Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Bu anket kapanacak: .
Aynen öyle. Mustafa kapı, bartuğ gibiler almanya hayali kuran banker bilo gibi gitti fransa'ya. Medyanın pisliği

Mustafa pişmandır da Bartuğ pişman değildir, iyi kötü FB'ye geldi, 3-5 maç oynadı, Mourinho şans verdi falan, minik de olsa etiket kazandı oralardan, direkt bizim altyapıdan alt liglere gitse olacağından daha iyi kariyeri olacak muhtemelen FB'den gönderilince... 1-2 düşmemeye oynayan süper lig takımı dolaşır önce en azından...

Zaniolo da gidiyor ohooo

Günay

Sallai
Jelert

Davinson
Apo
Kaan
Ünyay

Jakobs
Eren

Torreira
Lemina
Sara
Berkan

Sane
Yunus
Kutucu
Yusuf

Osi
Icardi

Bu nasi kadro Allah askina

60 maç da yok herhalde bu arada... 34 lig, 8 Avrupa, belki 2 tur daha gitsen toplam 12 Avrupa, 2 süper kupa galiba... Etti 48. TR kupasında son format ne bilmiyorum ama ana rotasyonun oynayacağı maç az olur herhalde. Taş çatlasa 3-4 tane. 51-52 eder. Hadi Avrupa'da sürpriz 1 tur fazla geç o zaman da 54 eder. O da Avrupa'da çeyrek final yaptığın, kupada 4 maç asları oynattığın en nekstrem senaryo yani. Normali 50-52...
Az mı yav.
Orta saha için bunun hesabını yaptırmıştım tm maç sayısı üzerinden 3 bölge 5 oyuncu ortalama 80 dakika mı ne olmuştu. Bu mümkün yani.

Lige daha soft adamlarla başlarsın daha yıpratıcıları ş.ligi ilk 11e saklarsın. 8ciddi maç var ve burada 3 günde bir maç olacak.

Biz geçen sene torreirayı 46 maç 4.147 dakika oynatmışsın davinson da buna yakın.

Bu korkunç bir süre aynı oyuncuların avrupa ortalaması tüm kategorilerde 3000 dakika.
Barış 3.833' dakika oynamış 48 maç. Geçen sne avrupa şampiyonası ve dinlenme arasının kısıtını da eklersen bir önceki seneyle birleştirmek zorundayız.
Korkunç çok korkunç bir yıpratma süreci bu.
Ortalamaya göre minimum 600 dakika fazla oynamış demek oluyor bu. İcardinin sakatlanmayı işin içine katarsak evet 600 dakikayı oradan almış diyebiliriz geri verecek.

52 maç üzerinden gidersek eğer. 4 mevkide toplamda ortalama 3466 dakikalık bir oyun süresi mevcut. Lig gibi çoğunluğu soft maçların olduğu yerde maçın süresi değil katkıyı öne çıkarmamız lazım. 2800 dakika ortalaması ile çok rahat yedeklerle birlikte 70 dakikalar çıkabilir bir oyuncu için ki bence aslında futbolcuları verimli kullanıp bu şekilde tüm oyunculardan maximum verim almamız gerkiyor.

Bizde 1 oyuncu 3800 dakika oynayacak yedeği 600 dakika oynasa yeter dediğinde yedek olmasa da olura geliyor bu kullanışlı bir yol değil. Her oyuncu ortalama 70 dakika oynasın ve maçların hepsinde yıpratıcı takım olalım bunu amaçlamalıyız.

futbolcuyla restleşilmez. her zaman futbolcu kazanır.
dünyanın en boktan argümanı. Ee noldu osimhen indirim yaptırabildi mi napoliye veya bak ben buraya gidecem taksitli kabul edin şu kadarı peşin veriyorlar allahını seven versin kendimi yakarım dediğinde şeyine taktılar mı? Adamların dediği harfiyen yerine getirildi. Veya yakın örnek fb alabiliyor mu keremi 15e? kerem yanıyor gitmek için. Hadi alsınlar göreyim

Kötü oynadığında taraftar yuhalamasın, desteklesin, maaşını tıkır tıkır alsın. Yüksek teklif gelince ilk fırsatta seni parlatan kulübü arkadan hançerle.
Vefa semt adıymış dememişler boşuna

samiyenhaber'in yazdığı doğruysa ve oyuncu gelmeyi kabul ettiyse, bence bissou işi olur. tott oyuncuyu satacak çünkü kesin olarak. sözleşmesinin bitmesine de 1 yıl kaldı ve davinson benzeri bir senaryo ile, beklediğimizden uyguna bile bitebilir belki.
Rts topcuyu bilmiyorum biraz arastirdim sadece 1 sezon 3000 dakikayi gecmis. Sebebi ne ola ki?

