Altınordu'dan gelen kanat çocuktan ümitliyim. Kendisi için denilenler zamanında Barış gelirken denilenlerle benzer. Eğer kendisi özel çalışıyor ve önem veriyorsa Barış gibi o çocuktanda iyi bir kanat çıkarabiliriz.
Ben dün Portodaki Deniz Gül’ü alalım dedim diye yemediğim laf kalmadı

Barış'ın yerine alacağın adama aşağı yukarı aynı bonservis daha fazla maaş vereceksin muhtemelen bunun riskini almaya değmez.

Barış'ı arabistan'a götürmeye çalışan eksi gazeteci gökmen özdemirmiş. O yüzden yancıları aracılığıyla Barış'ı linçletip bu transferin önünü açmak için uydurma haberler yaptıracaktır. Bu tip oltalara gelmemek lazım. Barış'ın böyle bir maaş teklifine karşı kafasının karışması normal gerekirse 1-2 hafta kadro dışı bırakırsın transfer sezonu bitince önüne işine gücüne bakacaktır. Öyle 30 milyona falan Barış yok babayı alırlar.

Satılacaklar;

Barış : net 50
Jelert : 2 top
Cuesta : 6.5
Yusuf : bedava

56.5 m euro temiz para, daha önce satılanlar da var

Osimhenin para hazırdı ya hani, elde ettiğimiz gelirle kale+hakanç+ilkay+stoper+atletik kanat çok rahat biter

Fmde sabah barışı satıp takım kurmuştum aynı şey başıma geldi
Neden 56?
6 Morata
4.5 Kohn
750 Nelson
2.7 Frank var
Ayrıca Osimhen alınmasa 3 milyona bilet satılmaz idi veya belki 100 bin Osimhen forma satılacak. Bu 2 gelir sadece Osimhen için oldu.
Eğer dediğin gibi 50 net gelse 70 milyon yapar.
Minimum 30 da kulüp koymalı ki normalde en az 50 koymalılar.

Futbolun içine etti görgüsüz sonradan görme herifler, her transfer döneminde keyfimizi kaçırıyorlar petrol kuyuları kuruyasıcalar

Juve’den Kenan Yıldızı normal parasına alabilir misin şuan mesela ütopik bişey ödemeden?

Barış’tan gelen parayı bastın diyelim adam şu dönemde satar mı sana?

Barışın yerini illa Barış ila mi doldurmak gerekiyor ya. Bu çocuk sakatlansa formssuz olsa kulübün kapısına kilit mi vuracağız. Hadi ben de el yukseltiyorum 100m Euro'ya satsak yeri dolmaz topçu bulamayiz dünyaya kıran girdi

Olm sövdürmeyin ya

Aynı şey mi

Onları alırken ana plana almadın, geliştirmek için aldın, şu an ana plan oyuncusu oldular.

Bu kadar basitse gönder 35-40a nasılsa yeri doluyormuş

Yarın yerini dolduramayıp takım düşmeye başlarsa da kimse ağlamasın ama

Herkes Barış’a düşman olmuş bir de, tam komedi.

Bizde Osimhen ile anlaşmıştık ama Napoli istediğini alana kadar bırakmadı 1 ay
Olay bu. Barış'ın 10 milyon maaşa gitmek istemesine kızmam burada beni ilgilendiren yönetimin eğer kalmaya ikna edemiyorsa satacağı koşular. Nasıl biz Osimhen gitmek istemesine rağmen seve seve Napoli şartlarına geldiysek. Satarken de Neom'un seve seve bizim şartlarımıza gelmesini beklerim yani GS'nin kasasına 50 milyon girmesi gerekir.

Osi CL oynamk için 50m maaşı kabul etmedi, bu sene oynayın işte seneye zaten gideceksiniz..

Olay bu. Barış'ın 10 milyon maaşa gitmek istemesine kızmam burada beni ilgilendiren yönetimin eğer kalmaya ikna edemiyorsa satacağı koşular. Nasıl biz Osimhen gitmek istemesine rağmen seve seve Napoli şartlarına geldiysek. Satarken de Neom'un seve seve bizim şartlarımıza gelmesini beklerim yani GS'nin kasasına 50 milyon girmesi gerekir.
Sözleşmesi seneye bitiyormuş gibi takılıyoruz

Olm sövdürmeyin ya

Aynı şey mi

Onları alırken ana plana almadın, geliştirmek için aldın, şu an ana plan oyuncusu oldular.

Bu kadar basitse gönder 35-40a nasılsa yeri doluyormuş

Yarın yerini dolduramayıp takım düşmeye başlarsa da kimse ağlamasın ama

Herkes Barış’a düşman olmuş bir de, tam komedi.
Yaw sezon içinde sövecek sayacak çoğu. Yine biz sahip çıkacağız. Ederini bulmaya yaklaşmışken gitmeli. Taraftarla karşı karşıya gelmesini bir nelsson bir Kerem olmasını istemiyorum seviyorum bu çocugu

tek umudum kaostan beslenen bir camia olmamız :)

Geri
Üst Alt