Çok acayip bir kulübüz. 4 tane transfer şartken biz elimizdekileri kaybetme gündemi yaşıyoruz. Doğru transferler yapılacağına dair kalan ufak ümidim de Barış gündemi ile yok oldu.

Neyse sinir olmaya gerek yok,yonetim icin ciddi bir sınav bu önlerinde 10 gün var ve üzerine barisi verirlerse, tepkilere hazır olsunlar

Satılacaklar;

Barış : net 50
Jelert : 2 top
Cuesta : 6.5
Yusuf : bedava

56.5 m euro temiz para, daha önce satılanlar da var

Osimhenin para hazırdı ya hani, elde ettiğimiz gelirle kale+hakanç+ilkay+stoper+atletik kanat çok rahat biter

Fmde sabah barışı satıp takım kurmuştum aynı şey başıma geldi

Kalkıp şimdi tek tek kelime oyunu mu yapalım çocuk gibi

Herkes anladı ne bok olduğunu yaptığı tiplerin

Olay bu kadar basit
Bana biraz dünden hazırmışsın gibi geldi Barış'a sallamak için. Sevinmeyi geçtim hadi, İcardi girerken köşeden çıktı yazman bile çok zorlama. Neyse sen olayı çözmüşsün, sonlandıralım diyaloğu.

barış'ı 50'ye satıp (kendi bütçemizi de ilave ederekten)

diogo costa + akanji + boey (kiralık) paketi mi,

barış'ı kadroda tutup

günay + apokerim + sallai ile devam mı?

1 mi 2 mi

ne diyorsunuz?

Barış’ın aklı karışmış olabilir de yönetim de kalmaya ikna etmeye pek hevesli değil muhtemelen

Satalım da suçu da Barış’a yükleriz, 1 hafta kala da iki turşusu çıkmış adamla taraftarın gözünü boyarız diye ellerini ovuşturuyor olabilirler bazı maşaların haberlerine bakınca

Kafada komplo teorileri dolaşıyor

Osimhenin para hazır değil miydi yoksa? Neom işini gizliden kulüp bağlamış olmasın

Satılacaklar;

Barış : net 50
Jelert : 2 top
Cuesta : 6.5
Yusuf : bedava

56.5 m euro temiz para, daha önce satılanlar da var

Osimhenin para hazırdı ya hani, elde ettiğimiz gelirle kale+hakanç+ilkay+stoper+atletik kanat çok rahat biter

Fmde sabah barışı satıp takım kurmuştum aynı şey başıma geldi
Uefa’ya yazamıyorsun hepsini biliyorsun dimi?

Bizde Osimhen ile anlaşmıştık ama Napoli istediğini alana kadar bırakmadı 1 ay

Yıllarca profesyonellik, paranın önemi anlatıldı bizim medyamızda. Yabancı topçuların bazılarında gördüğümüz davranışları bu sebeple hiç bir yerli topçuda göremiyoruz artık malesef. Evet para önemlidir ama tek önemli şey olmamalıdır futbolcu için. Futbolda duygu,aidiyet bitirildi bu ülkede

Yönetimin 35-40’a Barış’ı satmak istemediğine inanmıyorum. Bence satmak ister ama düşmanlaştırmadan satamaz

millet sadece sallayacak yer arıyor rengim

yönetim hoca oyuncu gazeteci

o ara kim denk gelirse :)
Harbiden ha ama kızamıyorum insanlar mutsuz ve bunu bir yere dökme ihtiyacı hissediyorlar
barış'ı 50'ye satıp (kendi bütçemizi de ilave ederekten)

diogo costa + akanji + boey (kiralık) paketi mi,

barış'ı kadroda tutup

günay + apokerim + sallai ile devam mı?

1 mi 2 mi

ne diyorsunuz?
Osimhen
Kenan Yunus Sane
Bissouma Torreira
Jakobs Singo Davinson Ferdi
Tzoklakis

Geri
Üst Alt