Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Bu anket kapanacak: .
barışı tek başına hedef yapmamak lazım ama bu maaş zammı konusunda barışı diğer oyunculara ibret oalcak şekilde reddetmek gerekiyor diyorum ben

bakın arkadaşlar bu ülkenin büyük başarılarına imza atan efsane dediğimiz takımın 2 oyuncusu biraz daha fazla maaş almak için 2000 yılında sözleşme uzatmayıp bedava gittiler birini yakınen tanıyorsunuz

bu ülkenin en büyük milli takım başarısının ertesinde bu ülkde milli futbolcular jeep kavgası yaptılar federasyonla ki o dünya kupası finalisti almanyanın doğru düzgün prim açıklaması bile yoktu

daha 2016 yılında ardası burak yılmazı milli takımda prim için kavga çıkardılar

bu sadece barışa özel bir durum değil hatta yerlilere özel bir durumda değil ama yerlilere özellikle dikkat edilmeli çünkü bizim türk milleti olarak sektör farketmeksizin mesleki ahlakımız yerlerde

o yüzden kardeşim 2,5 milyon euro şurada oynuyorsan oyna oynamıyorsan getir 40-50 milyonu demek lazım

ha bunu derken bunun back-up planını yapacaksın

galatasaray ne barışlar ne keremler ne onlar ne bunlar gördü ve bundan sonra da görür
+ bununla bitlikte türk halkı olarak bizde bir görmemişlik var.
Kereme bazı mallar 6, orkuna 5 verdi diye sana da o seviye verilmemeli abi kusura bakmayın şurada 700 bine oynayan kenan örneği var.
İş ciddi anlamda ispanyaya doğru gidiyor her parlayan her transfer olan kabus bir maaş ile hayatına başlıyor. Koca barcelona bile bu sebeple battı ki senin ülkende barcelona kapasitesinde bir kulüp yok.

3 milyona yakın bizden alacaksın zaten az 10 asist gol yapsan ekimde 3,5 yaparlar maaşını. 3 senede 11 milyon euro eder.

Abi ne planlıyorlar bunlar hayatının kalanında emekli olup fabrika falan mı açacaksın.
10 milyon euro lan sadece 3 senede. 27 yaşında olacaksın ve belki de 20 milyon civarı yine araplar kapını çalacak. Bu performansla gidersen zaten seneye 20 milyonluk teklif alırsın.
Diagne şoparı 10 milyon maaş alıyordu abi. Oturur anlaşırsın dersin ki 1 sene sonra gideceğim ben.

Lige girişin belli, bu sene ş.ligi ve dünya kupası elemeleri ve kısmetse dk var.

Doğru bir pazarlamayla 25 milyon bile maaş alabilirsin araplardan olay paraysa.

Anlamıyorum abi ben anlamıyorum gerçekten.

Bizim kulüp benim eski iş yerine benziyor. Bir arkadaş faiş bir teklif almıştı bu teklifi de bizle paylaştı. Kabul edip gidecem dedikten 2 gün sonra ikna ettiler kalmaya dedikten sonra bütün elemanlar o teklifle aynı maaş zammini aldığını anladı. Sonraki günlerde herkes teker teker gidip zam istedi. Şirkette kaos olmuştu zamlar ucmustu

Dün Barış'a en ufak eleştiri yapılsa burada linç edilirdi yapan kişi, bugün herkes Emre Belözoğlu muamelesi yapıyor, hiç ortanız yok, ülkenin özeti gibisiniz baylar :asd:

Şahsi fikrime gelecek olursak, GS barışa yılda 8-10 milyon Euro veremez, vermemeli de. NEOM veriyorsa gitmek istemekte sonuna kadar haklı. Bana göre barışa 40-50 milyon çok iyi para. Müthiş mücadeleci bir oyuncu lakin sezon içinde en az maçların yarısında 3'e 5'e bakmayın satın şunu mesajları denk gelmiştir.

Ederini bulan satılmalı, Nelson olayında gördünüz ki sizin sandığınız gibi yeni Van Dijk veya Stam değilmiş gayet vasat oyuncuymuş. Barış da şuan prime döneminde umarım daha iyi de olur bence kalsa da aklı NEOM'un vereceği maaşta kalır. 45'e falan bağlanmalı bu mesele. Ha bu yönetime güvenmiyorum, gelecek parayı iyi kullanırlar mı bilemem, çoğu da bence o yüzden istemiyor bu satışı.

