Daha yakin gecmiste kontrat yapilmadi mi? 3 ayda bir surekli masaya oturulacaksa sonu gelmez bu isin.

Herkes yonetime "o zaman gidiyorum" tribini yapar.
1-1.5 sene önce uzatıldı Barış'ın(2028) TL değeri düştükçe sözleşme de düştü tabi euro bazında bu sene zaten yeni sözleşme vereceklerdi.

Galatasaray sattığı oyuncunun yerini dolduramayacağını öğrenmiş.

Bunun en önemli kanıtı barışta sözleşme yenileme görüşmelerine başlanması.

Tek bir yönetim ve tek bir hoca ile devam etmenin güzelliği de bu geçmişten ders çıkarılabiliyor.

Dilerim makul bir maaş ve bundan sonra oyunculardan gelecek maaş beklentilerine de makul bir cevapları olur.

Barış satılırsa yerine topcu almaya gerek yok bence

yeterince kanat var elde

o bonservise stoper kaleci sag bek ortasaha almalıyız

lemina torreira saradan biri sakatlanırsa yerlerine girecek adam yok direk clde elek oluruz

kimse gidip kanat fln almayı beklemesin hele ki zanyolo fln kalıyorsa

Barıştan bagimsiz burada belki en cok söyleyen kişilerden biriyimdir ,turkiyede yerli oyuncu cok önemli her sene yabancıdan once ligte göze batan yerlileri biz toplamaliyiz ama maalesef fenere kaptiritoruz ve bu konuda Okan hocaninda hatası var pek yerliden yana tavrı yok niyese

1-1.5 sene önce uzatıldı Barış'ın(2028) TL değeri düştükçe sözleşme de düştü tabi euro bazında bu sene zaten yeni sözleşme vereceklerdi.
Apokerim baris gecen sene uzerine bu senede bir guncelleme gormemis miydi yav. Aklimda oyle kaldi

Osimhen alınırken demiştim bu çılgınlık diye. Böyle sorunların yaşanacağını da düşünmemiştim açık söyleyeyim. Ben maliyetin ve alınan riskin çılgınca olduğunu düşünüyordum.

Bu dursun özbek birgün bizi batırmayı başaracak galiba. 2017'de kıyıdan döndük

Yahu lookman diyoruz da 50 milyona inter alamadı kimi alacan son günlerde barışı 50 ye satıp Keçiören’e pay vereceksin üstüne 20-30 milyon koyup lookman mı çekeceksin bomboş iş

Geri
Üst Alt