Benim tanıdığım yönetim BAY mevzusunu kulübe en olumsuz yansıyacak şekilde ve şartlarda ''çözer'' bu arada. Maalesef...

Gökhan Kelinç, Haluk Şerbetli ve Nevzort Dindar forumda yasaklanmalı bence. Bugün yaptıkları ağır satılmışlıktı. Tabii futbolcunun aklı karışabilir ama bunu doğru dille yazmanın da bir usturubu vardır. Neyse taraftar yemedi de, ölçtükleri nabız ellerinde patladı ama aşırı kuruldum bunlara ben.

Takımları başkanlar yönetmiyor menajerlerin oyuncağı takımlar. Hani biz fm oynuyoruzya bunlar da gerçeğini oynuyor. Yazık gerçekten

Taraftar da ağlamasın boşuna Akanji baba Sane abi Rabiot baba öyle sürekli A class yıldız isteyince maaş skalasının anası ağlıyor.

Futbolcuların menajerleri akın ediyor Floryaya.

İki üç tane underrated adam alsan bunlar olmayacak.

Lan o 5 milyon euro maasi teklif eden yonetici kim asil? Ona sovmek lazim babasinin parasini mi veriyor kafayi mi yediler, hangi yerli oyuncu bu parayi hakediyor?
Bu sene ciddi kötü Gökhan ona kalsa Özbek teminat vermiyordu, Kavukçu'ya 55'den yukarı çıkma ve geri dön demişti Osimhen için. Uğur'un zaten doğru haberi yok.

Tamam ya değiştirelim konuyu kale, defans, orta saha yangınından devam.

İsteyebilir, biz de vermiyoruz o maaşları. Getirsin istediğimiz teklifi ve gitsin.sadece paraya saygı duyana biz niye saygı duyalım. Barış da kerem de kariyerlerini gs'ye borçlu
40 45 kazandıracak sana
Kendisi de +10 kazanacak
Kolaylık istiyor seve seve saglayacaksin
Sağlamıyorsan maaşina zam yapacaksın
5 milyon TL'ye şampiyon yaparken iyiydi tabi
Bu iş böyle

Vizyonsuzluk tamamen, gs'den aldığın 3 milyon maaş 7 ceddine yeter bir yerli topçunun.
İnsanoğlu, ister renkdaş. Fıtratımızda var.

Herkes parayı 2. Plana koysa Metin Oktay'ın ne anlamı kalırdı.

Burada kulüp olarak bu durumlarda tavrımızın daha net olması lazım. 50m euroyu getirip istediğin yere gidebilirsin denmesi yeterli.

Bu arada bizim muhabirlerin de bu menajerlerden ciddi avntalar aldığını düşünüyorum. Yoksa Halukun ne alıp veremediği var Gardi ile Yakub sana bir şey demiyorum...

Geri
Üst Alt