Kimse Nelsson'a yeni Va Dijk, Stam muamelesi yapmadı. Sadece çıkış yapmış bir oyuncuyu YİNE çok ucuza göndermeyelim dendi, ki o dönem de ederini bulunca satalım istiyordu çoğunluk çünkü Nelsson'un yerini doldurmak o kadar da zor değil zaten, herkes bunu biliyor. Barış'la çok alakasız. Davinson transferin son günü değil biraz erken gelse, Davinson geldikten sonra da Nelsson aynı dönem ederine satılıp yerine genç bir alternatif alınmasına da kimse karşı çıkmazdı. Sonra o sezon 3. stoper konumuna düşmüş olmasına rağmen de Davinson'un sakatlıkları ile bolca oynayıp değerini korumuş olması da büyük şans olmuştu. İşte en kötü o yaz satacaktık kendisini. Orada hala satmamak hata oldu.

Barış'a maç sırasında sallayanlar ya anlık sinirle yazan ama sonra kendi de yazdığına inanmayanlardır çoğunluk olarak. İçlerinde inanarak yazan azınlığın da ciddi kısmı değerini zamanla anladı, anlıyor.

Barış'ın satışında iki ana problem zamanlama ve alternatif(ler)inin önceden hazırlanmış olmaması. Şurada 10 gün kalmışken olmaz yani bu iş öncelikle. Ayrıca Barış yurt dışından her en teklif gelebileceği 2 yıldır belli bir oyuncu. Özellikle yerli olarak yerini doldurabilecek alternatifini çoktan getirmiş olmamız lazımdı. Mesela Oğuz Aydın, Barış'la aynı seviyede demiyorum ama gelişerek uzun vadede o açığı kısmen de olsa doldurabilme potansiyeli olan bir isimdi, almadık. Şimdi de piyasada başka genç alternatifini bulamıyorsun. Eğer elinde bu tarz kariyerinde üst basamağa (maddi olarak veya lig/prestij olarak) göz kırpan oyuncular varsa DAHA SATMADAN alternatifini alacaksın ya kendi rotasyonuna sokacaksın, ya da düzenli oynayabileceği kayda değer seviyede bir takıma kiralayacaksın. Ondan sonra Barış'a teklif geldiğinde kafan rahat pazarlığını yapıp kafandaki rakama ulaşılınca satacaksın. Ha Barış çok gitmek istedi ufak bir indirim daha yaparsın bile o zaman. Barış'tan gelen parayla o Barış'ın alternatifi olarak düşündüğün yerliyle rekabet edecek bir yabancı daha alırsın genç... Hangisi iyiyse o oynar... Sen de sorun yaşamazsın...

Ancak Barış'ı satıp ondan sonra kısıtlı zamanda alternatif ararsan yönetimin kim olduğu da önemini yitirir. Getir dünyanın en iyi transfer yapacak adamını bugün, Barış'ı 45'e sattık de, 10 günde alternatifini getir de, yerliyi falan geçtim zaten de bulduğu yabancılar bile ederinden yükseğe alınacak isimler olur. Ha bir de forvet yedeği gerekir üstüne malum Icardi daha hazır değil, orası için de Barış'a güveniyorduk. Bir de onu getir alelacele...

Maaşın kariyere ve cv'ye göre verildiğini biliyorsundur herhalde. O zaman real'de daha çok katkı veren sıradan bir topçu geçen sezon kötü oynayan mbappe'den çok maaş alsın
güzel.. kariyer ve cv yapmış o zaman başkası 10 milyon maaşı edeceğini düşünüyor.. sen düşünmüyorsun veya abuk sabuk yabancılar hak ederken bu adama yakıştırmıyorsun. ya da tamamen duygusal kal maaşı oyununa göre katkına göre değil hissine göre belirle diyorsun.

güzel.. kariyer ve cv yapmış o zaman başkası 10 milyon maaşı edeceğini düşünüyor.. sen düşünmüyorsun veya abuk sabuk yabancılar hak ederken bu adama yakıştırmıyorsun. ya da tamamen duygusal kal maaşı oyununa göre katkına göre değil hissine göre belirle diyorsun.
Arap takımı icardi'ye 40 osimhen'e 50 verip sana 10 veriyorsa demekki senin ederin bizim ülkede 3 milyon civarlarıdır. Biz arap takımı değiliz, gs sana zaten hakettiğin maaşı vermiş

Ulan bu memlekette 22.104 lira ile 1 ay geçinmeye çalışan insanlar var..

