İşin tam olarak gerçeğini bilmemekle beraber futbolcuların temsilcileri maalesef üzerlerinde çok söz hakkına sahip oluyor. Paylaşım ve antrenmana çıkmama işi hiç Barış'lık değil. Tabi silah zoruyla yaptırmıyorlar bunları, Barış'ın da kafasının karıştığı bariz.

Yalnız bu tip olaylarda hemen oyuncuya cephe almak hem oyuncuya hem takıma zarar veriyor. Çok değil daha geçen maç babası Galatasaray'da mutlu dedi oğlu için unutmayalım.
Oyuncuya cephe alınmazda bir kaç gün tepkiler sürer Kerem olayı biraz taraftarı bu konuda duygusal boyuttan katı tutuma çevirdi biraz.Ben cephe almaktan ziyade genel olarak oyunculara maaş konusunda çok taviz verilmemesi tarafındayım.

Sallai sorun çıkartıyordu mesela geçen sene. Ona söz verdik diye Ocak'ta Lemina'yı yazamadık... Oyuncu emin ol iş ciddiye bindiği an Avrupa listesinde olacağım değil mi der... FM'de bile talep ediyor artık oyuncular bunları...
Rts heryeri ariza olsa ne yazar yav dunku cocuk. Baktik cok sesi cikiyor geri yollariz sene sonu

Nasıl performans alacaksın? Futbolcu duruş sergilemeli, sergilemeyip siyah sayfa atıyorsa ne yapacaksın? Ona da kızmam 7-8 katına çıkacak maaşı ama demek ki neymiş herkes kendi dalgasındaymış, herkes eleştirilebilirmiş, kimse Galatasaray'ın evladı değilmiş, Galatasaray kendi çıkarına bakmalıymış
O zaman her gideceğim diyen adamı değerinin altına mı salalım. Avrupa kulüplerinde böyle birşey yok, gitmek isteyen adama istediğimiz parayı getir git diyorlar

Dostum adam instadan siyah sayfa paylaştı zorla mı tutacaksın
Evet. Siyahı falan anlamayız. Kulüp olarak 70milyon euro belirledik değerini getirsin gitsin.

Her ayrılmak isteyene tamam dersen 2 hafta sonra takımda oyuncu bulamazsın kalanlar da 10 milyon maaş alan sane ve icardi felan olur

Barış gitmemeli okey

Osimhen
Icardi
Barış
Yunus
Sane
Sara

Kardeşim nasıl oynatacaksın acaba hepsini en az iki topçu yedek kalacak burdan.

Cagdas antrenör falan degil. Reis, Gisdol gibi Almanya'da vasat sayilan bir hoca getirsinler.

O zaman her gideceğim diyen adamı değerinin altına mı salalım. Avrupa kulüplerinde böyle birşey yok, gitmek isteyen adama istediğimiz parayı getir git diyorlar
Topçu karakter koymalı. Osimhen nasıl ben Gs'den başka yere gitmem dedi. Demek ki neymiş parayı görünce instadan siyah foto atıyormuş herkesin evladım, aslanım, kaplanım dediği eleman

30 yaşında akanji

ozamanın

27 yaşında nestayı almak gibi birşey

akanjinin nasıl büyük bir futbolcu olduğunu idrak edemeyen arkadaşlar var yok 15 çok fln

ne çoğu ya kelepire alıyoruz

davinsonuda 9 almıştık aşsğı yukarı aynı f/p olarak

Geri
Üst Alt