Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Net bir bütçeleri yok.

5 büyük takım fona bağlı ve overall bir bütçe var. Transfer edilmek istenen oyuncunun uygunluğuna bağlı olarak fon onaylıyor ya da onaylamıyor transferi.

Bana saçma gelen bunlar öyle çok da para harcamadılar, Arap ligine daha bir estetik adam istersin zaten mücadele gücü zayıf bir lig. En yüksek harcama talebini Barış için yapmaları biraz garip geldi, tabii Galtier etkisi olabilir.
Bilmiyorum ama bir diğer mesajda sahibi çok zengin yazılmıştı. O mesajla birleştirince belki bütçeleri yüksektir diye düşündüm.

Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazım
Çok iyimsersin maalesef.

Transferin son günleri bir çok takımda oluyor sıkıntılar.

suudi kralı prens selman barış transferini bitirin talimatı verirse biter

Araplar Osimhen'e gelince para buluyordu aynı yerden bize de bulsunlar çok istiyorlarsa

beni en çok şaşırtan barış ve keremin kendlerini gördükleri yerler

2 sene top oynayıp nasıl bu kadar göt kalkıklığı yaşayıp galatasaraya rest çekme ve son hafta yarı yolda bırakma cesaretleri buluyorlar anlamıyorum

bu adamlar galatasaray tarihinde ilk 100e filan bile girmeyecek adamlar nasıl böyle coşuyorlar

kim veriyor bunlara bu cesareti acaba

Ahahha haziranda dediğim çıkacak gibi

Manu bi kaleci alır onana veya altay dan birini bize kitler demiştim.

Şaka maka harbi olacak gibi ya la

Böyle çaresizlik görmedim arkadaş
Aynen her dediğinin çıktığı gibi bu da çıkar. Kesin.

beni en çok şaşırtan barış ve keremin kendlerini gördükleri yerler

2 sene top oynayıp nasıl bu kadar göt kalkıklığı yaşayıp galatasaraya rest çekme ve son hafta yarı yolda bırakma cesaretleri buluyorlar anlamıyorum

bu adamlar galatasaray tarihinde ilk 100e filan bile girmeyecek adamlar nasıl böyle coşuyorlar

kim veriyor bunlara bu cesareti acaba
Menajerleri. Menajer olayı dünya genelinde bu sıkıntılara sebep oluyor, Fifa'nın soksok işlerle uğraşacağına bu işe çare bulması gerekiyor.

Aynen her dediğinin çıktığı gibi bu da çıkar. Kesin.

Noldu gümrük maçında barışın tripleri derken gülüyordunuz bana, noldu

Geldi mi şimdi herkes dediğime

Daha icardi nin egosu yüzünden osi nin kaprisleri olacak sırada,

bekleyip görelim şamatayı bakalım bu sene.

Millet kıs kıs gülecek bize

Beni Barış işinden çok Lemina işi endişelendiriyor. Orta saha zaten yok takımda hadi gitti Bissouma bile alsan onun verdiklerini verebilir mi bence şüpheli bu iş daha fazla can yakar, Barış'ı mevcut kadro bile tolere edebilir ama Lemina yerine adam alsan bile kotarır mı bilemiyorum onu tutmalıyız.

Geri
Üst Alt