Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Satmadı en azından Galatasarayı para için. Gel dedik geldi yedeksin dedik oturdu ses etmedi. Levent Tüzmen orada ayıp etti.

vallah levent abim orada yanlış yaptı

aslında suçlu okan burukdu

torreira sakatlanmışdı

ortasaha yine aldırmadı o önelemelerinde kan kustuk kan!

suçu berkans attı halbuki suçlu belliydi

vallah levent abim orada yanlış yaptı

aslında suçlu okan burukdu

torreira sakatlanmışdı

ortasaha yine aldırmadı o önelemelerinde kan kustuk kan!

suçu berkans attı halbuki suçlu belliydi
Senin okanla ne derdin var kişisel bir sorun mu yaşadın nedir bu okan nefreti

Ali Naci Küçük: "Size bir detay anlatayım. Dün sohbette öğrendim. Davinson Sanchez, Galatasaray yönetimine gelip 'Benden memnun musunuz?' diye sorduktan sonra 'Ben burada kalmak istiyorum. Burada mutluyum. Sizden tek bir isteğim var, maaşımı 5 milyon euro seviyesine yaklaştırın, ben futbol hayatımı Galatasaray'da noktalayayım' diyor. Kısaca açgözlülük yapmıyor. Galatasaray da takdir ediyor, kontratı sunuyor ve imzalar atılıyor."

Gerçek hayatta böyle konuşmalar yapılıyor mu ?

Dün Lammensle ve kulübüyle anlaştığımızı dünyada bir tek Burhan Can Terzinin bildiği gibi bugün de Akanji ile anlaştığımızı dünyada bir tek Emre Kaplan biliyor, bir de Haginewz. Ornstein gel de habercilik öğren babalarından.
Ali Naci de benzer haber verdi. Bonservis ve maaş yönetimin istediği miktarlara düşmüş diye. Tek problem kira+satın alma maddesiymiş.

sosyal medyada bazı kadrolar görüyorum
kaan'ı ya da berkan'ı ortaya yazmamak için yunus'u 10 numara yapmışlar, sara'yı geriye çekmişler, sallai kanatta, kaan sağ bekte
e babalar hani orta saha lazım değildi
yedeğe yazdığımız adamı oynatmamak için takıma 10 takla attırıyoruz

Berkan ve Kaan hiçbir şekilde düşünülmüyorsa neden kadrodalar ? Yedek için uygun isimler işte.

Ben anlamıyorum her türlü şerefsizliğe çirkefliğe rakibinin fedarasyonun hakemlerin adiligine rağmen ligte 3 senedir kanırta kanırta sampiyon olmuş ve onunla tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar rakipletine üstünlük kurmuş ve bunu bu yönetime rağmen yapmış bir hocaya habire hakaret edenler var.Bak varya sizin gibilere skibbe safting gibi hocalar bile layık değil

Senin okanla ne derdin var kişisel bir sorun mu yaşadın nedir bu okan nefreti

söylediklerimde bir yanlışmı var?!
gitti acun kankisiyle maç ayarladı
torreira sakatlandı
ortasahada aldırmadı
o önelemelerde kan kusmadıkmı?
zalgirisler fln neler çektik

Florya'nın girişinde bir söz var.
Sizi buraya getiren yeteneğiniz ama kalıcı olmanızı karakteriniz sağlar diye.
İlk iç saha maçında tribünde devasa bir pankart olmalı bu söz.

Adam zaten gitmek istiyor, kalıcı olmak değil :)

söylediklerimde bir yanlışmı var?!
gitti acun kankisiyle maç ayarladı
torreira sakatlandı
ortasahada aldırmadı
o önelemelerde kan kusmadıkmı?
zalgirisler fln neler çektik
Ben okan hata yapmadı demem var hataları ama doğruları bize yaşattığı mutluluklar çok daha fazla avrupa olayına gelince sanki okandan önce her sene yarı final oynuyorduk. Herkes eleştirilir ama senin ki nefret. Okan hocadan bu kadar nefret eden bir güruh daha var febeliler ve bejekeliler

Ben anlamıyorum her türlü şerefsizliğe çirkefliğe rakibinin fedarasyonun hakemlerin adiligine rağmen ligte 3 senedir kanırta kanırta sampiyon olmuş ve onunla tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar rakipletine üstünlük kurmuş ve bunu bu yönetime rağmen yapmış bir hocaya habire hakaret edenler var.Bak varya sizin gibilere skibbe safting gibi hocalar bile layık değil

seninde anlamadığın şu

erden timurun kurduğu kadro ve vizyonla oldu bunlar

biraz iyi kadro olunca ismail malı bile şampiyon oluyordu neredeyse!

