Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    116
  • Bu anket kapanacak: .
Biz niye Diogo Costa için 20 teklif sunduk mesela şu kısıtlı süre içinde.

Hadi Donna için yoklama yaptın, peki bu hamlenin mantığı neydi hala idrak edemiyorum.

Göle maya çalmaktan ne farkı var?

IMG_8984.webp

Bu herif yerlilerle falan bu mevzuları konuşup çözmüyorsa niye para ödüyoruz buna. Hasan Şaş olsa Barış’ı çözmüştü şuan iyi ya da kötü. Hiç bir ağırlığı yok bunun.

Reis gec kalmamizla alakali bir savunma yapmiyorum o kisimda haklisin zaten .. Su ayriliklara kadroyu daraltiiyoruz seklindeki bakis acisini yanlis buluyorum sadece ..
4 transferimiz adam gibi yapilsa Zaniolo dahil gidenlerin birini aramayiz
Belki ben dogru anlatamadim, benim orada demek istedigim bizim kadromuzun zaten dar oldugu. Yoksa Zaniolo niye satiliyor demek istemedim ama yerine birini de koymuyoruz.

Gecen sezon Baris ve Yunus ile tum sezonu yuruttuk, Yunus sakatlaninca Sallai oynadi hoca da bakti orada olmuyor yine sakat sakat Yunus'a forma sansi verdik.

Suan kanatlar icin Baris-Yunus, diger tarafta Sane-Zaniolo duruyor. Hoca da Sallai'yi sag bekte kullanabilirim diye bakiyor zaten. Buradan bir kanat daha eksilecekse mecbur biri alinmali ama zaman azaldi, kimleri ne zaman alacaklar benim derdim ona. Isim falan da gecmiyor bu bolgeler icin.

dursun baskan son noktayı koymuştur. baris konusunu kapatalım artık.
Şu anki tekliflere istinaden diyordur onu, yoksa olası 50 milyon civarı kasada kalacak bir teklife de satılamaz diyeceğini sanmıyorum.
Sonuçta o paraları reddetip bir de Barış in isteksiz oynadığı bir senaryodaki eleştirileri göze alamazlar
Benzer durum Nelsson da oldu ve şu an sonuç ortada.

Ki zaten birçok anket yapılıyor ve 50 milyon kasaya girecek bir teklife, taraftarın çoğu niye sattınız demez gibi duruyor. Önemli olan ondan sonra yerini nasıl dolduracakları meselesi.

Takım içi denge ne demek yahu 🤣🤣🤣

Sane 9 milyon alıyor diye her futbolcuya zam mı yapacağız.. Bayern'in ve Alman milli takımının oyuncusu olduğu için 9 milyon Euro alıyor.. O adamın ederi o çünkü.. Başka türlü getiremezdin zaten..

Kendi hür iradesi ve beyanı ile sözleşme imzalayıp sonra da utanmadan zam isteyen adamlar ne yapmışlar kariyerlerinde?

Takım içi denge diye saçma sapan, vasat bir yaklaşım olur mu yahu?

3 milyon tavan belirleyelim o zaman.. Getir hadi Sane yi, Osimhen i.. Getirebiliyor musun?

Takım içi denge vs diyerek saçma sapan söylemlerle, bu idmana çıkmayan adamların ekmeğine yağ sürmeyin lütfen..
Acayip valla bunu da hayattan örneklerle savunmaya çalışanlar çıkıyor.
Abi sen bir şirkete girdiginde örnek verelim hatta gittin amazonda yazılımcı oldun googlede 10 sene çalışmış adam geldi senin 3 katı maaşını aldı diye woaw nasıl olabilir mi denilmeli.
Yaptığımız iş aynı kafası oluyor da değil işte.
Garip garip hareketler.

Oynamasın futbol bilgisi çok yüksek oyuncu değil 6 ay sonra bizim verdiğimizin yarısını anca alır.
15 günde gelinen noktaya bak ya.

Benfica Tekmeliğinde Galatasaray formalı kupa kaldırdığı foto olan Kerem her fırsatta kendisine sövenlere gitmek için kulübüne baskı yapıyor 11 ay sonra Türkiye’ye dönmek için.

Barış da Galatasaray mutluluktur diyip Kerem’e vs gönderme yaptıktan 10 gün sonra Morata taktiği ile kulüpten ayrılmak için bütün şartları zorluyor.

Gideceği yer de Araplar. Dönüşte geleceği muhtemel yeri de söylemeye gerek yok bu kadar olay sonrası.

Bu Lammens denen arkadasta ağır balon havası var üstüne Manu istemiş ki kırmızı alarm resmen, uzak durmakta fayda var

Burak bütün camiları dolaştı FT ile kapıştı milli takımda olay çıkardı yemin ediyorum bunlardan daha karakterliydi he.

CL’de falan kendini de ispatlamıştı CL dergisine bastılar herifi. Bir kere gidicem diye olay çıkardığını görmedim. Giderken hüngür hüngür ağlıyordu.

Lemina sorunları çözülmüş Rodolph dün sıkıntı yok dedi
O sorunlar çözüldü de sakatlığı ve ağrıları vardı o yüzden zaten idmana çıkmıyor. Sanchez'inde benzer sorunu var 2 gündür o yüzden onlarda yoktu antrenmanda. Kayseri maçında olmama ihtimalleri yüksek.

Degerini bulan her oyuncu satilmali dusuncesindeyim ben her zaman. Sen Baris’i 45 milyona satip yerine iyi bir oyuncu alirsan hic kimse laf etmez ama bunu yapabilecek bir yonetim yok.

3 tane adam alacaktık, şimdi yeni gelişmelerden sonra ayrılma ihtimali olanlar ayrılırsa zani, barış falan 6 tane adam almamız gerekecek.

şurda kaç gün kaldı ya sıctık

Burak bütün camiları dolaştı FT ile kapıştı milli takımda olay çıkardı yemin ediyorum bunlardan daha karakterliydi he.

CL’de falan kendini de ispatlamıştı CL dergisine bastılar herifi. Bir kere gidicem diye olay çıkardığını görmedim. Giderken hüngür hüngür ağlıyordu.

Göndermesek efsanemiz olmuştu zaten Burak.

Diğer tuttuğu oynadığı takımları hala bizim kader sevmiyor bence.

Ama tabi karakter ayrı 😆😆

Geri
Üst Alt