Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.282
- 44.122
- 2.388
Kendine çok iyi bakıyosunBir türlü akıllanmıyorsunuz yemin ediyorum
Bir süre foruma ara vereceğim sinir bozucu bir kitle var burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine çok iyi bakıyosunBir türlü akıllanmıyorsunuz yemin ediyorum
Bir süre foruma ara vereceğim sinir bozucu bir kitle var burda
Fikrine saygı duymakla beraber, bu sene tutup seneye satmayı daha doğru buluyorum.Boey'i satmadık diyelim gitmek isteyen ve motivasyonu sıfırlanan Boey bir daha o katkıyı veremedi ve Bayern'de yaşadığı sakatlıkları bizde yaşadı. Sonuç ne olurdu peki? Bakınız Nelsson. Barış gitmek için ısrar ediyorsa şu anda ederine yani elimize net 50 milyon kalacak paraya veriyorlarsa satılmalı. Barış kalmaya ikna edilebilirse kalmalı.
3-5 gsli toplanip ṣu ṣikoyu dövemiyormu yav? Her dönem bunun ismi cikiyorEski muhabir yeni menajer götmen
Ben biçeyim ilk fırsattaPaha biçen olmadı daha
Canlı yayında Okan hocanın mimik ve hareketlerinden belliydi Barış sorusunda huzursuz olduğu@Hasan Bekir
bak renktaş geçen okan hocanın sözlerinin satır aralarında barış meselesini yakaladım demiştim üzerine konuşmuştuk hatırlarsan
3-5 gsli toplanip ṣu ṣikoyu dövemiyormu yav? Her dönem bunun ismi cikiyor
Dogrueskiden bu kadar çılgın paralar dönmüyordu. bu da bir gerçek.
Son günlerde satmayalım demek istiyorum yada yerine adam hazır değilse satmayalım.Şampiyonlar liginde 1 tur geçsek 10 milyon euro gelicek belkide ekstra.Şuan barışı satmak ciddi sorun bence.O zaman hiç oyuncu satmayalim? Ya maaşını ödeyip gönderelim ya da değerini kaybedince maaşını ödeyip gönderelim epey sürdürülebilir gibi geldi bana
Barışı 50ye sattığımız an bize 10 çeken adam bu sefer 20 çekecekListe teslimine 10 gün kala 50 milyona 4 tane oyuncu alırsınız aynen herkes ucuza verecekti ligler başlamışken
Barış'ın Arabistan'a gitmek istemesi büyük sürpriz oldu.@Hasan Bekir
bak renktaş geçen okan hocanın sözlerinin satır aralarında barış meselesini yakaladım demiştim üzerine konuşmuştuk hatırlarsan