artı yönleri
futbolcularla iyi geçiniyor
fbyede şansı tutuyor
ligde hucum oynatıyor

eksi yönleri
vizyonu gsye yetmiyor
taktik açıdan güvenç kurtar seviyesinde olduğu için avrupada çuvallıyor oradını türk ligi sanıyor
maçları okuyamıyor
tembel
vizyonu yetmediği içinde herşeyi geç görüyor

seninde anlamadığın şu

erden timurun kurduğu kadro ve vizyonla oldu bunlar

biraz iyi kadro olunca ismail malı bile şampiyon oluyordu neredeyse!

artı yönleri
futbolcularla iyi geçiniyor
fbyede şansı tutuyor
ligde hucum oynatıyor

eksi yönleri
vizyonu gsye yetmiyor
taktik açıdan güvenç kurtar seviyesinde olduğu için avrupada çuvallıyor oradını türk ligi sanıyor
maçları okuyamıyor
tembel
vizyonu yetmediği içinde herşeyi geç görüyor
Eksi yönleri tamamen saçmalık adam geçen sene 1 tane mağlubiyet aldı ama taktik falan yok he ya Allah aşkına sacmalamayalim. Okan hoca bana göre bugüne kadar ki en büyük hatası geçen sene özellikle Avrupa maçlarında muslerayı oynatmasıydi. Tamam muskera efsanemiz ama geçen sene kalede özellikle avrupada günay olsaydı biz belkide kupaya uzanirdik

Ben okan hata yapmadı demem var hataları ama doğruları bize yaşattığı mutluluklar çok daha fazla avrupa olayına gelince sanki okandan önce her sene yarı final oynuyorduk. Herkes eleştirilir ama senin ki nefret. Okan hocadan bu kadar nefret eden bir güruh daha var febeliler ve bejekeliler

3 milyon euro alıyor! birde biatmı ddeceğim!

işini doğru düzgün yapsın kimse sallamaz

yetersiz yapıyor ki insanlar güvenmiyor bu yüzden

birde doğruyu göstermeye çalışanlarla inatlaşıyor yok 12 kişimi oynayacağızlar, baskı transferi ne zaman işimize yaramışmış bak bak suçu taraftara atıyor
alaydın ya adamları son güne bırakırsan tabiki yanlış adamı alırsın!

güven vermediği için en zengin dönemimizi heba edecek diye korkuyor insanlar doğal olarak bende dahil

ayriyeten geçmişden kalma sevmeme olayımda var o doğru

3 milyon euro alıyor! birde biatmı ddeceğim!

işini doğru düzgün yapsın kimse sallamaz

yetersiz yapıyor ki insanlar güvenmiyor bu yüzden

birde doğruyu göstermeye çalışanlarla inatlaşıyor yok 12 kişimi oynayacağızlar, baskı transferi ne zaman işimize yaramışmış bak bak suçu taraftara atıyor
alaydın ya adamları son güne bırakırsan tabiki yanlış adamı alırsın!

güven vermediği için en zengin dönemimizi heba edecek diye korkuyor insanlar doğal olarak bende dahil

ayriyeten geçmişden kalma sevmeme olayımda var o doğru
Kendi adına konuş ben Okan hocaya güveniyorum. Onun şanssızlığı Erden Timur ile çalışamaması. Bu yönetime rağmen inanılmaz başarılı bir hocamız var.Gittiginde anlarsın kiymetini

Eksi yönleri tamamen saçmalık adam geçen sene 1 tane mağlubiyet aldı ama taktik falan yok he ya Allah aşkına sacmalamayalim. Okan hoca bana göre bugüne kadar ki en büyük hatası geçen sene özellikle Avrupa maçlarında muslerayı oynatmasıydi. Tamam muskera efsanemiz ama geçen sene kalede özellikle avrupada günay olsaydı biz belkide kupaya uzanirdik

akıncığım ligde ki kadro farkını niye yok sayıyorsun?!

ligde hucum+kaliteli topçu oldumu dediğim gibi ismail malı bile şampiyon lluyordu neredeyse

okadarını okanda biliyor

ama mesela o maçlarla ilgilide değişikliklerde fln maçı iyi okuyamadığı için ne hatalar yaptı!

Geri
Üst Alt