Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Bu anket kapanacak: .
Biz de herkese maaşının 3-4 katı para teklif ediyoruz antremana çıkmayan trip atan klubun elini zayıflatan adam görüyor muyuz. Bizim klup dingonun ahırı gibi maşallah. Maaşına zam teklif etmek bile gereksiz oynamıyorsa beyfendi kendi bilir.

Onu diyorum işte kalsın kadro dışı ne CL oynayabilir ne DK kadrosuna girer.

Biri diyecek sen daha yeni sözleşme uzattın ilk teklife siyah ekran çekip idmana çıkmıyor musun.

Kardeş seni satmıyorum ama kadro dışı da bırakıyorum. Sözleşme uzatıldıktan sonra ilk teklifte bana ayar çekmeye kalkarsan ayarın kralını veririm. Hadi bakayım bir daha seneye 10M teklif alabilecek misin? Eğer kalıp oynarsan sıvamadığın sürece seneye de en az 6-7M teklif verirler sana biraz uluslarası arenada kıpırdansan

Baris yarin antremana cikmazsa ceza verilmeli

Gerci gidip morata gibi sahte rapor alabilir

Bu arada bi çok kişi şunuda diyor narinin ölüm yıl dönümüymüş bu gün o yüzden de paylaşmış olabilir diyorlar siyah fotoyu

Arap takımı icardi'ye 40 osimhen'e 50 verip sana 10 veriyorsa demekki senin ederin bizim ülkede 3 milyon civarlarıdır. Biz arap takımı değiliz, gs sana zaten hakettiğin maaşı vermiş
Barış takımda maaş sıralamasında kaçıncıdır acaba? ilk 6 da var mıdır?

5m verelim sözleşmeyi uzatalım da mantıksız oldu. 50 getirmiyorlarsa 3 sene kenarda otursun

Ulan bu memlekette 22.104 lira ile 1 ay geçinmeye çalışan insanlar var..

Sen ne oldun da, ne yaptın da yıllık 2,5 milyon Euro'yu beğenmez oldun.. Aylık 9,9 Milyon TL yapıyor..

Yıllık 10 milyon Euro mu teklif ettiler? Ee sözleşmen devam ediyor.. Daha da yeni imzalamışsın.. İmzalamasaydın aslanım.. Kendimi bağlamak istemiyorum, en fazla 1 yıllık imzalarım deseydin.. Zorla mı imzalattılar? Kulüp diyor ki satılık oyuncum yok.. Tıpış tıpış işini yapacak, aldığın o 2,5 milyon Euro nun hakkını vereceksin.. İdmana çıkmamak nedir? Ergen veletler gibi siyah bayrak çekmek nedir?

Bu mesele yüzünden bu adama zam veren yönetici, yönetim haindir.. Hem idmana çıkma, hem de zam iste.. Hadi lan ordan!!!
Baris'in 10 milyondan etkilenip boyle bir tepki vermesi cok buyutulecek birsey degil ama bu tepkisini devam ettirmemesi gerekiyor; devam ettirse hem kendisi hemde Galatasaray zarar gorur.
Bence maasina kesinlikle zam yapilmamali.

Menajer falan dinlemem kadro dışı bırakırım bir gün içinde 50 + pay getirmeyip triplere giriyorsa ne CL oynayabilir ne DK kadrosuna girer ne de o parayı kazanır.

Biri diyecek ki kardeş sen daha yeni sözleşme uzattın ilk teklife siyah ekran çekip idmana çıkmıyorsun ha tamam öyle yap.

Benim istediğim olmayacaksa sana da istediğini yar etmem

Seni satmıyorum ama kadro dışı da bırakıyorum. Sözleşme uzatıldıktan sonra ilk teklifte bana ayar çekmeye kalkarsan ayarın kralını veririm. Hadi bakayım bu sene son oynamadan bir daha seneye 10M teklif alabilecek misin? Eğer kalıp oynarsan sıvamadığın sürece seneye de en az 6-7M teklif verirler sana biraz uluslarası arenada kıpırdansan daha fazlası da gelirdi kendin seçtin bu kaderi.

45-50mio makul bu arada gerçekçi bakarsak. Keçiören’in payı olmasa işin içinde şu an max bunu verirler dahası için bu sezon çok daha iyi işler yapmalı, kalırsa yapar da her türlü.

Burada korkutan şey beceriksiz yönetimimizin gelecek olan o 40-50m euroyu, son sözleşmesini yapacak olan, bir tarafı kadayıf olmuş oyunculara bayılacak olması. Yoksa düzgün kullanılacak olsa gayet iyi para mevcut durumda

barışa da iyileştirme yapılmış hatta yunustan önce yapılmış ve söylenen göre o günün kuruyla 2,5 milyon euroya yakın bir paraya anlaşmış

ve yine bilinene göre bunun üzerinden de daha 1 yıl belki 6 ay bile geçmemiş
Bu hirtolar 1,2 sene bok gibi oynayinca sozlesme sureleri bitmeden , sozlesmeleri asagi revize ediliyor mu? Antlasma oldugu icin edilemiyor. O zaman niye yukari yonlu surekli revize isteniyor? Daha yeni zam almissin. 2028 e uzatmissin. Gene zam alamazsin.

Yunus kaç alıyorsa en fazla 500 bin üstü maaş verilsin. Trip falan atarsa yallah yedeğe
Zam yapılmamalı ki daha yeni yapıldı. Ulan 7 senedir aynı yerde çalışıyorum aldığım maaşı söylemiyim,komik,2 tane de çocuğum var. Millet milyonlarca euro alıyor oda mutlu etmiyor.

Karakulluk: Gs kesinlikle satmak istemiyormus

5 M € barısa para teklıf etmısız

barıs 8 istemıs
Şu adama inanan ciddiye alan bir GS'li olmamalı. Bu adam artık birilerinin aparatı olduğuna eminim sırf GS'yi karıştırmak isteyen biri. Bazı yasaklı kişilerden farkı yok bu aparatın.

Bu maaş işi çok tehlikeli yerlere gidiyor max 2-3 sene içerisinde cicaldau morutanlı sezonun kopyasını yaşayabiliriz kadro maliyetini düşürmek için. Doğruysa 2.5 alan adama araplardan teklif aldı diye 5 teklif etmek saçmalık yönetimin anın şehvetine yapılıp saçma sapan hareketler yapmaması gerekiyor.

Barış takımda maaş sıralamasında kaçıncıdır acaba? ilk 6 da var mıdır?
Barış az almıyor. Gitsin napoli'de tottenham'da arsenal'de inter'de yıldız topçu kariyeri yapsın önce ona da 10 milyon maaş verelim. Dediğin topçular hem kariyerli hem de en az barış kadar takıma katkı veren topçular

Geri
Üst Alt