Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.645
- 43.791
- 4.333
+ bununla bitlikte türk halkı olarak bizde bir görmemişlik var.barışı tek başına hedef yapmamak lazım ama bu maaş zammı konusunda barışı diğer oyunculara ibret oalcak şekilde reddetmek gerekiyor diyorum ben
bakın arkadaşlar bu ülkenin büyük başarılarına imza atan efsane dediğimiz takımın 2 oyuncusu biraz daha fazla maaş almak için 2000 yılında sözleşme uzatmayıp bedava gittiler birini yakınen tanıyorsunuz
bu ülkenin en büyük milli takım başarısının ertesinde bu ülkde milli futbolcular jeep kavgası yaptılar federasyonla ki o dünya kupası finalisti almanyanın doğru düzgün prim açıklaması bile yoktu
daha 2016 yılında ardası burak yılmazı milli takımda prim için kavga çıkardılar
bu sadece barışa özel bir durum değil hatta yerlilere özel bir durumda değil ama yerlilere özellikle dikkat edilmeli çünkü bizim türk milleti olarak sektör farketmeksizin mesleki ahlakımız yerlerde
o yüzden kardeşim 2,5 milyon euro şurada oynuyorsan oyna oynamıyorsan getir 40-50 milyonu demek lazım
ha bunu derken bunun back-up planını yapacaksın
galatasaray ne barışlar ne keremler ne onlar ne bunlar gördü ve bundan sonra da görür
Kereme bazı mallar 6, orkuna 5 verdi diye sana da o seviye verilmemeli abi kusura bakmayın şurada 700 bine oynayan kenan örneği var.
İş ciddi anlamda ispanyaya doğru gidiyor her parlayan her transfer olan kabus bir maaş ile hayatına başlıyor. Koca barcelona bile bu sebeple battı ki senin ülkende barcelona kapasitesinde bir kulüp yok.
3 milyona yakın bizden alacaksın zaten az 10 asist gol yapsan ekimde 3,5 yaparlar maaşını. 3 senede 11 milyon euro eder.
Abi ne planlıyorlar bunlar hayatının kalanında emekli olup fabrika falan mı açacaksın.
10 milyon euro lan sadece 3 senede. 27 yaşında olacaksın ve belki de 20 milyon civarı yine araplar kapını çalacak. Bu performansla gidersen zaten seneye 20 milyonluk teklif alırsın.
Diagne şoparı 10 milyon maaş alıyordu abi. Oturur anlaşırsın dersin ki 1 sene sonra gideceğim ben.
Lige girişin belli, bu sene ş.ligi ve dünya kupası elemeleri ve kısmetse dk var.
Doğru bir pazarlamayla 25 milyon bile maaş alabilirsin araplardan olay paraysa.
Anlamıyorum abi ben anlamıyorum gerçekten.