Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.001
- 35.148
- 3.758
Hocayı severim ,fener nefreti sebebiyle extra saygi duyarım ama boyle durumlarda hakemden kimse oyuncu yönetici hakkini verebilen Terim gibi bir hoca olsun isterdim,bukadar net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte o yüzden baris isteseler dahi satmıyoruz seni diyeceksinBarışı 50ye sattığımız an bize 10 çeken adam bu sefer 20 çekecek
Çünkü amatörce yönetiliyoruzBizim oyuncu alışları satışları neden hep kaos içinde geçiyor
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yonetime olan tepkinin kaynagi Bay satilmasi degil.(En azindan sahsim adina degil)bir linç etmelik post yazayım mı
gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.
barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.
Sene içinde ne konuştular acaba çocukla. Bu yaz seni satacağız sözü verdiler miİşte o yüzden baris isteseler dahi satmıyoruz seni diyeceksin
Çünkü taraftar her şeye aşırı tepki veriyorBizim oyuncu alışları satışları neden hep kaos içinde geçiyor
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste bu kadar. Gitmiyorsun denir. Olay kapanirBarış daha yeni sözleşme uzattı. Trip atıp küserse kendine zarar. Ne böyle büyük kadrosa oynar bir daha ne CL görür ne dünya kupası. Niye kasıyoruz ki kaç sene sözleşmesi var. Küserse bekler kadro dışında.
Ben smodumMedyada herkes barışa zam yapılsın diye birleşmiş
Bu saatten sonra zam alıp kalırsa durum kötüye gider hep
Barış'ın Arabistan'a gitmek istemesi büyük sürpriz oldu.
5 senede 100m Euro kazanacak herif belki hala kariyer diyor yaAli naciye bak hahahaha
Sinan’ın birşey kurcaladığı yok Nevzat gibi yönetim kalemlerine sallıyorSinan akıllı ol, kulüp zorla satmaya çalışıyormuş gibi hava yaratma
Taraftar şu açıdan haklı gidenin yerini dolduramayacak olan bir yönetim varÇünkü taraftar her şeye aşırı tepki veriyor