Akbil city elendi konferanstan. Ligimizin seviyesi iste kiytirik romanya takimina eleniyor
Lig seviyesinden ziyade, Çağdaş denilen herifi hala TD olarak tutan Başak düşünsün. Böyle yönetilirse beter de olurlar. Super ligde keşke olmasalar hatta, bomboş takım.

Bu Neom denen bedeviler yüzünden eğer idmana çıkmadı ise yaptığı çok büyük terbiyesizliktir..

3 - 5 maç kenarda oturtsunlar da her hıyarım var diyene elinde tuzlukla koşmasın.. Sonra bir bakmışsın, Nelsson gibi o kulüp senin, bu kulüp benim gezmeye başlarsın..

Oğlum ben gitmek istemesi normal değil mi diyorum

Kolaylık istersin ama idmana çıkmamazlık da yapmazsın yani
ideal değil elbette ama 25 yaşında bir genç bu. her durumda ölçülü ve makul reaksiyonlar beklememek lazım.
olmasa daha iyiydi ama oluyor maalesef.

barış ve yunus galatasarayda kaldıkları sürece 2,5 milyon üstü kazandıkları takdirde hem oyunculara hem kulübe geçmiş olsun

o saatten sonra ne biz satabiliriz ne onlar aynı hırsla oynar
Ne alakasi var ? Iyi para kazaniyorlar diye motive olmayacaklar mi ? Hayattaki tek motivasyon para mi ?

''Sözleşmesi devam eden oyuncularımızın temsilcileriyle yetkisiz görüşmeler yaptıkları tespit edilmiştir''

Temsilcileri yüzünden futbolcuları anında harcayıp linç ediyorsunuz. Benzer durum Yunus için de yapıldı.
Adam antrenmana çıkmamış bence sadece temsilci olayi değil gitmek ister mi bilmiyorum ama zam beklentisi bencede var.

Barış da fbli dicem ama Yunus'a da 10 milyon teklif gelse gitmek isteyebilir bunu anlarım ama kulübü zorda bırakacak hareket yapacağını sanmam ne diyelim yapmış fbliligini işte

Dün Barış'a en ufak eleştiri yapılsa burada linç edilirdi yapan kişi, bugün herkes Emre Belözoğlu muamelesi yapıyor, hiç ortanız yok, ülkenin özeti gibisiniz baylar :asd:

Şahsi fikrime gelecek olursak, GS barışa yılda 8-10 milyon Euro veremez, vermemeli de. NEOM veriyorsa gitmek istemekte sonuna kadar haklı. Bana göre barışa 40-50 milyon çok iyi para. Müthiş mücadeleci bir oyuncu lakin sezon içinde en az maçların yarısında 3'e 5'e bakmayın satın şunu mesajları denk gelmiştir.

Ederini bulan satılmalı, Nelson olayında gördünüz ki sizin sandığınız gibi yeni Van Dijk veya Stam değilmiş gayet vasat oyuncuymuş. Barış da şuan prime döneminde umarım daha iyi de olur bence kalsa da aklı NEOM'un vereceği maaşta kalır. 45'e falan bağlanmalı bu mesele. Ha bu yönetime güvenmiyorum, gelecek parayı iyi kullanırlar mı bilemem, çoğu da bence o yüzden istemiyor bu satışı.

arkadaşlar adamlar 70 milyonu verecek olsalar barış alperden iyisini alabilirler abartmayın

50 milyon fena bir para değil

tek sorun zamanlama
şu dakika 70 milyona bir arap kulübü barıştan daha iyisini alamaz.

Barış bir italya kulübünün oyuncusu olsa aynı adam için 80 normal abi araplar piaya bu derdik.

Yarınlar yokmuş gibi para harcayan 20-30-40 verdikleri adamları 1 sene sonra serbest bırakan yada komik paralara satan. 77 milyon gibi bir yatırım yaparak bonservis verdikleri adamı 1 sene sonra güya maaşına karşılık kiralayan adamlar bunlar. 41 yaşındaki Ronaldo 500 milyon maaş alıyor dostum

Mesela Oğuz Aydın FB yerine bize gelseydi oradakinden bir tık daha gelişmiş olurdu. Beğenirsin beğenmezsin ama Okan Hoca'nın talepkar bir oyunu var. Hem fiziksel, hem de taktiksel olarak çok şey bekliyor senden ki büyük takımda olması gereken de bu... Öncelikle doğru şekilde önde pres yapmanı bekliyor, ama pres yaparken de adam paylaşımı ve doğru açılarda koşularla yapmanı bekliyor. E riskli bir oyun oynadığımız için daha az top kaybı yapman lazım hücumcuysan. Ayrıca geriye dönüşler vs çok üst düzey olması lazım. Evet bu riskli oyun anlayışı bazen zorluyor bizi ama oyuncuları da geliştiren bir faktör bence... Tabi her oyuncuyu değil... Kazımcan adapte olamadı mesela... Metehan zorlandı çok bariz... Yusuf Demir yapamadı... Yunus ilk başta çok zorlandı ama o da biraz seviyesini yükseltmeyi başardı...

Tabi böyle genç oyuncuların gelişmesi için yanlarında iyi oyuncular olması ve açıklarını her manada kapatabilmesi lazım. Özellikle sahada sürekli bağlantı halinde oynadığı oyuncuların iyi olması lazım. Atıyorum Icardi-Mertens-Torreira-Boey olmasa Barış bu kadar gelişmezdi. Barış çıkışını sağ kanatta yaptı hatırlatırım. Arkasında Boey gibi canavar bek olmasa zorlanırdı mesela gelişim gösterene kadar. Tabi genel olarak bu diğer üst düzey oyuncular sayesinde skorların ve başarının gelmesi de önemli oyuncu gelişiminde. Skorlar ve şampiyonluklar geldikçe hata yapmaktan korkmadan oynayabiliyorsun. Mental anlamda çok büyük engelleri kaldırmış oluyor.
Çok doğru tespitler renkdaş hepsine katılıyorum.

Oğuz bizde olsaydı şuanda Barış ve Kerem'in muadili olurdu.

Okan hocanın her oyuncuya farklı görevler yüklemesi çoklu mevki oynatması oyuncularda resmen yeni kilitleri açıyor. Mesela Sallai level atladı. Kerem, Barış ve Boey'i zaten biliyoruz.

Bizim böyle oyuncuları gözü kapalı almamız lazım. Bu oyuncuların takıma kazandırılması bizim için çok kıymetli. Özellikle yedeğe koyabileceğimiz isimler şart.

Geri
Üst Alt