Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Sané faal olarak Alman MT oyuncusu ve hala sure buluyor orada. Keza buraya gelmeden once de yillarca Bayern'de oynadi. Kulubeyi sicak tutmadi yani onu da ekleyelim.

Sen bu tarz birini getirirsen bir defa yildiz statusunde oyuncu transfer etmis oluyorsun, ona gore de maasi olacaktir elbet. Boyle bir oyuncuya da sen Baris'tan formayi alabilirmisin zaten denmez, cunku cikip oynayacak bu kadar basit. Yedek icin alinmadigini hem kulup hem kendisi de biliyor.

Soyle ornek vereyim, yarin diyelim Vinicius Real Madrid ile ters dustu, bildiginiz sol acik kendisi Baris gibi, aldik diyelim. Nasil aldigimiz onemli degil ama aldik, kendisine de 15 milyon euro maas verdigimizi dusunun. Simdi bu cok mu diyecegiz , yok takim dengesi falan?

Senin hangi yerli oyuncun bu seviyelere ulasmis bana onu soyleyin? Varsa bilelim. Yok Baris bizim Super Ligde cosuyor diye o paralari vereceksek yakinda batariz zaten.
Bu yaklaşım çok da doğru değil, parayı geçmişine değil bugününe ödersin. Sane’ye ödenen maaş da kariyerden ziyade bonservissiz olmasıyla alakalı. Avrupa’da benzer kontratı bulamadı.

Bu Osimhen için de geçerli, sen Liverpool ile aynı parayı versen onlara giderdi.

Barış’ın menajer ağzıyla iş yapması ne kadar yanlışsa, oyuncuların geçmişine göre hakediş değerlendirmek de o derece yanlış. Sane eski Sane olsa Bayern istediği parayı verirdi keza.

Barış takımın en çok iş yapan topçularının başında ve 2 senedir de çok istikrarlı, günübirlik de değil. Yarın Sane aldığı paranın topunu oynamazsa ondan daha iyi oynayan adam bu niye bu kadar alıyor der, bu hep böyledir.

böyle çakallık yapan adama kırgın olmam, kızgın olurum. Parasını getirsin ne hali varsa görsün.

Kaleci, stoper, orta saha sorunu çözmeden barış sorunu çıktı. Yönetim ne yapmakta ? Neyi zaman kaldı, dünyanın en pahalı kombine ve formasını alıyor taraftar ülke ekonomisine göre. Sponsorluk diyorsunuz, nedir sorun? 10 gün kaldı ya 10 gün. Şovunuz bitmedi mi hala ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bora sen Galatasaray maçlarını izlediğine emin misin? Eğer izliyorsan şöyle bir cümle kurmazsın.
Anlamıyorsun henüz elestirmiyorum.Cok erken.
Herşey belirsiz diyorum.Lutfen anlarmisin.???Eleştiri için henüz çok erken.En çok ben istiyorum başarılı olsun diye.Ama Barış tukaka edilebilecek bir oyuncu degillll.Anlatabiliyormuyum.

Sané faal olarak Alman MT oyuncusu ve hala sure buluyor orada. Keza buraya gelmeden once de yillarca Bayern'de oynadi. Kulubeyi sicak tutmadi yani onu da ekleyelim.

Sen bu tarz birini getirirsen bir defa yildiz statusunde oyuncu transfer etmis oluyorsun, ona gore de maasi olacaktir elbet. Boyle bir oyuncuya da sen Baris'tan formayi alabilirmisin zaten denmez, cunku cikip oynayacak bu kadar basit. Yedek icin alinmadigini hem kulup hem kendisi de biliyor.

Soyle ornek vereyim, yarin diyelim Vinicius Real Madrid ile ters dustu, bildiginiz sol acik kendisi Baris gibi, aldik diyelim. Nasil aldigimiz onemli degil ama aldik, kendisine de 15 milyon euro maas verdigimizi dusunun. Simdi bu cok mu diyecegiz , yok takim dengesi falan?

Senin hangi yerli oyuncun bu seviyelere ulasmis bana onu soyleyin? Varsa bilelim. Yok Baris bizim Super Ligde cosuyor diye o paralari vereceksek yakinda batariz zaten.
Sane free geliyor birde tabiki de maaşı yüksek olacak.

