Yav ali naci git yayın aç ne anlatıyorsan anlat
Kendin konuş kendin dinle kardeşim
İyice kendini deli yaptı herif yav
50 tane emoji koyup gerçekleri anlatacağım felan... Davutoğlu mu zannettin kendini

Karşı çıkmak veya kulübü suçlamak için değil şeytanın avukatlığı adına soruyorum.

Biz de sonuçta Osimhen'le, Ederson'la falan kulübünden izin almadan görüşmüş olmuyor muyuz? Bu gibi oyunculara takımına "GS'ye gitmek istiyorum de, bonservisinde indirim iste" demiyor muyuz? Neredeyse her transferde böyle haberler çıkmıyor mu? Örnekler artırılabilir sanıyorum. Keza FB de önce Kerem'le konuşup aklını çelmedi mi? Tam olarak aradaki farkın nerede olduğunu açıklayacak biri var mı?

Sadece soruyorum, ille bir açıklaması vardır, NEOM ne yapmış mesela tam olarak bizden farklı?

Osimhenin yerinde olsam devre arası tamam size geldim şimdi 50 milyon maaşa gidiyorum derdim. Taraftar gitsin ne olacak ederini bulan satılmalı kafasında nasıl olsa.

NEOM kahpelik yapıp 10 m oyuncuya vermıs

bize de 35 yani az teklif etmiş

adamın aklını celmişler

45 verseler bile bence NEOM a satılmamalı bu hareket icin

barışta aglasın dursun 2028 e kadar oynar oynamaz ise yedek oturur yerine tonla adam var oynayacak

Zorlamaya gerek yok. Lammens'ten takımı iyi para kazanmak istiyor 17+5'e bırakırlar. Lammens'te gelir gidelim alalım uzatmadan.

Bu yaz denediklerimiz altyapıya çocuklar, en büyüğü 16-17 yaşında, o da 1 tane, çoğu 13-14 yaşında değil mi? Onlar başka çeşit yatırım bence. Altyapıdan altyapıya transfer çocuklar onlar. Kerem ve Barış alır almaz kupa maçlarında oynatabileceğin 21 yaşlarında adamlardı, alt liglerde de olsa kendilerini yarışmacı ortamda bir nebze göstermişlerdi. Bu sezon öyle birini almadık galiba? Altyapılarda yetenekli duran 1-2 çocuk aldık sadece...

Geçen sezonlarda Arda Ünyay, Eyüp Aydın, Sıraçhan Nas, bir de belki Kazımcan o tanıma uyan transferlerimiz. Gerçi Eyüp de oynamamıştı bir yerde de, yaş olarak uyuyor diyelim. Onların da üçü tutmadı gibi, Arda kafayı bir uzattı bakalım, ışık var gibi ama daha kesin bir şey yok.
Doğru ama benzer profil pek yok şu an onlarla, dolsyısıyla Arda sonrası yeni gelenleri de benzer görüyorum ben 16-17lik adamları monte edebiliriz yavaştan. Özellikle Barış gelmeden 70-80 maçı olsa da ilk iki sezonunda süre olarak çok az şans verdik, benzer işlemeyi 17-18lik adamlara da yapabiliriz, çalışkan ve yetenekli iseler kendilerini gösterirler.

Ümit millide şu an potansiyel görülen bir çocuk vardı onu Bodrum aldı biz de ilgileniyorduk bir de Bodrum’da geçen sene bize karşı kırmızı gören var. Ayberk vardı onunla ilgilendik bayağı, sonra vazgeçtik.

u19da ise elimizdeki havuz bayağı iyi, şans versek orada çok işleyecek adam var.

Geri
Üst Alt