Maaş dengesi çok bozuldu, Barış takımın en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen aldığı ücret aşağıda kaldı. Bu nedenle bu sorunu kısa sürede aşmak mümkün değil. Herkese zam yapılırken Barış'a rest çekilirse hedef ben miyim sıra bana gelince mi mali denge, rest çekme aklınıza geldi der.

barışa da iyileştirme yapılmış hatta yunustan önce yapılmış ve söylenen göre o günün kuruyla 2,5 milyon euroya yakın bir paraya anlaşmış

ve yine bilinene göre bunun üzerinden de daha 1 yıl belki 6 ay bile geçmemiş

topcularin maasini aciklama hadisesinden vazgecilmeli

ifb de bu maas isleri fln hic mevzu olmuyor

bu hadise bizi yaralamaga devam edecektir

ben tam tersini düşünüyorum

doğru açıklamalar yapılmadığı için sürekli oyuncuların dedikodu şeklinde dolaşan maaşları gündem oluyor ve oyuncularahaklı veya haksız tepki olarak dönüyor

kuruşu kuruşuna açıklanmalı ve geç kalmadan açıklanmalı

Maaş dengesi çok bozuldu, Barış takımın en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen aldığı ücret aşağıda kaldı. Bu nedenle bu sorunu kısa sürede aşmak mümkün değil. Herkese zam yapılırken Barış'a rest çekilirse hedef ben miyim sıra bana gelince mi mali denge, rest çekme aklınıza geldi der.
Senede 2.5 milyon Euro net kazanmiyor mu ? Daha ne kadar fazla kazanacak ? Yunus daha iki hafta once ayni parayi kabul etmedi mi ?
Begenmiyorsa 60 milyonu getirsin, istedigi yere gitsin.

2.5 nere o da kaç kere yapılan zamla.. 20 küsür nere? oyun katkısı? 10 kat fark mı var?
Maaşın kariyere ve cv'ye göre verildiğini biliyorsundur herhalde. O zaman real'de daha çok katkı veren sıradan bir topçu geçen sezon kötü oynayan mbappe'den çok maaş alsın

Maaş dengesinin ne kadar önemli olduğu görüldü. Bu şekilde Avrupa başarısı olmazsa batarız. Her önüne gelene 10 milyon maaş vermek yeter artık. Kaleci asla 3 milyondan fazla almamalı. Ederson falan gelmesin asla, daha da kaos artar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama ne yalan söyleyeyim, BAY'ın bu tip bir davranış içerisine gireceğini hiç düşünmezdim. Yani geçmişte bu konuda kulüp ne derse odur tavrı takan birinin hastalığını bahane ederek antrenmana çıkmama raddesine gelmesi, paranın gücünü adeta gözler önüne seriyor. Bu saaten sonra kalsa da faydalı olacağını zannetmiyorum. Tekliflerini kabul edilebilir rakamlara çeksinler, hayatta başarılar dileyelim. Ha bu mesaj her gitmek isteyene izin verme manasına gelmez. Bir oyuncu sorun yaratma derecesinde gitmek istiyorsa, kazıklanmayacağın rakamlarla yol vermek mantıklı olandır bana göre, onu söylemeye çalışıyorum. Kalacaksa da sözleşmesine zam filan yapmamak lazım.

Altyapı tesislerinde futbolcu değil fanatik gs taraftarı topçular yetiştirmeliyiz artık. Saplayayım profesyonelliğinize, gs his takımıdır
Renktaş işin içine para girdiği zaman fanatiklik kalmıyor aslında fanatiklikten ziyade profesyonel olsalar yeterli.Ozelestiri yapmak gerekirse yerli oyuncu konusunda parlayan oyuncunun yerini yedekte olsa doldurmak gerekiyor Kerem gitti Yunus doldurdu Barış gittiği an hemen güveneceğini oyuncu lazım.Kulup olarak kaptanı bile sağlam seçmek gerekiyor.

Bazilariniz cok duygusal bakip oyunculari ona gore degerlendiriyor, bazilariniz da "70-80 milyon euro'ya olabilir" gibi hayalperest rakamlar pesinde. Simdi gercekci olalim.

Tabi herkes kendi oyuncularimiza cok iyi teklifler versin ister keske biri 90 milyon euro verse mesela ama Baris'in bugunku degeri 50-60 milyon euro falan degil ki o rakamlara ulasmasi da bugunku piyasada bile hayal..

Araplara ayri Avrupa'ya ayri tarife dersek o zaman Araplara daha yuksek fiyat cekilebilir en azindan belki bir deli cikar ve verebilir dusuncesi ile bunu deneyebiliriz elbet, ama EPL'den kimse o rakamlari vermez Baris icin cunku o seviyenin topcusu degil bir defa. (ust klasman takimlar)

Yerli oyunculara zaten yuksek maas vermeyeceksin bu bir anayasa gibi madde olmali kulubumuzde, bakma Fenerin yerli oyunculara 3-4 milyon euro maas vermesi bu tamamen sakat bir strateji.

