İkinci cümleye okey'im, olabilir.

Ama Eren 18-19 yaşında yeni çıkış yapmış çocuk değil, Bundesliga'da çıkış yapmış 23 yaşında bir oyuncu. CL'de olup olmayacağını önemser, CL'de olmayacaksam Bundesliga daha iyi bir vitrin zaten diye düşünür. Gelmez baştan yani. E CL listesine yazmayacağın adama çok maaş da vermeyeceksindir herhalde. Para da sebep olamaz gelsin diye...
Rts gecen sezon 23 macin 11de mi ne 11 baslamis. Yani cocuk ilk 11 bile degil orda. Böyle istekleri varsa almayiz zaten

Barışın telefonlara çıkmaması doğrumu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerlilerden beklediğimiz aidiyeti hep yabancılardan gördük. Eskiden aidiyeti olan yerli topçular vardı biraz yine
Hasan Şaş da çok gitmek istemiş içinde kalmış açıklaması vardı. Gitmek isteyenle sorunumuz yok aslında da siyah story paylaşması sıkıntı

La Gazetta Götten Sports haberleri çoğalmış X'te itibar etmeyelim. Ne 5 teklif gitmiştir ne Barış 5'i reddetmiştir.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ben bugün siyah story konusunu görünce hiçbir şekilde transfer ile ilişkilendirmemiştim, birini falan anıyor diye düşündüm ama adam besbelli mesaj vermiş. Ne alaka ya, story falan? Bizde bir futbolcu parlasa bir dert, parlamasa bir dert

bu avrupa hedefi olsayı da böyle patlatıldı

galatasarayı bırakıp brightona gitmeyi makul göstermeye başladılar

premier lig yalanını pompalamaya başladılar
Aynen öyle. Mustafa kapı, bartuğ gibiler almanya hayali kuran banker bilo gibi gitti fransa'ya. Medyanın pisliği

Hasan Şaş da çok gitmek istemiş içinde kalmış açıklaması vardı. Gitmek isteyenle sorunumuz yok aslında da siyah story paylaşması sıkıntı
dünya kupasından sonra liverpool'a transfer vardı galiba. sonra boş kontrata imza atıp kalıyor
sakatlık vs derken neredeyse 3 sene verim alamadık
geretsli şampiyonlukta toparlamıştı.

Psgnin durumu biraz konsantrasyon kaybıydı nasıl olsa play offa kalırız diye normal sezon maçlarını pek sallamadılar bizde öyle bir durum olacağını düşünmüyorum. Davinson-Torreira-Osimhen gibi kilit oyuncularda ağır bir sakatlık problemi yaşamazsak 0 transferle dahi ilk 24e kalmamız gerekir Okan hocanın artık avrupada başarısızlık bahanesi olduğunu düşünmüyorum.

PSG gibi bir takım bile birazcık konsantrasyon kaybıyla son haftaya 25. sırada falan giriyor işte... Sen 2 sakatlık, 1 şanssız maç ile ne duruma düşersin anla...

Çıkmak için minimum senaryo 8 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik (üstüne çok iyi bir averaj) daha garanti minimum senaryo 4 galibiyet.

Kötü bir fikstür çekersen nasıl "bahanesi yok" diyeceksin o tabloda. Kötü fikstür demek 5 maçı kadrosu senden üstün, 2'si denk, 1'i zayıf takımla oynamak demek mesela... E madem kadroya göre bahanesi olmuyor hocanın. Karşı hoca üstün kadrosuyla doğru şeyleri yaparsa senin şansın zaten kalmıyor. Sonuçta sana göre "bu kadroyla" mecbur ya Okan hoca... Demek kadro rakipten güçlüyse ve hoca her şeyi doğru yaparsa galibiyet garanti... E karşı hocalar için de geçerli bu o zaman? Yani karşı hocaların hata yapmasını beklememiz lazım kötü fikstür çekersek...

Normal bir lig gibi herkesle tek tek içeride dışarıda oynayacak olsak, CL'deki en iyi 24 kadro arasındayız, o zaman bahane yok diyebilirsin doğru AMA sadece 8 takımla oynayacaksın. O 8 hangileri olacak kadrosu senden güçlü mü olacak, zayıf mı olacak çok önemli. Gerçek bu.

Barış cidden bilerek antrenmanlara çıkmamışsa büyük ayıp etmiş kadro dışı bırakıp futbol hayatını bile bitiririm ben olsam. Seni bu noktaya getiren bu kulüp yoksa sen hayatında cl maçınamı çıkardın ahh barış ah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış'ı çok abartmıyor musunuz arkadaslar ya temposu ve mücadele gücü top seviye ama başka? Bunlar önemsiz demiyorum ama öyle bir intiba var ki sanki Barış gitse takım bitecekmis havası gerçekten de fazla değil mi oyun aklımız yok diye fiziksel ekstrasina ihtiyaç duyuyoruz hoca bir plan sahibi olsa aranma ihtimali 0'a yakın geliyor. At uzun top Osi koşsun Barış koşsun işi için bu kadar para harcamamıza gerek yok zaten.

Barış giderse takım biter evet.

Burda taraftarın da alması gereken bir ders var: Görüldüğü gibi en düzgün karakterli, takımına bağlı topçu bile parayı gördü mü anormal şekillere giriyor. O yüzden futbolculara haddinden fazla sevgi göstermemek ve hayranlık duymamak gerek.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt