- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
barış şöyle gsli, böyle büyük gsli derken 2 hafta sonra barışın bize çektiği hainlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama bir diğer mesajda sahibi çok zengin yazılmıştı. O mesajla birleştirince belki bütçeleri yüksektir diye düşündüm.Net bir bütçeleri yok.
5 büyük takım fona bağlı ve overall bir bütçe var. Transfer edilmek istenen oyuncunun uygunluğuna bağlı olarak fon onaylıyor ya da onaylamıyor transferi.
Bana saçma gelen bunlar öyle çok da para harcamadılar, Arap ligine daha bir estetik adam istersin zaten mücadele gücü zayıf bir lig. En yüksek harcama talebini Barış için yapmaları biraz garip geldi, tabii Galtier etkisi olabilir.
Çok iyimsersin maalesef.Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazım
Aynen her dediğinin çıktığı gibi bu da çıkar. Kesin.Ahahha haziranda dediğim çıkacak gibi
Manu bi kaleci alır onana veya altay dan birini bize kitler demiştim.
Şaka maka harbi olacak gibi ya la
Böyle çaresizlik görmedim arkadaş
Menajerleri. Menajer olayı dünya genelinde bu sıkıntılara sebep oluyor, Fifa'nın soksok işlerle uğraşacağına bu işe çare bulması gerekiyor.beni en çok şaşırtan barış ve keremin kendlerini gördükleri yerler
2 sene top oynayıp nasıl bu kadar göt kalkıklığı yaşayıp galatasaraya rest çekme ve son hafta yarı yolda bırakma cesaretleri buluyorlar anlamıyorum
bu adamlar galatasaray tarihinde ilk 100e filan bile girmeyecek adamlar nasıl böyle coşuyorlar
kim veriyor bunlara bu cesareti acaba
ne demişbu işin tek olumlu olayı hatipoğlundan kurtulacağız galiba
dursun hatipığluna ağır girmiş
Aynen her dediğinin çıktığı gibi bu da çıkar. Kesin.
ne demiş
Sahibi Arap prensi de o iş öyle değil işte, yatırım fonunun kontrolünde o 5 kulüp.Bilmiyorum ama bir diğer mesajda sahibi çok zengin yazılmıştı. O mesajla birleştirince belki bütçeleri yüksektir diye düşündüm.