Barış’ı da bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa gene silerim öyle siyah ekran atıp sessiz kalmak yok. Ortalık karışıyor gık demiyorsun demekki doğru. Elin Arjantinlisi en ufak haberde GS diye elli tane story paylaşıyor. Kerem olayı daha yeni yaşanmışken ne farkın kaldı şimdi?

Barış az almıyor. Gitsin napoli'de tottenham'da arsenal'de inter'de yıldız topçu kariyeri yapsın önce ona da 10 milyon maaş verelim. Dediğin topçular hem kariyerli hem de en az barış kadar takıma katkı veren topçular
Para kazanmak istiyor belki
Her topçu kariyer yapmak zorunda mi

Birde kulubumuz biraz daha kurumsal yonetilmeli maas konusunda mesela 3 klasman yapilmasi lazim Real Madrid'de oldugu gibi hatta duruma gore 4 klasman da olabilir bizim gibi kulupler icin.

1. klasman: takimdaki yildiz oyuncular, bunlar A kategorisi oyuncular olarak goruluyor
2. klasman: yas olarak acemi kategorisinden cikmis ama yildiz konumunda olmayan
3. klasman: genc oyuncular ve henuz as oyuncusu kategorisinde sayilmayanlar

(4. klasman da Icardi ve Osimhen gibi ozel oyuncular icin bir istisna olabilir o da Turk kulupleri icin zaten yildiz/firsat transferi olarak bakiliyor yoksa bu oyunculari getiremiyorsun zaten)

mesela:
1. klasman maasi > 3 milyon euro ve uzeri ucret
2. klasman maasi > 1.5-3 milyon euro senelik ucret
3. klasman maasi > 1.5 milyon euro altinda bir ucret

Bunlari yaparsan oyuncunu da ona gore bir sinifa koyarsin. Ona gore de bir fiyat cekebilirsin sozlesme gorusmelerinde.

Mesela Real Madrid, Rodrygo'yu en ust klasmandan saymadigi icin ona da o istedigi maasi da vermiyor. Tabi biz bir Real Madrid degiliz ama kendi kulubumuze ve ulkemize uygun bir maas tablosu uygulanabilir demek istiyorum.

Sadece baris degil diger oyuncular icin de gecerli artik günümüz futbol da aidiyet kalmadi

Baris’in arabistan dan bir sene sonra fenere gitmeyeceginin garantisi yok cünkü para konusur

Herkes arda turan degil ve olamaz

Jelert ve yusufla devam ederlerse hiç şaşırmam. Durum zaten oraya gidiyor

2 gün evvel hoca kendisi söyledi. Kulüp hakkını verecektir, gereken yapılacaktır sözünden zam yapılacağını düşünebiliriz.

Barisjn bu sessizligi hic hayir degil..
Hickimse Galatasaraydan ustun degildir degerini bulan gider degerini bulamayan kalir cocuk gibi triplenmenin manasi yok..
Su kadar olay olmus cikip tek kelime etmiyorsa iddalarin alti dolu demektir

En ufak yüksek teklife böyle mızırdanıp siyah ekran çekeceksen ne farkın kaldı Kerem’den. Ona da 7M teklif çektiler.

Daha yeni sözleşme imzaladın 3.haftaya giricez.

Yazın başında olsa anlarım ses çıkarmam. Planlamanın anasını ağlatıyorsun 11 gün kala iyi futbolcu almanın en zor olduğu dönem.

Lan küfür ettirecekler ha barış tamam eyvallah da sen kimsin de 8 mil euro maaş istiyosun ulan. 5 mil euro bile fazla. Büyük liglerde bile Kaç topçu var lan 5 - 8 mil euro net alan

Menajer falan dinlemem kadro dışı bırakırım bir gün içinde 50 + pay getirmeyip triplere giriyorsa ne CL oynayabilir ne DK kadrosuna girer ne de o parayı kazanır.

Biri diyecek ki kardeş sen daha yeni sözleşme uzattın ilk teklife siyah ekran çekip idmana çıkmıyorsun ha tamam öyle yap.

Benim istediğim olmayacaksa sana da istediğini yar etmem

Seni satmıyorum ama kadro dışı da bırakıyorum. Sözleşme uzatıldıktan sonra ilk teklifte bana ayar çekmeye kalkarsan ayarın kralını veririm. Hadi bakayım bu sene son oynamadan bir daha seneye 10M teklif alabilecek misin? Eğer kalıp oynarsan sıvamadığın sürece seneye de en az 6-7M teklif verirler sana biraz uluslarası arenada kıpırdansan daha fazlası da gelirdi kendin seçtin bu kaderi.

Kesinlikle yapılması gereken bu barış en sevdiğim topçuydu ama hiç kimse bu camiadan bu renklerden büyük değildir buna hagi ve rahmetli Metin oktayda dahil. Burda kulübün yapması gereken tek hamle kadro dışı bırakmak ve diğer tüm sporculara mesaj vermektir büyük camialar böyle yapar aksi durumu düşünmek dahi istemiyorum yoksa bundan sonra hiç bir sporcumuz bizi sallamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt