Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Cuesra'da kap bu gün gelecekti o da kaldı mı ne oldu?

Neyin nezaketini gösteriyor yav. Kendi malını mı dağıtıyor millete. Böyle şeyin sözü verilmez

söz dediğiniz ne abi

önünü kapatmayız demiş

hatipoğluna kadar yüzlerce yönetici yapmıştır böyle şeyler

burdan istediğin anda istediğin fiyata gidersin anlamı çıkmaz

hatipoğlu sevilmiyor diye buradan barışa haklılık payı filan çıkmaz

muhtemelen o konuşma kavukçu ile olsa erden timur ile olsa ali dürüst ile olsa onlar da barışcım senin kariyer hedeflerine uygun bizim çıkarlarımıza uygun teklif gelirse önünü kapatmayız derdi

barış gerekirse köyüme dönerim demiş

seni köyüne göndermeyen kulubun !!!!

Adamın hatasını anlayıp ders alması (o da alacaksa) belki 3-5 aylık, belki 1 yıl, belki yıllar alacak bir süreç. O zamana kadar hiç de "ben ne yaptım" demeyecek, mutsuz ve kulübe diş bileyip içeride huzursuzluk yaratan bir oyuncu olarak duracak. Üstelik oyuncular oyuncu tarafını tutmaya meyillidir ve "söz verdiler yapmadılar" hikayesi işlenecek oyuncular arasında. Acayip bir aidiyet gösteren Osimhen dahil herkes "sözlerinde durmadılar" diye yazacak kenara, sezon boyunca yönetilmesi gereken tüm süreçlerde (mesela Osimhen-Icardi dengesi) falan hep Barış mevzusu akıllarında olacak. Anca kulüp stratejik şekilde bir miktar sorumluluğu üzerine alıp Barış'ı biraz olsun mutlu ederek takımda tutarsa o zaman bunların önüne geçmiş olursun. "Evet bir söz vermiştik ama zamanlama çok ters denk geldiği için bir karar almak zorunda kaldık, yine de değerli oyuncumuzu üzmemek için bir miktar taviz verdik ama bundan sonra bu tarz konular erken zamanda daha profesyonel ele alınacak" mesajı verilmeli.

Benim düşüncem böyle.
Fikrine saygı duyuyorum ama en geç milli maç arasından sonra pişmanlık başlar yavaş yavaş yol yapar.
Zaten kulüp içnde de tavır yiyecek yalnızlaşacak psikolojisi bozulacak. Kulüp bu süreçte barışsız da mutluyuz imajını bir verdiğinde ilk papaz olacağı iki menajeri olacak. Öyle çok uzun sürmeyecektir çünkü kaybedeceği her zaman kendisine eksi yazar.
26 yaşına geliyor oynayarak güce dayalı bir futbolu var. 3-5 maç oynadığında oynayacağı ilk maçta tüm koordinasyonun yok olduğunu görür görmezse zaten bazı abileri araya girip mal mısın olum diye anlatırlar.
Saadet 10 maç oynamasın ne hala geleceğini sara sakatlık dönüşü performansına bakarak anlayabiliriz. Saraya bakmayalım barışın geçen sene sezon başına bakalım topu ayağında tutamıyordu dengesini tutamıyordu. İstediği kadar antrenman yapsın topla oynasın, koşsun, bireysel güçlensin maç olmadığında yaptığı her çalışma havada kalır o nedenle bir futbolcunun en büyük korkusu maç yapamama duygusudur.

Geri
Üst Alt