Yerli oyuncu icin tavan 2.5 milyon euro falan olmali. Mutsuz mu? Begenmiyor mu? 4-5M€ gibi deli, sacma bir ucret mi istiyor? Hadi gule gule kardesim getir senin bonservisi verecek bir takim bizde seni satalim diyeceksin.
Bu dediklerine katilmakla beraber ben bu isin artik agustos sonunda olmasina ve yapildigi takdirde yonetimin sivayacagina inandigim icin tepkiliyim.

Yoksa sen planini yaparsin edersin, eger sartlar ve oyuncu istekliyse aradigini bulur veririsin-tik diye yerine koyarsin ya da ekstra hamleni yaparsin.

Bu yonetim yapamaz ama. Hic guven vermiyor. Su aciklamaya bile hayret ettim.

abuk sabuk yabancı topçulara abuk sabuk paralar saçıp, sonra da takım katkın önemsiz (ki şampiyonluklarda çok çok büyük katkısı var sahadan kaçmadan) hissi ol dersen öyle de bir dünya yok.. adam her yeri her şeyi oynayacak vereceği katkının yüzde 101ini verecek sonra bir pas hatası yapınca en kolay girişilecek kategoride olacak..

Kerem giderkende barış olayındada itibarsızlaştırma var gibi . Barış daha 4 gün önce gs mutluluktur diye paylaşım yapmadımı . Yönetim satıcak tepkiyi oyunculara yüklüyor olabilirmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftar dışında ne yönetimin ne topçuların kimsenin umrunda değil Galatasaray. Bu saatten sonra kimseyi hypelamayın kırıcı olurum. Icardi de gidip zayıflamazsa yol alsın. PSG'de çatır çatır idman yapıp zayıflarken bizim taraftarın zihniyeti çözdü, rollenip 10 milyon cukkalıyor Michael Jackson gibi takılıyor ülkede. GS taraftarına saygın da PSG taraftarı gibi olacak, fit olacaksın sürekli sosyal medyan çalışıyor. Bundan sonra Bayern taraftarı zihniyeti ile bakacağım olaya. İşe yaramayan Fatih Terim olsa gitsin diyeceğim
Gs bir his takimidir söylemini kenara mi birakalim rts?

barışı tek başına hedef yapmamak lazım ama bu maaş zammı konusunda barışı diğer oyunculara ibret oalcak şekilde reddetmek gerekiyor diyorum ben

bakın arkadaşlar bu ülkenin büyük başarılarına imza atan efsane dediğimiz takımın 2 oyuncusu biraz daha fazla maaş almak için 2000 yılında sözleşme uzatmayıp bedava gittiler birini yakınen tanıyorsunuz

bu ülkenin en büyük milli takım başarısının ertesinde bu ülkde milli futbolcular jeep kavgası yaptılar federasyonla ki o dünya kupası finalisti almanyanın doğru düzgün prim açıklaması bile yoktu

daha 2016 yılında ardası burak yılmazı milli takımda prim için kavga çıkardılar

bu sadece barışa özel bir durum değil hatta yerlilere özel bir durumda değil ama yerlilere özellikle dikkat edilmeli çünkü bizim türk milleti olarak sektör farketmeksizin mesleki ahlakımız yerlerde

o yüzden kardeşim 2,5 milyon euro şurada oynuyorsan oyna oynamıyorsan getir 40-50 milyonu demek lazım

ha bunu derken bunun back-up planını yapacaksın

galatasaray ne barışlar ne keremler ne onlar ne bunlar gördü ve bundan sonra da görür
+ bununla bitlikte türk halkı olarak bizde bir görmemişlik var.
Kereme bazı mallar 6, orkuna 5 verdi diye sana da o seviye verilmemeli abi kusura bakmayın şurada 700 bine oynayan kenan örneği var.
İş ciddi anlamda ispanyaya doğru gidiyor her parlayan her transfer olan kabus bir maaş ile hayatına başlıyor. Koca barcelona bile bu sebeple battı ki senin ülkende barcelona kapasitesinde bir kulüp yok.

3 milyona yakın bizden alacaksın zaten az 10 asist gol yapsan ekimde 3,5 yaparlar maaşını. 3 senede 11 milyon euro eder.

Abi ne planlıyorlar bunlar hayatının kalanında emekli olup fabrika falan mı açacaksın.
10 milyon euro lan sadece 3 senede. 27 yaşında olacaksın ve belki de 20 milyon civarı yine araplar kapını çalacak. Bu performansla gidersen zaten seneye 20 milyonluk teklif alırsın.
Diagne şoparı 10 milyon maaş alıyordu abi. Oturur anlaşırsın dersin ki 1 sene sonra gideceğim ben.

Lige girişin belli, bu sene ş.ligi ve dünya kupası elemeleri ve kısmetse dk var.

Doğru bir pazarlamayla 25 milyon bile maaş alabilirsin araplardan olay paraysa.

Anlamıyorum abi ben anlamıyorum gerçekten.

Bizim kulüp benim eski iş yerine benziyor. Bir arkadaş faiş bir teklif almıştı bu teklifi de bizle paylaştı. Kabul edip gidecem dedikten 2 gün sonra ikna ettiler kalmaya dedikten sonra bütün elemanlar o teklifle aynı maaş zammini aldığını anladı. Sonraki günlerde herkes teker teker gidip zam istedi. Şirkette kaos olmuştu zamlar ucmustu

Geri
Üst Alt