Yalnız yazarken farkettim ciddi iyi bir 20 yaş altı havuzu var elimizde, hazır altyapıya yönetici de atanmışken burayı işlersek yerli aramak zorunda kalmayız.

Herkes Yunus olmasın ama rotasyonları altyapıdan çözsek çok fark yaratırız. Benfica’nın yıllardır yaptığı bu, aralara serpiştirmek yavaş yavaş.

bunun için uygun bir hocan varmı?

Baris hakkinda yanilmisim. Ben bir kariyer plani vardir demistim ancak para oncelikmis. Ona da saygim var.

O zaman profesyonelsin ve profesyonel davranacaksin. Gitmek istiyorsan, bizim istedigimiz parayi getireceksin. Imzaladigin sozlesme seni baglar. Seni sen yapan bu buyuk camiadir. Bunu asla unutmamak lazim.

Ayrica baskalarinin yazdigi gibi, TR’de 4 yil daha baska takimda oynayamaz maddesi kesinlikle konmali.

Ben 50 milyon + Kecioren payinin verilmesi halinde, satilmasini dogru buluyorum. Zam yapip kotu emsal olusturmamaliyiz. Yeri dolmazsa da dolmasin. Aksi halde en ufak performans gosteren oyuncu ile sikinti yasariz. Su anki maas skalasinin boku cikti zaten.

Barış acaba 3. forvet fln denildi diye yedek kalacagını mı düşündü

Baştan yazıcaz dediysen, sonra yerine idolünü yazsa bile sorun eder. Menajerlerin aleyhinde çalışması değil sorun. Onlar zaten çalışacak ama ikna edici somut done vermemek lazım ellerine. Saçma sapan sıktıkları zaman sen de oyuncuyla konuşup doğru yolu bulursun, bir orta noktada buluşursun ama kulüp olarak sözlerinin değerinin olmadığı fikri oturursa oyuncularda, ondan sonra ağzınla kuş tutsan zor ikna edersin oyuncuyu...

Bu arada yani aldığımız kanat oyuncusunu Avrupa'da oynatamamak sadece onun için değil, bizim için de sorun.
Erene o garantiyi vermek zorunda degiliz. Eren daha birsey göstermediki. Gelip önce göstersin kendini. Gerekirse devre arasi avrupada devam ediyorsak yazilir

Baris yerine ereni alip kapatalim da demedim erenle beraber örnek laurente yi de alirsin onu yazarsin avrupaya

barışa zam yaparsak her teklif gelen adam bana zam yapın diyecek

zam yapmazsak oyuncu mutsuz olacak arap teklifinden sonra

Barış acaba 3. forvet fln denildi diye yedek kalacagını mı düşündü
Yav ne alaka bunlar her gun beraber calisiyorlar, roportajda hoca gerekirse ucuncu forvet olarak Baris'imiz var dedi. Baris ucuncu forvet demedi yani.

Bu yönetimi çok eleştirdim ama gerçekten bu sene satış yapmayı öğrendiler. Hele şu aşamada gözdağı vermek için şu açıklama falan da müthiş iş. Şaşırtıyorlar beni. Bi de alış yapsalar tam olacak :)

Ben yapmasın mı dedim, niyeti bozmuş gibi bir havası var yapmaz diyorum. Bizim yönetim fikrini değiştirirse belki aklı başına gelir
Aciklamadan sonra anlamstir ters dusup öyle kolay gidemeyecegini. Aciklama yapsin ederini bulursa gene gider ama gidemezse kendi acindan iyi olmaz. Taraftarla arasi acilir. O yuzden aciklama yapmali

Geri
Üst Alt