Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Bu anket kapanacak: .
Ohhhh güzel yapmışız kulubu şikayet etmişiz!!!!!

barışada eksi yazar!

aynı sevgiyle yaklaşmayacağım

artık görmezden gelinenler görülür barış bey!

antremana çıkmamakda ne demek!

istediğiniz kadar barışı savunun bugün unutulmaz!
daha duramaz takımda ne yazık ki antremana çıkmıyorum demek = ben gemileri değil limanı yakmayı göze almışım demek

Reis 2 dk sonra gelecek açıklamayı bilmek marifet değil yaw. Gruba yazıyorlar 2 dk sonra açıklama gelecek diye. Serhan o haber için telefonuna bakmak diye bir şey yapmadı, bildi falan ne demek 😅
Bu sene yönetimle direkt iletişim halinde olan sayılı ekipten biri Serhan ya iyi gidiyor bence. Kulübe zarar vermeyecek şekilde son aşamada bilgileri giriyor genellikle

Açıklamaya özellikle son kısma baktığımızda benim anladığım Neom'un bizim istediğimiz paraya çıkmamış ve çıkma niyeti de yok belli ki 30+5 yada 40 denilen son teklifleri. Bizde bunun üzerine bizden izin alınmadan görüştüğü için kendilerine artık oyuncuya görüşemesinler diye ihtarı çekmişiz. Barış kaldı diyebiliriz bence Barış ile de yeni bir sözleşme ile olay toparlanır.

titizliğinize tüküreyim sizin bütün haberleri haluğa veriyor kavukcu denen adam

Ṣu west hamin kapisindan dönen kaleciyi alin bari yav 8m west hama gidiyordu verin 8m alin. Maasida cok olmaz

Hay sizin yapacaginiz iṣe. Simdi baris meselesi yuzunden yapacagimiz transferleri de unutur bunlar

Geri
Üst Alt