Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
hıyarin teki fln ama ii konusmus surda

dün atıp tutuyordu yönetime MAL

ne bir omurgası var ne bir prensibi
rüzgara göre yön alıyor

bende sallıyorum ama bana kimse diyemezki rüzgara göre sallıyorsun
düşmanlarım belli okan hatip emre utkucan be tüm yeteneksiz futbolcular
işini iyi yapmadıklarına inanıyorum
ha yarın işlerini iyi yaparlar yeri gelir överimde!

insanda omurga olacak sallıyorsanda edebinle salla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün Lammensle ve kulübüyle anlaştığımızı dünyada bir tek Burhan Can Terzinin bildiği gibi bugün de Akanji ile anlaştığımızı dünyada bir tek Emre Kaplan biliyor, bir de Haginewz. Ornstein gel de habercilik öğren babalarından.

Son düzenleme:
Ben soğudum Barış’tan,
Güven çabuk sarsılır, bundan sonra da eskisi gibi güvenebilmem mümkün değil ona artık.
Giderse gitsin, kalırsa asla eskisi gibi olmayacak zaten, ne performansı ne de taraftar ile olan bağı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba UEFA'ya rica etsek de şampiyonlar ligine katılmasak mı paramızı versinler bizim yerimize başka bi takım alsınlar.

şuan ki kadro

okan buruk karışmazsa

konferansda final oynar
uefada çeyrek yapar
clde ilk 24 giremez

gerçekler bunlar

okan buruk karışırsa

konferansda çeyrek
uefada 20-24 sıralamada
clde sonuncu

NET

Twitter muhabirlerine maruz kaldıkça insanın zekasının gerilememesi mumkansiz
Dozajı azaltalim

Salsana City kardeş o zaman Ederson'u. Bu iş 25 milyon euro bonservis + 5 bonus(yarısı zor) Akanji+ Ederson'a gidiyor gibi görünüyor. Sanki 2 transfer böyle olacak sonra 1 tane u23 orta saha alacağız ve kapatacağız gibi hissediyorum. Barış kalacak bence. Pep'in açıklamaları, Donna'nın vedası üstüne bu haber bana öyle hissettirdi.

şuan ki kadro

okan buruk karışmazsa

konferansda final oynar
uefada çeyrek yapar
clde ilk 24 giremez

gerçekler bunlar

okan buruk karışırsa

konferansda çeyrek
uefada 20-24 sıralamada
clde sonuncu

NET
Konferans da çeyrek bile oynayamayız. Neyse bir şey demek istemiyorum boş yere ceza alacağım Galatasaray hocasına hakaret olacak yoksa hoca bile değil ya neyse

Salsana City kardeş o zaman Ederson'u. Bu iş 25 milyon euro bonservis + 5 bonus(yarısı zor) Akanji+ Ederson'a gidiyor gibi görünüyor. Sanki 2 transfer böyle olacak sonra 1 tane u23 orta saha alacağız ve kapatacağız gibi hissediyorum. Barış kalacak bence. Pep'in açıklamaları, Donna'nın vedası üstüne bu haber bana öyle hissettirdi.

Sen kullanıyorsun ya arabayı city, dalga mı geçiyorsun

edersondan çok soğudum
Ederson isim olarak büyük bir kaleci hatta idol kaleci denebilecek biri ama ihtimal dahilindeyse her türlü Tzolakis'i isterdim. Lakin çıkan haberler baktığımızda ve birbirine bağladımız da 2-3 güne Ederson+ Akanji here we go olacak gibi sanki. Bu gün Donna veda etti, 11'de olacak diyen Pep yarın bakacağız demeye başladı üstüne Fransız medyasının haberi. Akanji+ Ederson paketi olacak işaretleri gibi.

hıyarin teki fln ama ii konusmus surda
Karakullukçu yasaktir
"Üç kişi bir araya gelmişler. Neom’a denmiş ki: “Galatasaray'a sakın büyük para vermeyin. Zaten 30’a verir, 25-30 milyon civarı bir teklife bırakır” demişler! Üç kişi bir araya gelmişler, Neom’a: “Galatasaray’a sakın büyük bir para vermeyin. Galatasaray’a vereceğiniz parayı bize verin” demişler!" :asd:

Doğaçlama mı yoksa önceden mi yazıyorlar bunları 🤔

Geri
Üst Alt