Hocayı severim ,fener nefreti sebebiyle extra saygi duyarım ama boyle durumlarda hakemden kimse oyuncu yönetici hakkini verebilen Terim gibi bir hoca olsun isterdim,bukadar net

İsmi barışda olsa osimhende olsa yunusda olsa leminada olsa

gsye kaypaklık yapan hemen defolsun gitsin

barış kim ya!!!!

kimi tehtid ediyor lan bu

getir 80 milyon euroyu defol git!!!

geçen sene avrupada leş atıyordun barış!!!!

yunus avrupada estirirken senin içinden geçiyorlardı!

seni çok severdim ama artık nanay

ahlaksız paragözler

defolun lan!

Bu gökmen yinemi çıktı piyasaya

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir linç etmelik post yazayım mı

gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.

barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.
Yonetime olan tepkinin kaynagi Bay satilmasi degil.(En azindan sahsim adina degil)

Tabii olabilir hem bay hem bisnrvis beklentisi karsilanirsa. Ama sonrasinda ne olacagini, yerine ne yapacagini nasil planladin? Daha dogrusu bu yonetim planlayabilir mi? O noktada guven vermiyorlar zaten. Kaleci isi var daha

Barış'ın Arabistan'a gitmek istemesi büyük sürpriz oldu.

barış bizim için kıymetli ama kendisi de çok iyi biliyor ki avrupada asla 2-3 milyon euronun üstünde kazanacağı bir kontrat ve kulüp bulamaz

sonuçta bu çocuklar çok zengin ailelerden gelmiyor

3 sene 10 milyon euro alsa en kötü başakşehire geri döner

kapısında da liverpool real filan yatmadığına göre ve avrupada da kupa ve şampiyonluk kazanacak bir takıma gitme ihtimali az olduğuna göre paraya ikna olmuş olabilir

Osimhene yüksek maaş vermeyen avrupa takımları barışa kac verir en fazla 3 4 verir size diyim

İşlerin buraya geleceği belliydi. Osimhen ve İcardi'nin maaşları, Yunus ve Sanchez'e yapılan zamlar ve Sane'nin maaşı. Takımda maaş dengesi acayip durumda. Yönetim bu sınavı nasıl geçecek baklım.

Mouya fenerliler kiziyor biz ucl takimi değiliz dedi diye ama bizde değiliz ucl takımları boyle günü birlik bakkal gibi yönetilmez, plan programları olur ,her oyuncu satılır ama sezon başlamışken as oyuncuyu satamazsin çünkü yerini doldurmak ihtimalin hic yok

Geri
Üst Alt