barışı tek başına hedef yapmamak lazım ama bu maaş zammı konusunda barışı diğer oyunculara ibret oalcak şekilde reddetmek gerekiyor diyorum ben

bakın arkadaşlar bu ülkenin büyük başarılarına imza atan efsane dediğimiz takımın 2 oyuncusu biraz daha fazla maaş almak için 2000 yılında sözleşme uzatmayıp bedava gittiler birini yakınen tanıyorsunuz

bu ülkenin en büyük milli takım başarısının ertesinde bu ülkde milli futbolcular jeep kavgası yaptılar federasyonla ki o dünya kupası finalisti almanyanın doğru düzgün prim açıklaması bile yoktu

daha 2016 yılında ardası burak yılmazı milli takımda prim için kavga çıkardılar

bu sadece barışa özel bir durum değil hatta yerlilere özel bir durumda değil ama yerlilere özellikle dikkat edilmeli çünkü bizim türk milleti olarak sektör farketmeksizin mesleki ahlakımız yerlerde

o yüzden kardeşim 2,5 milyon euro şurada oynuyorsan oyna oynamıyorsan getir 40-50 milyonu demek lazım

ha bunu derken bunun back-up planını yapacaksın

galatasaray ne barışlar ne keremler ne onlar ne bunlar gördü ve bundan sonra da görür

Bundan sonra aidiyeti sınanmamış her topçu maaşını alıp işini yapan elemandır sadece. İcardi ve osimhen gibilerin yeri hep ayrı olacak
neden? maaşları kaç?.. bunları elde tutmak için elde avuçta ne varsa vermedin mi? bedava mı oynuyorlar.. sınırsız alan açılmadı kredi verilmedi mi?..

Kime değer verdikse hep arkadan vurdu. Para denilen şey insanların ne kadar ettiğini gösteriyor.

barışı tek başına hedef yapmamak lazım ama bu maaş zammı konusunda barışı diğer oyunculara ibret oalcak şekilde reddetmek gerekiyor diyorum ben

bakın arkadaşlar bu ülkenin büyük başarılarına imza atan efsane dediğimiz takımın 2 oyuncusu biraz daha fazla maaş almak için 2000 yılında sözleşme uzatmayıp bedava gittiler birini yakınen tanıyorsunuz

bu ülkenin en büyük milli takım başarısının ertesinde bu ülkde milli futbolcular jeep kavgası yaptılar federasyonla ki o dünya kupası finalisti almanyanın doğru düzgün prim açıklaması bile yoktu

daha 2016 yılında ardası burak yılmazı milli takımda prim için kavga çıkardılar

bu sadece barışa özel bir durum değil hatta yerlilere özel bir durumda değil ama yerlilere özellikle dikkat edilmeli çünkü bizim türk milleti olarak sektör farketmeksizin mesleki ahlakımız yerlerde

o yüzden kardeşim 2,5 milyon euro şurada oynuyorsan oyna oynamıyorsan getir 40-50 milyonu demek lazım

ha bunu derken bunun back-up planını yapacaksın

galatasaray ne barışlar ne keremler ne onlar ne bunlar gördü ve bundan sonra da görür

Maaş dengesi çok bozuldu, Barış takımın en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen aldığı ücret aşağıda kaldı. Bu nedenle bu sorunu kısa sürede aşmak mümkün değil. Herkese zam yapılırken Barış'a rest çekilirse hedef ben miyim sıra bana gelince mi mali denge, rest çekme aklınıza geldi der.

Birde su yeni moda oldu; abi bana teklif var? Ehh napim varsa? Zam yapsana.

Yok ...

Anladiniz orasini.

Futbolcunun hakettigi para neyse ve takim icindeki konumunu goze alip ona gore maas verirsin, ayrica kontrat suresini de goz onunde bulundurup yeni sozlesme yapilmali mi yapilmamali ona gore bakarsin ayrica kac yasinda, 3 sene sonra kac yasinda olacak bir cok faktoru ele alip bunlara oyle karar verilmeli. Her gelen tekliften sonra zam yapacaksak bu isin sonu gelmez, o zaman her kotu mactan sonra da paranin bir kismini da geri versinler. Verirler mi? Oyle bir mantik hangi Avrupa kulubunde var biri bana soyler mi?

Zit pit yeni sozlesme islerine son verilmeli. Takimda kalacaksa bir oyuncu ve yasi da musaitse, yap 4-5 yillik kontrat ve ona gore maas ver, sonra sozlesmesine 2 yil kala yeni gorusmelere baslarsin.

Onun disinda zam olayina dur denmeli. Cok diretirse bonservisin su kadar, getir parayi da diyebilmelisin.

BAY'a 5 milyon euro vermek gerizekalılıktan başka bir şey olmaz. Bugün BAY'a 5 verirsen, yarın bu işin önünü alamazsın. 6 ayda bir takımdaki bütün topçular şu kadar teklif adım, bana zam yapın diye gelir. Bu işi gelecekteki olumsuz topçu taleplerinin önünü alacak şekilde ibreti alem örneği ile çözmek lazım.

neden? maaşları kaç?.. bunları elde tutmak için elde avuçta ne varsa vermedin mi? bedava mı oynuyorlar.. sınırsız alan açılmadı kredi verilmedi mi?..
İcardi 40 milyon teklife rağmen bize 10 milyona imza atmadı mı ?
Osimhen 50 milyon teklife rağmen 20 milyona bize imza atmadı mı ?
Barış bizden 3 milyon alırken 10 milyona tav olmadı mı ?

Biz de herkese maaşının 3-4 katı para teklif ediyoruz antremana çıkmayan trip atan klubun elini zayıflatan adam görüyor muyuz. Bizim klup dingonun ahırı gibi maşallah. Maaşına zam teklif etmek bile gereksiz oynamıyorsa beyfendi kendi bilir.

İcardi 40 milyon teklife rağmen bize 10 milyona imza atmadı mı ?
Osimhen 50 milyon teklife rağmen 20 milyona bize imza atmadı mı ?
Barış 10 milyona tav olmadı mı ?
2.5 nere o da kaç kere yapılan zamla.. 20 küsür nere? oyun katkısı? 10 kat fark mı var?

Geri
Üst Alt