- 22 Ağustos 2010
- 29.323
- 31.005
- 2.638
Dursun, NEOM denen takımın transfer heyetine şundan çekmeli:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da hoca düşünsün bir zahmet ehtiyar. Oynamasın arkada açık şekilde mesela.Bu takim başabaş oynayabilirde biz arkası açık oynarsak o mac bize eziyet gelir
Var da juvede oynuyor işteBaris'in ikamesi Turk yok.
Tek korkum rte nin devreye girip bırakın çocuğu gitsin demesi ve yönetimin barış alper 'i sudan ucuza yollaması.
Fenerin nenfikanin defansif snlsyislari iyiydi. Öyle oynanak lazım. Bizim hücum fenerden iyi her türlü gol buluruz. Duran toptan buluruz hiç olmadiOnu da hoca düşünsün bir zahmet ehtiyar. Oymayasın arkada açık şekilde mesela.
Alirsin onu 80-90'aVar da juvede oynuyor işte
Neyin nezaketini gösteriyor yav. Kendi malını mı dağıtıyor millete. Böyle şeyin sözü verilmez
Herkes her seyi unuttu gundeme dair , baskana haber vermeden isemeye bile gidilmiyor galiba.Cuesra'da kap bu gün gelecekti o da kaldı mı ne oldu?
En hayırlısı olurYeni kaleci Sommer olacak gibi, Cago görüşme planlandı demiş.
bizden beterleride var
halimize yinede bin şükür
bunlar nasıl bir kulup lan
Sadece var dedim alabiliriz demedimAlirsin onu 80-90'a![]()
Dua edelim de 1 yıl idare edecek kadar pili kalmış olsun.En hayırlısı olur
Fikrine saygı duyuyorum ama en geç milli maç arasından sonra pişmanlık başlar yavaş yavaş yol yapar.Adamın hatasını anlayıp ders alması (o da alacaksa) belki 3-5 aylık, belki 1 yıl, belki yıllar alacak bir süreç. O zamana kadar hiç de "ben ne yaptım" demeyecek, mutsuz ve kulübe diş bileyip içeride huzursuzluk yaratan bir oyuncu olarak duracak. Üstelik oyuncular oyuncu tarafını tutmaya meyillidir ve "söz verdiler yapmadılar" hikayesi işlenecek oyuncular arasında. Acayip bir aidiyet gösteren Osimhen dahil herkes "sözlerinde durmadılar" diye yazacak kenara, sezon boyunca yönetilmesi gereken tüm süreçlerde (mesela Osimhen-Icardi dengesi) falan hep Barış mevzusu akıllarında olacak. Anca kulüp stratejik şekilde bir miktar sorumluluğu üzerine alıp Barış'ı biraz olsun mutlu ederek takımda tutarsa o zaman bunların önüne geçmiş olursun. "Evet bir söz vermiştik ama zamanlama çok ters denk geldiği için bir karar almak zorunda kaldık, yine de değerli oyuncumuzu üzmemek için bir miktar taviz verdik ama bundan sonra bu tarz konular erken zamanda daha profesyonel ele alınacak" mesajı verilmeli.
Benim düşüncem böyle.