Satmayalım zaten 34 yaşında saçları hafif ağarmış da olsa oyuna 70 de girerken görelim kendisini ve Yunus’u.

2002’den sonra Muslera dışında bayrak adam yok takımda resmen. O isim olsun Barış ve Yunus da.

Biri zaten gidip geldi. Sara, Zaniolo, Jakobs, Sallai’yi satsınlar çok istiyorlarsa hepsinin yeri dolar şu an.

3 yıl sonra elde kalır diye kabul edip üç yılı sportif riske atmamalıyız bu kadar iyi giderken.

Çünkü bir GS kuralı gidenin yeri asla dolmuyor en az 3-5 sene.
Ağlatma beni Alpay transfer yapıcaz alt tarafı

Barış gideceğini sanmıyorum hele salak saçma takımiara gideceğini asla sanmıyorum

Bence maas konusunda ipin ucunu kacirdik

Sen bazi oyunculara 10-15 milyon maas dagitirsan, Baris gibi, Yunus gibi takimin temel taslari 1.5‘a falan oynamaz

Sadece Baris icin degil Sanchez, Lemina ve Yunus icin de zam istiyor haberleri cikti.

Bir yerimizde patlayacagi belliydi bu maas olayi.
1.5 a oynamıyorlar 2.5-3 milyona oynuyorlar. Bence asıl sorun icardi ve osimhen maaşı değil. Her isteyene zam yapmak sorun

Avruppada olsa misal bir yönetici cikar süreçle alakalı bilgi verirdi ama bizde fener gibi olmaya başladık bazı konularda

2028e kadar yok mu sözleşmesi

Diyeceksin 70 milyon euro + k.ören payını da gitsin araplar karşılasın

Vermiyorlar mı paşa paşa kalıp topunu oynayacaksın

Yetti bu topçuların tripleriyle uğraştığımız
Simdilik bu sekilde yukselmiyorum, cunku net bilgi yok... Yonetim mi "yav diger transferlere butce lazim, baris ne dersin bu ise" mi olay - yoksa bay mi " maas iyi, ben gidecegim" mi diyor.

O Seten ve turevleri zirt pirt Dursun abi diye takilirsa boyle seylerle cok ugrasiriz.

He BAY'dan para kazanmaliyiz , kesinlikle dogru ama bu me bicim zamanlama arkadas. Herif 3 gol 2 asist mi be 2 haftada bide.

Yonetim ve iletisimi Re za let...

Ne yapacaklar? 50 M aldin, bay 3.5 mu 4 mu yeni kontrati? Ederson akanjiye verip on parayi 18-20 M maas butcesi mi ekleyeceksin?

Bu nasil dengeleme, planlama. Bu isler bu zamana kalmaz, ya da bu kadar az zaman kala ana oyuncularinda oynama yapmazsin.

Felaket ya

Hiçbir şekilde Barışa falan yüksek zam yapılmaması lazım isterse 100 maça çıksın.Osimhen Sane ile kendilerini bir tutuyorlarsa kusura bakmasınlar.

Sezon baslamis 10 gün var liste vermeye ,bu senede oynasın sezon sonu satarız 4 tane as eksiğimiz var

biliyosunuz keremı hic sevmem ama 3 sezon üst düzey oynadı 3 kurus maaşa

sevmem ama fbye gitti haindir

araplara 40m kiralama bedeli zorunlu satış 20m yapsak bu keçiörene pay zorunlu paydan mı gidiyor. keçiören denen mal kulübe direk 10m filan gitmemeli bu işin yolu bulunmalı.

Baris giderse yerine bu kardesimiz kesin alinmali yerli kontenjanindan

Yaptigi paylasim transfer ile alakali degil diye saniyordum ama yanilmisiz anlasilan.
Artik menejere de gerek yok social media yetiyor maasina iyilestirme yapmak icin. Birazda sadik kalin yaptiginiz kontratlara. Daha yeni zam yapildi. Dk. basi iyilestirmemi olur. Hersey para degil bunu osimhen gösterdi. Hele söylenen dogruysa kendini hasta gösterip antremana katilmamk icin, hic yakistiramadim kendisine. Ins. yine habercilerin yalanidir.

Biz barış'la zaten sözleşme yenilememiş miydik 100 milyon TL gibi bir bedelle?

Şimdi tekrar sözleşme yeniliyoruz anladığım kadarıyla tamam hak etti ama bir şeyin kararını da baştan doğru verelim

Bu şekilde oyun devam ederken sonradan kural değiştirmek takım içerisinde disiplinsizliklere de yol açabilir.

Neyse Barış'ın yeni sözleşmesini 5 senelik yapalım bari. Kafamızda rahat olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt