Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.403
- 340
- 1.708
ne kadar kus var bu forumda, Okan Hoca ya biat edeceksiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çağdaşa ne versen başarılı olamaz ama thomas reis potansiyelli bir hoca. samsun sonrası iyi bir takıma gidecektir.Çağdaş,Thomas reis flan getirip onlara da 250-300 milyon Euro'luk kadro verelim garibanlar şampiyonluk yaşamış olurlar.
vallah levent abim orada yanlış yaptı
aslında suçlu okan burukdu
torreira sakatlanmışdı
ortasaha yine aldırmadı o önelemelerinde kan kustuk kan!
suçu berkans attı halbuki suçlu belliydi
Florya'nın girişindeki sözü de kolpalamazsın be kral.Florya'nın girişinde bir söz var.
Sizi buraya getiren yeteneğiniz ama kalıcı olmanızı karakteriniz sağlar diye.
İlk iç saha maçında tribünde devasa bir pankart olmalı bu söz.
Hocayla ne derdin var ? sevgilini mi elinden aldi senin ?
adminler kus uykusundamisiniz ?
adam kusum diye bagiriyor
Forumda yine kuş istilası var. Ortalık buram buram kuş boku kokuyor.
Siz gidin Fener ile ilgili konularda takılın, buralar sizi aşar.
GS’yın verdiği kadro 300 milyon da sanki FB’nin 50-60 milyon. Her sene şamar oğlanına dönüyorlar.. Biz ne kadrolar gördük idare edilemeyen, adam rekor üstüne rekor kırıyor, neredeyse hiç puan bırakmadan sezonu kapatıyor. Eksiği, hatası eleştirilir. En çok eleştirenlerden biri benim ama 3 sezon şampiyon olmuş adama söylenen eleştiri değil kötü niyet. Niyetinizi ayrı, sizi ayrı severim. Uzayın forumdan
istediklerini yapsınlar fayda etmez önümüzü kesemezler Arda kaan apokerim yunus eren gibi milli takım seviyesinde kaliteli bir yerli grubumuz var he ama bence aral ve erende yoklanmalıDaha kerem gitmedi gidemedi oraya ama eger öyle birsey gerceklesirse yabanci kuralini seneye düsürürler.
Bilgilendik. ElhamdülillahKonya da üniversitenin adı Selçuk Üniversitesi'dir, ilçenin adı da Selçuklu'dur.
#CahileNotDüş
Bilgilendik. Elhamdülillah
Benim sözüm sana değil, sen trollüğünü yaparak kendini tatmin etmeye devam et boşver.eyvahhhh bu über zeki arkadaşlar tarafından yakalandım
kuş kuşu çekiyor tabiki
İyide tek rakip fb zaten rakibimiz o kadar gerizekalı kiJesusla- Mourinhoyu getirelim onlar da yasasin malum fenerin butcesi konya ayarinda