Acilen yerli kanat almamız lazım.

Bana kalsa en az 2 adet alırım. Tutmazsa birini devre arası kiralarim.

Baris yüzünden transferler unutuldu gene. Yonetim uyuma artik zaman kalmadi

Asla 2 maç adına konuşmuyorum biliyorsun.Yapacaklari iyi yada kötü anlamda meçhul.Ziyech örneği varken insan tereddüt ediyor.Ama yüz ifadesinden mutsuz olduğu kesin.
Sanenin mi? Yav o herif hep öyle yapma etme allah aşkına.
Sane bu lig için ciddi derecede üstünde bir futbolcu. Ziyech ile kıyaslamak da hakaret olur. Tüm ömründe normal hayatında bile melankolik bir herif ziyech tabi bu yaşamı gençliğinde yaşadıklarıyla falan ilişkili durum.
Sanenin sosyal hayatı bile ikonik. Giyim tarzından eşinin stiline kadar farklı bir yaşamı var. Diğeri esenler mültecisi gibi takılıp ot çeken herifin tekiydi.

Bir maden şirketinde madenci işci ile o şirketin Ceosu neden farklı maaşlar aliyor ? Madenciye yazik değil mi?
Hocam maden işçisi ile CEO aynı isimi yapıyorlar.Resmen alakaya çay demle ve iki maden iscisini karşılaştır lütfen.Ceo ne alaka.Sane CEO mu yaaa.Tovbe haşa.

Yapılacak şey belli.

Sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakıp bu neom denilen çöl farelerini de fifaya şikayet edip süründereceksin.

Ama tabi ilk önce bunları yapacak adam lazım bu kulübe.

Bu yaklaşım çok da doğru değil, parayı geçmişine değil bugününe ödersin. Sane’ye ödenen maaş da kariyerden ziyade bonservissiz olmasıyla alakalı. Avrupa’da benzer kontratı bulamadı.

Bu Osimhen için de geçerli, sen Liverpool ile aynı parayı versen onlara giderdi.

Barış’ın menajer ağzıyla iş yapması ne kadar yanlışsa, oyuncuların geçmişine göre hakediş değerlendirmek de o derece yanlış. Sane eski Sane olsa Bayern istediği parayı verirdi keza.

Barış takımın en çok iş yapan topçularının başında ve 2 senedir de çok istikrarlı, günübirlik de değil. Yarın Sane aldığı paranın topunu oynamazsa ondan daha iyi oynayan adam bu niye bu kadar alıyor der, bu hep böyledir.
Avrupa takimlarina gore daha fazla vermemiz gerektigi dogru ama bu gecmisine donuk yatirim olayini tam olarak oyle kabul edemem, cunku oyuncu sana "bak ben bunlari yaptim/basardim benim piyasam da bu kadar eder" diyor, zaten ona gore maas beklentisi oluyor.

Elbet yasi da ele almak lazim, sen kac yasinda aldin kac sene oynatirim diyebilirsin bunlarin hepsi bir faktor ama bu yabanci oyuncularin yerli oyunculardan daha fazla maas alacagi gercegini degistirmiyor. Bizim kiytirik ligi haric uluslararasi basarisi olmayan oyunculara milyon eurolarca maas verilemez zaten ben sahsen genel olarak yerli oyunculara bir limit konulmasi lazim diyorum. O limiti astigi an yollari ayirmak lazim yoksa basina problem olabiliyorlar.

Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Yarın Barış Abdülkerim gittiğinde umarım aramayiz.
sözleşmeyi 29.07.25'de yeniledi. 22. günde mi farketti bu olayı?
Kıyasları doğru yapmak gerek; elma-elma / kiraz - kiraz

50-60a gidiyoraa baris söyle kadro beklerim

Atubolu
Singo sanchez akanji Eren
Torreira Lemina
Sane Lookman Yunus
Osimhen

Lookmani 50-60a satmaya ok atalanta
Akanji icin zaten bütce var anlasilan

Diger satilanlarla da Singo aliniyor
Ya 50 milyona Lookman alabilecek gücümüz olduğunu nasıl hayal edebiliyorsun, gerçekten ilginç. Bi Osimhen'e 75 verdik diye bu paraları başkaları için de verebileceğimizi zannetmen...

Geri
Üst Alt