Az mı yav.
Orta saha için bunun hesabını yaptırmıştım tm maç sayısı üzerinden 3 bölge 5 oyuncu ortalama 80 dakika mı ne olmuştu. Bu mümkün yani.

Lige daha soft adamlarla başlarsın daha yıpratıcıları ş.ligi ilk 11e saklarsın. 8ciddi maç var ve burada 3 günde bir maç olacak.

Biz geçen sene torreirayı 46 maç 4.147 dakika oynatmışsın davinson da buna yakın.

Bu korkunç bir süre aynı oyuncuların avrupa ortalaması tüm kategorilerde 3000 dakika.
Barış 3.833' dakika oynamış 48 maç. Geçen sne avrupa şampiyonası ve dinlenme arasının kısıtını da eklersen bir önceki seneyle birleştirmek zorundayız.
Korkunç çok korkunç bir yıpratma süreci bu.
Ortalamaya göre minimum 600 dakika fazla oynamış demek oluyor bu. İcardinin sakatlanmayı işin içine katarsak evet 600 dakikayı oradan almış diyebiliriz geri verecek.

52 maç üzerinden gidersek eğer. 4 mevkide toplamda ortalama 3466 dakikalık bir oyun süresi mevcut. Lig gibi çoğunluğu soft maçların olduğu yerde maçın süresi değil katkıyı öne çıkarmamız lazım. 2800 dakika ortalaması ile çok rahat yedeklerle birlikte 70 dakikalar çıkabilir bir oyuncu için ki bence aslında futbolcuları verimli kullanıp bu şekilde tüm oyunculardan maximum verim almamız gerkiyor.

Bizde 1 oyuncu 3800 dakika oynayacak yedeği 600 dakika oynasa yeter dediğinde yedek olmasa da olura geliyor bu kullanışlı bir yol değil. Her oyuncu ortalama 70 dakika oynasın ve maçların hepsinde yıpratıcı takım olalım bunu amaçlamalıyız.

Ben zaten ana fikrine karşı değildim, hatta senin tartıştığın arkadaşa itiraz eden mesaj yazdım. Sadece geçen hesap edip 50 maç falan olacağını tespit etmiştim, sen 60 yazınca onu düzeltmek istedim. Yoksa elbette rotasyon ve dinlendirme gerekli. Ona göre de kadro gerekli. Orta sahaya güvenilir bir rotasyon oyuncusu için ufak çaplı yangın yapan da benim haftalardır.

benim kızdığım şu.. her halükarda barıştan kazanıyorsun sen.. yunusu falan linç ettiler adam formu çok iyiydi.. 2. 3. sınıf topçular değil bunlar as oyuncular ve ülkenin gözbebekleri.. yurtdışında oynasa bugün gelse 5-6 verirsin.. oliviera 2022 yılında 30 yaşında 4 yıllık kontrat 2.7 milyon yuro alıyordu.. diğerlerini söylemiyorum bile.. barış ne alıyordu ki 3 senedir.. gayet iyi neden sahip çıkılmıyor 10-12 maaş vermiş bir takım üzerinden de ciddi para kazanma planlamalarını güzelce yapıyorsun.. adam sürüne sürüne geldi buralara.. dram sadece oyuncu tarafına yüklenemez.. elindeki barışa şişir nasıl olsa birşeyler yapar diyorsun.. rakip milyonlar harcıyor bulamıyor.. biri de desin elin adamına bunu veriyorum kendi en büyük değerime daha fazla verim. yok 3-4-5-10 kat daha az alsın..
Veriyorsun zaten, 2 hafta önce maaşı 100 milyona çıkartıldı. Daha imza kurumadı.. Avrupa’ya gitse tamam denir hayali var eyvallah denir ve kerem 12 milyona gitti, yutkunduk ama hayali vardı deyip sustum.. bak hocam yukarıda bir mesajımda bir doktorun hakimin (ki bunların yaptığı iş hiç kolay değil) kazancını da belirttim bunun da. Haa daha fazla da kazansın. Ama başkası baz olmaz. Yabancısı şuyu buyu önemli değil. Sözleşme süresi geldi mi otur pazarlığını çatır çatır yap. Ama lig başladı, sen milyon dolarlarına milyon dolar ekle menajerin milyon dolar kazansın, seni sen yapan kulüp kaybetsin.. hak mı bu, adalet mi yada profesyonellik mi?

Kesinlikle satmayıp maaşını 5 milyon yapmak gibi dahiyane bir çözüme gitmeyiz umarım.

Linç yiyecegim biliyorum ama atletik bi oyuncu olması dışında pek bi ekstrası yok artı joker . 40 milyon barış için iyi para 20 milyonlara daha iyisini alırız bence pas teknigi kötü ve karar mekanizmasıda cok iyi değil okadar yani iyi topcu her takımda olmalı ama 40 milyon iyi para

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okurken böyle oldum saskinliktan
Screenshot_20250821_233601_Samsung Internet.webp

Geri
Üst Alt