Evet bu huzursuz konuyu kapattığımıza göre gerçek gündemimize dönüp derhal 3 transferi bitirmemiz lazım

3 gurbetçi kontenjanı problemi... Muslera sonrası geçiş süreci yüzünden kendimizi Günay'a mecbur ettik... Kaan da iyi kötü joker olarak mecbur... 1 tane gurbo kontenjanı kalıyor Avrupa'ya... Eren'i aldın yazdın olabilir... Ancak ondan sonra İlkay falan olamaz... Ya da +2 için aldığın yabancılardan birini yazmayacaksın Avrupa'ya... O da ideal değil yani...
Alip yazmamiza gerek yok. Avrupa dönusu ligde oynar cocuk

Zaten listeler 2 eylulde verilecek, ozamana kadar transfer isleri biter bizde

Normalde eleştiri seven biriyim ama Osimhen'e çat diye 75m vermiş bir yönetime transfer sezonunun sonuna kadar kredi vermek lazım. Kaleciye paramız yetmiyosa kiralık miralık 1 eleman çözsünler Günay'la kapışsınlar. Stoper için de aynı şeyleri düşünüyorum Abdülkerimin şlde çok sırıtacağını düşünüyorum ama bu halde bile ilk 24 yapabilmesi lazım bu kadronun üstü zaten ekstra olur. Paramız yoksa kiralık ya da düşük maliyetli kaleci-stoper-orta saha çözüp önümüze bakalım

Ne oldu hani yönetim satmak için mobbing yapıyordu

Arkadaşlar bugün itibariyle Barış Alper denen arkadaş GS için bitmiştir

Konu bu kadar NET...

para sanki ibişlerin cebine giriyor.. havalara bak teşekkürler falan...

İdmana çıkmamasını haklı gösterecek hiçbir şey yok kasma kendini hepimiz barışı seviyoruz

Profesyonellik falan denirken iyi bu sığıyor mu profesyonelliğe peki
1.kaptanin yılda 100.000 mile Dünya turu yaptığı yerde hayatının teklifini almış adamın aklının karışmaması normal. Ne marcao gibi 18 20 alacakken 12ye razı bırakıyor ne nelsson gibi Sevilla dışında başka yere gitmem diye ağzına siciyor ne de Kerem gibi son gün kaçarak gidiyor. Adam tarihimizin en büyük satışını yaptıracak belki de ben barıştan razıyım evet fanboyuyum da kabul ediyorum

Barış mevzusunda yönetimin bir hatası yoktur. Sözleşmesi yenilenmiş ve gelen teklifler reddedilmiş, Bir oyuncuyu takımda tutmak için daha ne yapılabilir ki ? Son yapılan açıklamada oldukça yerinde ve Barış Galatasaray istemediği sürece kalıp bu sezon oynayacak başka bir alternatif yok.

Barış'ı çok abartmıyor musunuz arkadaslar ya temposu ve mücadele gücü top seviye ama başka? Bunlar önemsiz demiyorum ama öyle bir intiba var ki sanki Barış gitse takım bitecekmis havası gerçekten de fazla değil mi oyun aklımız yok diye fiziksel ekstrasina ihtiyaç duyuyoruz hoca bir plan sahibi olsa aranma ihtimali 0'a yakın geliyor. At uzun top Osi koşsun Barış koşsun işi için bu kadar para harcamamıza gerek yok zaten.

barış kesinlikle gitmeli bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz

ben meselenin kapandığını düşünmüyorum bu arada
daha fazla para koparma peşindeyiz gibi geliyor bana.
yoksa şu şikayet ettiğimiz mesele muhtemelen bizim de yaptığımız bir şey.
ha pes edip giderlerse barış da vazgeçip topuna bakacak orası başka

Evet normale döndük ufak bir kasırga sonrası.

Gündelik Akanji haberi de geldi, kaleci haberi de 2 saate gelir ve günü kapatırız.

Geri
Üst Alt