Bana barışın attığı golden sonra p şekil suratsız sevindiği tek gol göstersene

Her maç sonu 2 kişiyi sırtında taşıyıp tezahürat atan adamdan bahsediyoruz, maç sonu tiplerini de gördük merak etme

Demin sevinmedi diyordun şimdi suratsız sevindi diyorsun. Bir sonraki mesajda beni tatmin etmedi bu sevinç diyeceksin herhalde rtş?

J. Cena paylaşmadı mı çocuğun gol sevincini?

Ağlatma beni Alpay transfer yapıcaz alt tarafı
Yapamıyoruz kardeşim ama. Yapsak göreceğim 😀.

Önce gidip

Leao /Lookman
Hakan Ç.
23 Yaş Altı Orta Saha

Alsınlar sonra satsınlar illa satacaklarsa bu dediklerim zaten 80-100 Milyon Euro.

Sonra 60’a satabilirler Keçiören payı hariç ama zararlı yine biz çıkarız. (Hakan’ı yerli diye mecburen yazdım)

BAY satacakson
Costa ya 40 mi vereceksin mesela

Taraftarda oh ne guzel mi diyecek? Bu ne bicim hesap kitaptir.

1 aydır kaleci ve stoper alamayanlar ,barisi satıp yerini dolduracak ,aynen cok guzel hikaye inanana

70 bile verseler gitmemeli 10 gün içinde bu yönetim 1 tane kaleci bile indiremez ,kendinizi kandırmayın 4 olan eksik 5e cikar bizde soveriz

10 milyon Euro doğruysa asla reddedilecek bir teklif değil yarım milyar yapıyor 5 sene oynasa milyarder olacak barış, ama 1 sene daha kalıp adını Avrupa futboluna duyurması kariyeri açısından daha iyi olur gibi

Yapamıyoruz kardeşim ama. Yapsak göreceğim 😀.

Önce gidip

Leao /Lookman
Hakan Ç.
23 Yaş Altı Orta Saha

Alsınlar sonra satsınlar illa satacaklarsa bu dediklerim zaten 80-100 Milyon Euro.

Sonra 60’a satabilirler Keçiören payı hariç ama zararlı yine biz çıkarız. (Hakan’ı yerli diye mecburen yazdım)
Bu senaryoda zararlı çıkacağımız bir durum yok 2 maç taşıdı diye herif maaşını 5 milyona çıkarıp ünal aysal dönemindeki yerli zamları gibi yıllarca başımıza kalacak

Satalım araplara topçu bulunur

Muhabir, gazeteci değiller de dram yazarları sanki. Ne berbat bir grup şunlar. Alayını karşıma çıktıkça engelliyorum. Yazık günah

arkadaşlar adamlar 70 milyonu verecek olsalar barış alperden iyisini alabilirler abartmayın

50 milyon fena bir para değil

tek sorun zamanlama

Geri
Üst Alt