Boey'i satmadık diyelim gitmek isteyen ve motivasyonu sıfırlanan Boey bir daha o katkıyı veremedi ve Bayern'de yaşadığı sakatlıkları bizde yaşadı. Sonuç ne olurdu peki? Bakınız Nelsson. Barış gitmek için ısrar ediyorsa şu anda ederine yani elimize net 50 milyon kalacak paraya veriyorlarsa satılmalı. Barış kalmaya ikna edilebilirse kalmalı.
Fikrine saygı duymakla beraber, bu sene tutup seneye satmayı daha doğru buluyorum.

Aylardır Muslera'nın gideceği belli iken bir tane kaleci alamadık.10 günde nasıl yerini dolduralım Bay'ın?

Fıkra gibi kulübüz ucl listesine 10 gün kalmış kaleci stoper bek yok ama biz en önemli skor yapan yerli oyuncuyu verelim diyoruz :asd:

Barış giderse hakan çalhanoğlu ve ilkay alınmalıdır

Lauriente tarzı bi kanat da alındı mı barış eksikliğini hissetmem

Şuan herşey olması gerektiği gibi ilerliyor. Geleneksel transferin son haftasına kaosla girmek, bir topçunun ayrılma noktasına gelmesi. En son aşama kara bulutları dağıtacak yıldız oyuncu transferi. Döngüdeyiz

Bizim oyuncu alışları satışları neden hep kaos içinde geçiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana göre oyuncularımızın edecegi bonservis bedelleri

Barış alper=50 ve üstü
İcardi=25 ve üstü
Osimhen=75 ve üstü
Yunus akgün= 20 ve üstü
Pocikerim = 10 ve üstü
Sanchez= 25 ve üstü
Lemina= net 10 m €
Torreira= 20 +bonus
Nelsson= 5 mılyon TL
Jakobs sakatlık sorunu bitti ise = 20 üstü
Eren elmalı = 15 üstü
Sallai = 20 +bonus
Zanyolo = 15 m satılabilir
Cuesta= 6 m üstü
Kutucu = Bedava gonderin
Berkan= 1 dk süre vermem
G.Sara= Satılamaz

3-5 gsli toplanip ṣu ṣikoyu dövemiyormu yav? Her dönem bunun ismi cikiyor

Bizim yerli topçularda da iş yok. Bu düzenbazla nasıl çalışıyorlar aklım almıyor. Adama kızıyoruz tamam ama sonuçta kendi işi, oyuncuyu satacak ki komisyon alsın. Kendisine gsliyim diyen adam cenk melih yazıcı ve bunl çalışmaz

Kulübün kasasına 50m net para girecekse satılmasında fayda var. Her ne kadar TR'den yetişmiş futbolcu sorunumuz olsa da Ferdi, İlkay, Çalhanoğlu gibi transferlerle ligdeki yerli sıkıntısı çözülür. Kaleye keşke Berke'yi alsaydık. Neyse...
TR'den yetenekli gençleri toplamamız lazım.

Barış daha yeni sözleşme uzattı. Trip atıp küserse kendine zarar. Ne böyle büyük kadrosa oynar bir daha ne CL görür ne dünya kupası. Niye kasıyoruz ki kaç sene sözleşmesi var. Küserse bekler kadro dışında.

O zaman hiç oyuncu satmayalim? Ya maaşını ödeyip gönderelim ya da değerini kaybedince maaşını ödeyip gönderelim epey sürdürülebilir gibi geldi bana
Son günlerde satmayalım demek istiyorum yada yerine adam hazır değilse satmayalım.Şampiyonlar liginde 1 tur geçsek 10 milyon euro gelicek belkide ekstra.Şuan barışı satmak ciddi sorun bence.

Haa adamlar 50 milyon net elimize saydı diyelim, satılır ama takımda yara alır.Saçma sapan birine bizde ederinden çok fazla veririz muhtemelen son 2-3 gün.

Geri
Üst Alt