Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Kendi adına konuş ben Okan hocaya güveniyorum. Onun şanssızlığı Erden Timur ile çalışamaması. Bu yönetime rağmen inanılmaz başarılı bir hocamız var.Gittiginde anlarsın kiymetini

gittiğinde takımı çöplüğe çevirşrse tabiki öyle düşünürsünüz
ama kaliteli kadro olayı devaö ederse hamza hamzaoğluda tdlik yapar no problem

akıncığım ligde ki kadro farkını niye yok sayıyorsun?!

ligde hucum+kaliteli topçu oldumu dediğim gibi ismail malı bile şampiyon lluyordu neredeyse

okadarını okanda biliyor

ama mesela o maçlarla ilgilide değişikliklerde fln maçı iyi okuyamadığı için ne hatalar yaptı!
Biz seninle Okan hoca konusunda asla aynı paydada olamayiz. Okan hoca babamın oğlu değil onu seviyorum çünkü Galatasarayı başarılı kılıyor.

Okan hocanın hatada ısrar etmesi ayrı bir fecaat. Keremi oynatmak da ısrar etmesi bana çok dokunuyor. Mertens varken tutup keremi oynatmasi. Bayern kopenhag maçlarında turu getiren Mertens yerine tutup keremi oynattı. Grupta kazandığımız maç da Mertens sayesinde olmuştu. Sonra okan hoca oyunu geç okuyor. Hangi oyuncu oyundan düşmüş ben biz tribünden görürken okan hoca maalesef göremiyor ve klişe bir şekilde gol yedikten sonra oyuncu alıyor. Maç içinde sabit bir taktikle oynaması da eksi. Sürekli ön alan presi oyuncu mu dayanır. Artıları tescillilere karşı dominasyonu Sürekli atak düşünmesi seyir zevki yüksek futbol oynatmasi. Avrupada başarılı olsa rahat baş üstü takım yapar.

Bu arada barış hakkında şunları söylemem gerek. Bırakın gitsin nereye gidiyorsa. Bundan sonra bize faydalı olmaz maalesef. Fizik olarak bize kattıklarıni asla inkar etmiyorum. Barışı değerlendirmek için geçen seneki rigas maçını izleyin derim. Neden o maç berabere bitti kimin yüzünden gol yedik. Dolar yeri. Aslolan Galatasaray'dir.

Hiç ihtimal vermiyordum şu hareketlere. Büyük hayal kırıklığı yaşattı taraftarına da camiasına da. Direkt kadro dışı direkt. İstenilen fiyat geldi geldi, gelmedi ibreti âlem için ağzıyla kuş tutsa en az yarım sezon alt yapı ile sabahın 7'sinde başlatacaksın idmanlara. Kimler gelip geçti buradan, sen kimsin hırbo ?

messi'yi değerlendirmek için açın 2012deki chelsea maçını izleyin o tur niye gitmiş kim penaltı kaçırmış

daha neler okuyacağız allah bilir rigas maçını izleyecekmişiz

Barış satılırsa 3 sene dönemez maddesi falan istemiyorum. 3 sene sonra da Barış Türkiye'de rüzgar gibi eser.

Galatasaray dışında Türkiye'den bir takıma satılırsa 30m Euro tazminat+ sonraki satıştan %30 pay olması gerekiyor.

Bir türlü yapılamayan kritik transferler ve saçma sapan transfer süreçleri/haberleri, zaten güven vermeyen yönetimin irili ufaklı göze batar hale gelmesi, Hakan süreci üstüne Kerem sürecinin bu kadar gündem olması, yine yeniden CL'ye yeterli kadro planlamasını yapamadan gireceğimiz fikrinin yavaş yavaş oturması ve nihayet bu Barış olayı falan derken en hevesli girdiğim, biraz da kötü günler geçirirken kafayı dağıtıp toplamama yardım etmesini umduğum futbol sezonundan nerdeyse başlamadan tiksindirdiler. Kura için bile heyecanlanmıyorum dünden beri...

Siz oksn burukun neyini tartisiyorunuz? Üc yildir ligin cok üstünde bir kadrosu var, o kadro elinde olmasaydi sampiyon olurmuydu? Tabiki hayir, cünkü yetersiz bir hoca. Kadro gücü ile avrupada sov yaparim saniyor ama dandik takimlar bile bize ders veriyor, cünkü orda bireysel yetenekle cözmüyorlsr bu isi takim oyunu ile yapiyorlar bu isi.

Barisa gelince gercekten yillik 10 milyon maas alacaksa 4 yillik kontrat olacaksa her yil 2.5 milyondan vazgecip toplamda 10 milyonu Galatasaraya birakacak ve bu dekilde herkes memnun kalacak. Yoksa begenmedin Galatasarayin alt yapisinda futbola devsm edecek.

Bugün artık gelenler tarafında somut bir iki gelişme olsa iyi olur. Kayseri maçı çok garip olacak

3-4-3

Denesek keşke şu maç.
Barış satılırsa 3 sene dönemez maddesi falan istemiyorum. 3 sene sonra da Barış Türkiye'de rüzgar gibi eser.

Galatasaray dışında Türkiye'den bir takıma satılırsa 30m Euro tazminat+ sonraki satıştan %30 pay olması gerekiyor.
3 sene Arabistan’da kalsın bak bakalım yürüyecek hali kalıyor mu…

Üst düzey ligden gittiği an o etkisi biter.

Eksi yönleri tamamen saçmalık adam geçen sene 1 tane mağlubiyet aldı ama taktik falan yok he ya Allah aşkına sacmalamayalim. Okan hoca bana göre bugüne kadar ki en büyük hatası geçen sene özellikle Avrupa maçlarında muslerayı oynatmasıydi. Tamam muskera efsanemiz ama geçen sene kalede özellikle avrupada günay olsaydı biz belkide kupaya uzanirdik
Kalede courtois+ donnarumma olsa bırak kupayı çeyrek göremezdik.

Bu saatten sonra paramıza bakalım derim 50 milyon altına satılmamalıdır bizim elimiz daha güçlü

Çağdaş,Thomas reis flan getirip onlara da 250-300 milyon Euro'luk kadro verelim garibanlar şampiyonluk yaşamış olurlar.

Geri
Üst Alt