Sen ne oldun da, ne yaptın da yıllık 2,5 milyon Euro'yu beğenmez oldun.. Aylık 9,9 Milyon TL yapıyor..

Yıllık 10 milyon Euro mu teklif ettiler? Ee sözleşmen devam ediyor.. Daha da yeni imzalamışsın.. İmzalamasaydın aslanım.. Kendimi bağlamak istemiyorum, en fazla 1 yıllık imzalarım deseydin.. Zorla mı imzalattılar? Kulüp diyor ki satılık oyuncum yok.. Tıpış tıpış işini yapacak, aldığın o 2,5 milyon Euro nun hakkını vereceksin.. İdmana çıkmamak nedir? Ergen veletler gibi siyah bayrak çekmek nedir?

Bu mesele yüzünden bu adama zam veren yönetici, yönetim haindir.. Hem idmana çıkma, hem de zam iste.. Hadi lan ordan!!!

Ulan bu memlekette 22.104 lira ile 1 ay geçinmeye çalışan insanlar var..

Sen ne oldun da, ne yaptın da yıllık 2,5 milyon Euro'yu beğenmez oldun.. Aylık 9,9 Milyon TL yapıyor..

Yıllık 10 milyon Euro mu teklif ettiler? Ee sözleşmen devam ediyor.. Daha da yeni imzalamışsın.. İmzalamasaydın aslanım.. Kendimi bağlamak istemiyorum, en fazla 1 yıllık imzalarım deseydin.. Zorla mı imzalattılar? Kulüp diyor ki satılık oyuncum yok.. Tıpış tıpış işini yapacak, aldığım o 2,5 milyon Euro nun hakkını vereceksin.. İdmana çıkmamak nedir? Ergen veletler gibi siyah bayrak çekmek nedir?

Bu mesele yüzünden bu adama zam veren yönetici, yönetim haindir.. Hem idmana çıkma, hem de zam iste.. Hadi lan ordan!!!
Avrupa kulüpleri bu konuda çok katı.

Şirket gibi yönetildiği için oyuncular da haddini biliyor. Biz biraz da evlat gözüyle bakıp iltimas geçebiliyoruz.

Kerem konusu böyle gelişti mesela. 3 kuruşa gönderdik şimdi suyun karşı tarafı da 5 kuruşa almaya çalışıyor.

Barışı öyle bir fiyata satacaksın ki hiçbir Türk kulübü 1-2 sene sonra yanaşamayacak.

Adama bak arap takımı 10 vermiş bizden 8 istiyor. Onlar 10 veriyorsa biz 2 milyon versek bile yeterlidir normalde

Barış'a çat diye 5 vermek de saçmalık bu arada. Arabistan'da verilen paralar absürd burda verilen maaşlara referans olamaz. Barış avrupa'ya gitse max alacağı 1.5-2m net para o yüzden 5 falan absürd paralar yerli oyuncular için. Barış'a versen iyi bir sezon geçirirse Yunus da isteyecek abdülkerim de isteyecek eşeğin bir tarafına su kaçırmaya gerek yok. 2.5-3 bandı gayet yeterli yerli oyuncular için

Galatasaray için ederi yok… 50 milyona da benzer oyuncu alıp gelemezsin… Barış satıldın diyorsan Avrupa da başarı da istemeyin…
Bu açıdan bakmakta bir sorun görmüyorum fakat her oyuncu vakti geldiğinde ve ederini bulduğunda gitmeli. O mesaja oyuncu da gitmek istiyorsa diye de ekledim hatta.

Birkaç haber de oyuncuya verilmiş sözler de var deniyor. Antrenmana çıkmaması da üzücü, Barıştan beklenmeyen bir hamle. Belki de şu teklif gelirse izin veririz dediler o teklif gelmesine rağmen salmıyoruz.

Hem Türk olması, hem birçok mevkiyi yedeklemesi hem de yılda 60 maça çıkması Barışı benzersiz yapıyor bunlara katılıyorum. Ama gitmek istemesi ve gelen teklifin büyüklüğü bence göz ardı edilmemeli.

Satılsın diyenler Avrupa'da başarısı beklemesin deme olayı da biraz kuru yorum oluyor Kerem. Ben geçen sene şampiyon olsak bile Avrupa maceramız nedeniyle eksik kalacak dedim, esas hedefimiz hep Avrupa. Ama bunu sadece bir oyuncuya bağımlı yapamayız hiçbir zaman.

Geri
Üst Alt